Tilbage

Rejser til Costa Brava

Destination image

Information om regionen

Costa Brava har gennem mange år været en sikker favorit blandt danskere, når kalenderen står på sommer, og det er tid til årets ferie i Spanien. Costa Bravas smukke kyststrækning strækker sig fra storbyen Barcelona i syd til den franske grænse i nord, og kystens behagelige temperaturer, smukke strande og moderne feriebyer betyder, at mange vender tilbage til Costa Brava år efter år.

Langs Costa Brava findes et utal af strande med noget for en hver smag, så uanset om du vil snorkle rundt i små, idylliske badebugter eller lade adrenalinen pumpe med masser af sjove vandsportsaktiviteter, så vil du uden tvivl finde den helt rigtige strand på Costa Brava. Kystens mange moderne feriebyer byder på masser af underholdningsmuligheder og hoteller af god standard. Flere steder finder du desuden et uovertruffent natteliv, hvilket også er grunden til, at rejsemål som Calella og Lloret de Mar gennem årtier har tiltrukket unge fra nær og fjern.

Mens de unge kaster sig ud i det livlige natteliv, findes der langs Costa Brava også masser af dejlige ferieoplevelser for børnefamilier og voksne, der rejser uden børn. Lækre hoteller sørger for masser af komfort, og de dejlige strande giver rig mulighed for at slappe af, bade og få den helt rigtige feriekulør, inden turen igen går tilbage mod Danmark.

Trækker du væk fra kysten, kan du gå på opdagelse i områdets vidunderlige natur og de mange charmerende landsbyer, hvor du møder den ægte spanske kultur, gode lokale restauranter og små charmerende pladser og landsbykirker.

Barcelona er den største by ved Costa Bravas kyst, og det er også her du finder lufthavnen. Den charmerende storby er bestemt en besøg værd under din ferie på Costa Brava. Gå en tur ned ad Ramblaen, og lad dig friste af shopping i verdensklasse, besøg Camp Nou, hvor FC Barcelona sørger for underholdning til alverdens fodboldfans eller gå en tur gennem byen blot for at opleve den imponerende arkitektur og den vidunderlige atmosfære.

Sunweb tilbyder dansk guideservice under din ferie på Costa Brava. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

På Costa Brava betales turistskat. Skatten varierer afhængig af hotelstandard og beregnes pr. person pr. overnatning for personer over 16 år. Der betales højst for 7 overnatninger og skatten afregnes direkte med hotellet.

Priserne er:

* 1-3 stjernede hoteller: € 1,00
* 4-stjernede hoteller: € 1,00
* 5-stjernede hoteller: € 2,50

Vis mere Vis mindre
Rejser til Costa Brava

Fly information

Til sommersæsonen 2018 tilbyder Sunweb flyrejser fra København til Costa Brava torsdag og søndag fra maj til oktober samt hver tirsdag i skolernes sommerferie. Ruten mellem København og Barcelona flyves med Vueling og tager ca. 2 timer og 55 minutter.

Fra Billund til Barcelona flyver vi hver mandag og fredag fra maj til oktober. Ruten flyves med Norwegian og tager  ca. 2 timer og 55 minutter.

Derudover flyver vi fra Aalborg til Barcelona hver torsdag og søndag i skolernes sommerferie. Flyvningen foretages med Vueling og tager ca. 2 timer og 55 minutter.

Ved ankomst til Barcelona Lufthavn mødes du af vores danske guider eller en lokal, engelsktalende repræsentant fra Sunweb.

Transfer

• Fra Barcelona Lufthavn – Calella er transfertiden ca. 1 time.• Fra Barcelona Lufthavn – Pineda de Mar er transfertiden ca. 1 time og 15 minutter.• Fra Barcelona Lufthavn – Santa Susanna er transfertiden ca. 1 time og 50 minutter.• Fra Barcelona Lufthavn – Malgrat de Mar er transfertiden ca. 2 timer.• Fra Barcelona Lufthavn – Lloret de Mar er transfertiden ca. 2 timer og 30 minutter.

Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur.

FlytiderI mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

RejsedokumenterDu vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.

Vejr & klima

Populære destinationer i Costa Brava
Til toppen