Tilbage

Rejser til Zakynthos

Destination image

Information om regionen

Rejser til Zakynthos

Grækenland er fantastisk, og det er derfor en stor glæde, at vi igen i år kan præsentere Zakynthos, som endnu en græsk perle i rækken af Sunwebs vidunderlige feriedestinationer i Grækenland. Zakynthos’ behagelige klima, dejlige strande og skønne græske atmosfære, som vi ellers kender fra bl.a. Rhodos og Kreta, har de senere år gjort øen til et yndet rejsemål blandt danskere, der ønsker at opleve en af Grækenlands mest vidunderlige øer.

Zakynthos’ vidunderlige natur

Allerede ved indflyvningen over Zakynthos sættes der godt skub i forventningerne. Synet af det klare, turkisblåt hav, der møder de hvide sandstande og de frodige, grønne bjergskråninger lover en ferie i vidunderlige omgivelser – og det er et løfte, som Zakynthos kan holde – over alt på øen mødes du af et usædvanligt smukt naturlandsskab. Zakynthos ligger vest for den græske halvø Peloponnes og er en af de Ioniske øer.

Zakynthos for alle

Zakynthos er i sandhed en ferieø for alle! Fredelige badebyer, som Kalamaki og Vasilikos, byder på lækre, lavvandet sandstrande og et roligt tempo til børnefamilier. Søger du en feriedestination med en højere puls og et livligt forlystelsesliv, er feriebyerne Laganas og Argassi et rigtig godt valg. I Zakynthos by kan du slentre en tur i de hyggelige gader og gøre feriens bedste indkøb. Byens længste gade, Strada Marina, strækker sig langs havnen ned til Agios Dionysos-kirken, hvis smukke kirketårn troner op over byen. Langs havnen findes et væld af taverner og små fiskerestauranter med udsigt over havet, og det er også fra havnen i Zakynthos by, du har mulighed for at tage færgen til det græske fastland eller naboøen Kefalonia.

Dejlige oplevelser på Zakynthos

 Zakynthos byder på en lang række af dejlige ferieoplevelser. Foruden de hvide strande og det klare blå hav, hvor du kan være heldig at møde Caretta Caretta-havskildpadder, byder Zakynthos også på et rigt kulturliv. Året igennem arrangeres begivenhedsrige festivaler, som hylder alt fra musik over kunst og til teater. Når du rejser til Zakynthos, bør du også unde dig selv at opleve øens vartegn, Smugglers Wreck, som er et skibsvrag, der ligger mellem stejle klippevægge på den smukke strand, Navagio.

Rejs med Sunweb til Zakynthos

Sunweb har et stort udvalg af gode hoteller og dejlige lejligheder, og vi har uden tvivl også den bolig, som passer til din næste ferie på Zakynthos. Når du rejser til Zakynthos med Sunweb, tilbyder vi dansk guideservice, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis mindre

Udflugter

Fra €0

Du kan bestille forskellige udflugter på stedet. Din rejseguide kan give dig flere oplysninger om dette under velkomstmødet. Børn (3 til 11 år) får 50% rabat, og babyer (0 til 2 år) deltager gratis. Disse rabatter gælder (normalt) ikke for indgangsgebyrer, mad og drikkevarer. De angivne priser er vejledende, og det er muligt, at udflugter afviger fra beskrivelsen eller annulleres på grund af manglende efterspørgsel.

a picture
Sunset Cruise
Fra €55

Sidst på eftermiddagen stævner den græske Kaiki ud fra havnen i Agios Sostis, og en smuk aften tager sin begyndelse. Den romantiske sejltur går ned langs Zakynthos’ sydlige kyst, og her vil du kunne opleve den bjergtagende udsigt over solen, der langsomt forsvinder ned i havet, mens du lytter til levende musik fra bådens orkester. Den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

a picture
Uforglemmelig bådtur
Fra €36

Tag afsted på denne spændende bådtur, som tager dig langs øens østkyst, hvor du besøger de mange smukke bugter, og til sidst kan opleve Zakynthos mest berømte og seværdighed, the gamle skibsvrag. I løbet af dagen får du også mulighed for at tage en dejlig svømmetur, og vil udforske nogle af de blå grotter, der er gemt inde i bugterne.

a picture
Sunweb South Special
Fra €33

Drømmer om at opleve det azurblå hav? På denne udflugt er det netop fokusset for dagen, hvor du med Sunweb South Special sejler in i Laganas-bugten, og kommer helt tæt på de fantastiske havskildpadder, som Zakynthos er meget berømt for. Du får selvfølgelig også lov til selv at tage en svømmetur i det blå hav, så du også kan mærke, hvor skønt det er at bade i den blå bugt.

Gennemsnitstemperaturer

Fly information

Til sommersæsonen 2019 flyver vi fra København til Zakynthos hver onsdag. Vi flyver med SAS, og flyvningen tager ca. 3 timer og 10 minutter. Ved ankomst til Zakynthos mødes du af vores danske guider eller en lokal, engelsktalende repræsentant fra Sunweb.

Transfer

* Transfertiden til Kalamaki, Argassi og Laganas er ca. 20 minutter. * Transfertiden til Agios Sostis er ca. 25 minutter. * Transfertiden til Tsilivi er ca. 30 minutter. * Transfertiden til Zakynthos by er ca. 45 minutter. * Transfertiden til Vassilikos er ca. 60 minutter.

* Transfertiden til Alykanas er ca. 80 minutter.

Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Rejsedokumenter

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.  ǀ

Til toppen