Tilbage

Rejser til Zakynthos

Destination image

Information om regionen

Rejser til Zakynthos

Grækenland er fantastisk, og det er derfor en stor glæde, at vi igen i år kan præsentere Zakynthos, som endnu en græsk perle i rækken af Sunwebs vidunderlige feriedestinationer i Grækenland. Zakynthos’ behagelige klima, dejlige strande og skønne græske atmosfære, som vi ellers kender fra bl.a. Rhodos og Kreta, har de senere år gjort øen til et yndet rejsemål blandt danskere, der ønsker at opleve en af Grækenlands mest vidunderlige øer.

Zakynthos’ vidunderlige natur

Allerede ved indflyvningen over Zakynthos sættes der godt skub i forventningerne. Synet af det klare, turkisblåt hav, der møder de hvide sandstande og de frodige, grønne bjergskråninger lover en ferie i vidunderlige omgivelser – og det er et løfte, som Zakynthos kan holde – over alt på øen mødes du af et usædvanligt smukt naturlandsskab. Zakynthos ligger vest for den græske halvø Peloponnes og er en af de Ioniske øer.

Zakynthos for alle

Zakynthos er i sandhed en ferieø for alle! Fredelige badebyer, som Kalamaki og Vasilikos, byder på lækre, lavvandet sandstrande og et roligt tempo til børnefamilier. Søger du en feriedestination med en højere puls og et livligt forlystelsesliv, er feriebyerne Laganas og Argassi et rigtig godt valg. I Zakynthos by kan du slentre en tur i de hyggelige gader og gøre feriens bedste indkøb. Byens længste gade, Strada Marina, strækker sig langs havnen ned til Agios Dionysos-kirken, hvis smukke kirketårn troner op over byen. Langs havnen findes et væld af taverner og små fiskerestauranter med udsigt over havet, og det er også fra havnen i Zakynthos by, du har mulighed for at tage færgen til det græske fastland eller naboøen Kefalonia.

Dejlige oplevelser på Zakynthos

 Zakynthos byder på en lang række af dejlige ferieoplevelser. Foruden de hvide strande og det klare blå hav, hvor du kan være heldig at møde Caretta Caretta-havskildpadder, byder Zakynthos også på et rigt kulturliv. Året igennem arrangeres begivenhedsrige festivaler, som hylder alt fra musik over kunst og til teater. Når du rejser til Zakynthos, bør du også unde dig selv at opleve øens vartegn, Smugglers Wreck, som er et skibsvrag, der ligger mellem stejle klippevægge på den smukke strand, Navagio.

Rejs med Sunweb til Zakynthos

Sunweb har et stort udvalg af gode hoteller og dejlige lejligheder, og vi har uden tvivl også den bolig, som passer til din næste ferie på Zakynthos. Når du rejser til Zakynthos med Sunweb, tilbyder vi dansk guideservice, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis mindre
Rejser til Zakynthos

Fly information

Til sommersæsonen 2019 flyver vi fra København til Zakynthos hver onsdag. Vi flyver med SAS, og flyvningen tager ca. 3 timer og 10 minutter. Ved ankomst til Zakynthos mødes du af vores danske guider eller en lokal, engelsktalende repræsentant fra Sunweb.

Transfer

* Transfertiden til Kalamaki, Argassi og Laganas er ca. 20 minutter. * Transfertiden til Agios Sostis er ca. 25 minutter. * Transfertiden til Tsilivi er ca. 30 minutter. * Transfertiden til Zakynthos by er ca. 45 minutter. * Transfertiden til Vassilikos er ca. 60 minutter.

Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Rejsedokumenter

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.  ǀ

Udflugter

Sunweb tilbyder et stort udvalg af udflugter og aktiviteter på Zakynthos. Nedenfor ses et udvalg af det vi tilbyder. Udflugterne gennemføres enten med dansk eller engelsktalende guide. Det endelige udflugtsprogram udleveres ved ankomst. Vi tager forbehold for ændringer.

Ørundtur

Oplev vidunderlige Zakynthos, mens den engelsktalende beretter om øens mange spændende historier. I løbet af dagen kommer vi gennem de frodige Vrachionas-bjerge, kører gennem dejlige olivenlunde og oplever de fantastiske kontraster mellem de stejle klippesider på vestkysten og det svagt skrånende landskab på østkysten. I løbet af dagen ser vi også øens smukkeste kloster, kommer igennem en traditionel græsk landsby og oplever nogle af de smukkeste udsigtsposter på Zakynthos. Vi kommer naturligvis også forbi Zakynthos’ vartegn, Smugglers Wreck, som er et skibsvrag beliggende mellem dramatiske klippevægge på stranden Navagio.

Kaiki-bådtur

Kaiki-bådtur er en oplevelse ud over det sædvanlige. Fra havnen i Agios Sostis sejler vi med en Kaiki, som er en ombygget græsk fiskerbåd, til Marathonissi Island. Øen er også kendt som Turtle Island, fordi det er her de berømte Caretta Caretta-skildpadder kommer for at lægge deres æg. Ser du øen fra strandene i Laganas eller Kalamaki, vil du også opdage at øen faktisk har form som en skildpadde. Undervejs vil der være chance for at spotte en af de flotte skildpadder. I løbet af dagen sejler vi ud til de blå grotter ved Keri, og her får du mulighed for at svømme en tur i de indbydende blå vand. Kaiki-bådtur er en udflugt med rig mulighed for at tage masser af fantastiske billeder til feriealbummet.

Bådtur i bugterne

Denne skønne, afslappende dag på havet tager udgangspunkt i havnen i Zakynthos by. Vi sejler op langs den smukke østkyst til Smugglers Wreck, Zakynthos’ vartegn. Her kan du nyde en helt unik udsigt ind over stranden, de stejle klippevægge og det forliste skib. I løbet at dagen vil det naturligvis være muligt at tage en dukkert i det klare hav omkring Zakynthos. Foruden Smugglers Wreck besøger vi også en af øens naturskabte seværdigheder, de blå grotter ved Keri.

Sunset Cruise

Sidst på eftermiddagen stævner den græske Kaiki ud fra havnen i Agios Sostis, og en smuk aften tager sin begyndelse. Den romantiske sejltur går ned langs Zakynthos’ sydlige kyst, og her vil du kunne opleve den bjergtagende udsigt over solen, der langsomt forsvinder ned i havet, mens du lytter til levende musik fra bådens orkester. Den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Havkajak

Oplev Zykynthos’ naturskabte seværdigheder fra havkajak sammen med en erfaren instruktør. Fra en lille havn padler vi mod de blå grotter og derefter videre til en afsides beliggende strand, hvor der vil være mulighed for at bade og snorkle. Lån af kajak og snorkeludstyr indgår i prisen.

Jeepsafari

En dag med fuld fart i det enestående naturlandskab på Zakynthos. Turen foregår i en lukket jeep, som fører dig gennem det smukke landskab til øens højeste punkt på bjerget Vrachionas. I løbet af dagen besøger vi en af Zakynthos’ traditionelle landsbyer og en afsides beliggende strand. Undervejs besøger vi også Zakynthos vartegn, Smugglers wreck, og her vil der være mulighed for at tage fantastiske billeder til feriealbummet.

Olympia

Verdens største og mest sagnomspundne sportsbegivenhed, De Olympiske Lege, opstod i Olympia, og på denne udflugt har du en fantastisk mulighed for at få et indblik i, hvordan det hele begyndte. Vi sejler fra havnen i Zakynthos by til Kyllini, og derefter går turen videre til Olympia. Her vises du rundt af en engelsktalende guide i det spændende arkæologiske område, inden turen går videre til den nærliggende landsby Olympia. Sidst på eftermiddagen går turen igen tilbage til den hyggelige havn i Zakynthos by.

Vejr & klima

Populære destinationer i Zakynthos
Til toppen