Kom på skiferie med bus

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Transport
  4. Bus

Afslappende skiferie med bus

Overvejer du en skiferie med bus? Hos Sunweb har vi et stort udvalg af skiferier med forskellige former for transport, herunder skirejser med bus til et stort udvalg af populære skiområder i Frankrig, Italien og Østrig. Vores luksusbusser køres af erfarne og kvalificerede chauffører, og vi har opsamlingspunkter over hele landet. Eftersom busserne primært kører om natten, ankommer du udhvilet til destinationen og kan derfor komme direkte ud på pisten.

De mest populære skidestinationer med bus

Rejs på skiferie med bus

Overvejer du en skiferie med bus, kan du hos Sunweb vælge mellem et stort udvalg af rejser til populære skiområder såsom franske Les Trois Vallées. Du kan også slå dig løs på pisterne i de store østrigske skiområder Zillertal og Zell am See - KaprunNår du ankommer udhvilet med din bus, kan du derfor komme direkte ud på pisterne og nyde den første dag på ski på din udvalgte skidestination.

Vores pakkerejser med bus består af indkvartering og liftkort, så du kan nemt sammensætte din skiferie med bus præcis, som du ønsker. Her kan du vælge din foretrukne indkvartering på hotel, chalet eller i lejlighed. Du kan også vælge, om du vil have forplejning inkluderet eller om du foretrækker at stå for maden selv.

Mange fordele ved en skiferie med bus

Der er mange fordele ved at vælge en skirejse med bus. Med bus har du først og fremmest transport helt til din indkvartering, og du slipper dermed for øvrig transfer. På en skirejse med bus har du også mulighed for at tage mere bagage med, end du eksempelvis kan, når du rejser med et fly.

En bus skiferie kan især være en stor fordel, hvis I er mange afsted på en grupperejse eller hvis hele familien skal med på familieskitur. Når I rejser med bus, skal I ikke deles op i flere biler, og I kan derfor nyde hele skiferien sammen.

Skirejser med bus hos Sunweb

Når du tager på skiferie med bus, kan du slippe bekymringer om ruten, glatte veje, snekæder, vinterdæk og hvordan du får skiboksen korrekt på plads. På en skiferie med bus hos Sunweb kører du nemlig med vores 4-stjernede luksusbusser, som alle har toilet, tv, og dvd-afspiller. Alle sæderne har mulighed for at justere ryglænet, og der er samtidig god benplads. Busserne er udstyret med vinterdæk og om nødvendigt også snekæder, så du hurtigt og sikkert kommer på skiferie.

Vores busser køres af erfarne og kvalificerede chauffører og vi har opsamlingspunkter over hele landet. Busserne kører hovedsageligt om natten og som udgangspunkt uden, at du behøver at skifte bus. Du kan derfor ankomme udhvilet til destinationen og komme direkte ud på pisten.