Rejser fra Aalborg Lufthavn

Rejser fra Aalborg

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Rejser fra Aalborg

Direkte rejser fra Aalborg Lufthavn

Rejs direkte til solrige rejsemål fra Aalborg Lufthavn

Vi har et stort udvalg af rejser fra Aalborg Lufthavn til en række solrige feriedestinationer i Sydeuropa. Hop på et direkte fly fra Aalborg til de gyldne strande på Costa Brava og Mallorca. Er du ude efter en ferie på budget, byder Tyrkiet på et hav af prisvenlige All inclusive hoteller. Med et direkte fly kan du stå med tæerne i sandet ved Tyrkiets sydkyst på ingen tid!

Se vores store udvalg af rejser fra Aalborg og find din næste solrejse.

Parkering i Aalborg Lufthavn

Med mere end 5.500 parkeringspladser er der gode parkeringsmuligheder, når du skal rejse fra Aalborg Lufthavn. Lufthavnens Economy Parking-områder har en fast lav pris på 20 kr. pr. påbegyndt døgn.

Skal du hente eller aflevere en rejsende? Den første times parkering er gratis i alle lufthavnens parkeringsområder.

Rejser fra Aalborg Lufthavn

Find dit direkte fly fra Aalborg og påbegynd din solrige ferie

Drømmer du om at slikke sol på en af de smukke feriedestinationer ved den Tyrkiske Riviera eller at udforske Spaniens populære gyldne strande Costa Blanca eller Costa del Sol? Du finder hurtigt en prisvenlig solrejse blandt vores rejser fra Aalborg Lufthavn. Når du flyver direkte, slipper du for mellemlandinger og kan derfor hurtigt starte din drømmeferie.

Har du ikke behov for et hotel, kan du vælge vores flybilletter fra Aalborg. Vil du booke fly og hotel samtidig, kan du være sikker på at finde overnatning blandt vores store udvalg af hoteller til enhver smag. Er du til en afslappende voksenferie, kan du bo på et af vores rolige voksenhoteller.

Rejser du derimod på familieferie, har vi en lang række familievenlige hoteller, som tilbyder underholdning til alle aldre. Aalborg er af de mindre lufthavne i Danmark og er derfor en god afrejselufthavn, når du rejser med børn.

Afbudsrejser fra Aalborg

Trænger du til en spontan solrejse? Med vores afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn kan du lynhurtigt stå med tæerne i sandet på dit udvalgte rejsemål. På bare 3 timer kan du eksempelvis udforske de smukkeste strande på Mallorca. Vi har et stort udvalg af afbudsrejser i højsæsonen, så du kan komme afsted til skarpe priser, selvom du ikke har nået at bestille sommerferie i god tid!

Er du ikke bundet af børnenes skoleferie, kan du finde drømmerejsen blandt vores afbudsrejser hele året rundt.

All inclusive charterrejser fra Aalborg Lufthavn

Uanset om du rejser med hele familien, alene, med din partner eller på en afbudsrejse har du mulighed for at vælge All inclusive på mange af vores hoteller. Det kan være en behagelig løsning, så du hverken behøver at bekymre dig om dit feriebudget eller hvor du skal spise i løbet af dagen.

Er Aalborg Lufthavn ikke den nærmeste lufthavn til din næste solrejse? Du kan også komme afsted på en af vores rejser fra Aarhus, Billund og København.

Hvor kan man flyve direkte til fra Aalborg?

Vi har direkte rejser fra Aalborg til Spanien og Tyrkiet.

Hvad koster det at parkere i Aalborg Lufthavn?

Det koster 20 kr. pr. påbegyndt døgn, du holder parkeret i lufthavnens Economy Parking-område. Parkerer du i Direct Parking-området, koster det 89 kr. pr. påbegyndt døgn.

Kan man holde gratis i Aalborg Lufthavn?

Du har én times gratis parkering i Aalborg Lufthavn.