1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil

Skiferie til Les Portes du Soleil

Info omkring skiområdet

Skiferie i Les Portes du Soleil: Stå på ski i både Frankrig og Schweiz

Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Her du finder i alt 209 slæbe- og stolelifte, som hvert år bliver udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifter. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved lifterne i Les Portes du Soleil. Skiområdet er nemlig udstrakt og liftsystemet fungerer godt. Selve skiområdet består af en række hyggelige landsbyer, herunder Avoriaz, Châtel, Les Gets og Morzine, og du opdager hurtigt, hvorfor Les Portes du Soleil anses som et af de bedste skisportssteder i Frankrig.

På ski i Les Portes du Soleil

Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for de garvede er der den udfordrende og stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Et specielt godt tilbud for de garvede skiløbere er off-piste med en lejet guide. Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne, så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

Mange populære skidestinationer i Les Portes du Soleil

Den største skidestination i dette fantastiske skiområde er Morzine, som er en familievenligt skidestination, hvor du finder et godt udvalg af aktiviteter i byen. Skulle du få lyst til at bruge lidt tid væk fra pisterne, så er der i byen gode shopping- og spamuligheder. Desuden har landsbyen, som én af de få i de franske Alper, bevaret sin traditionelle Svoyard-arkitektur.

Ovenfor Morzine i en højde af 1800 meter, har du mulighed for at holde din skiferie i Avoriaz. Avoriaz er en hyggelig landsby med masser af aktiviteter. Hvis du er afsted på en familieskitur med børn, men ønsker at udforske de stejlere pister, er der både en skiskole og børnepasning, hvor børnene kan øve deres skiløb eller lege med de andre børn. Fra Avioriaz kan du komme til Schweiz, enten via den stejle pist Le Mur eller via mindre stejle pister.

Châtel er en by, der til trods for sin størrelse, har en hyggelig atmosfære. I landsbyens centrum finder du et godt udvalg af restauranter og pubber samt busser, der kører rundt til de forskellige kvarterer. Sidst men ikke mindst finder du de omtalte og hyggelige hytter, som er bygget i traditionel alpe-stil.

Din skiferie i Les Portes du Soleil er altid inklusiv liftkort

Sunweb har et godt udbud af skirejser til Les Portes du Soleil. Vi har helt sikkert en indkvartering, der passer til dig og din familie, uanset om du vil bo på et luksuriøst hotel i Les Portes du Soleil med fuld forplejning eller foretrækker et prisvenligt chalet med plads til hele familien.

Når du bestiller en af vores pakkerejser til Les Portes du Soleil er dit liftkort altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra. Se alle vores skiferier til Frankrig.

Pistekilometer

307Km
1091Km
800Km
30Km
Total 2228Km

Antal lifte

56

327

397

Højde

2350m
248m

Gletscher

0

Langrend

132Km

Funpark

110

Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil

Top 3

Andre destinationer i området