1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Ski Amadé
  5. Hochkönig - Ski Amadé
Hochkönig - Ski Amadé

Skiferie til Hochkönig - Ski Amadé

Info omkring skiområdet

Skiområdet Hochkönig er en del af det enorme Ski amadé. Hochkönig-regionen omfatter landsbyerne Dienten, Maria Alm, Mühlbach og Saalfelden. Det samlede skiområde omkring Hochkönig består af 150 kilometer pister, der når en maksimal højde på 1900 meter.

Det store trækplaster i Hochkönig skiområdet er Königstour. En 32 kilometer lang skitur, hvor man kommer op i hele 7.700 meters højde. På turen har du en fantastisk udsigt over Hochkönig og Steinerne Meer. Undervejs er der masser af bjerghytter, hvor man kan tanke op, og for den gennemsnitlige skiløber kan turen sagtens klares på en dag.

Det gæstfrie skiområde Hochkönig er meget varieret, har mange pister, er temmelig snesikkert og meget alsidigt. Hertil kommer de autentiske og hyggelige landsbyer, og du vil hurtigt forstå, hvorfor Hochkönig er populært blandt mange skientusiaster. Byerne Maria Alm og Mühlbach er forbundet med skibus.

Brug for lidt udskiftning? Skiområdet Hochkönig er en del af Ski Amadé. Det betyder, at dit liftkort også giver dig mulighed for at stå på ski i områder som Flachau, Gasteinertal eller Schladming. Det kræver dog, at du har din egen transport: Der er ingen skibusser mellem Maria Alm/Mühlbach og de andre skisportssteder i Ski Amadé.

Pistekilometer

54Km
275Km
213Km
0Km
Total 542Km

Antal lifte

37

69

69

Højde

2686m
745m

Gletscher

0

Langrend

442Km

Funpark

12

Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé

Populært rejsemål blandt

Familie med ældre børn Andre Single rejsende Familie med små børn