1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Les Trois Vallées
  5. Val Thorens
Val Thorens

Skiferie til Val Thorens

Info omkring skiområdet

Tag på skiferie til Val Thorens og oplev skiløb i verdensklasse

Val Thorens er et populært skiområde, som er en del af verdens største sammenhængende skiområde Les Trois Vallées i Frankrig. Skiområdet inkluderer også populære skidestinationer såsom Les Menuires og Méribel.

I Les Trois Vallées vil du opleve skiløb i verdensklasse, som mange år i træk er blevet nomineret til Frankrigs og verdens bedste skiområde! Val Thorens byder selv på omkring 150 kilometer pister med gode off-piste muligheder, fun-parker og et skiskole område med central beliggenhed, så det er let at komme til og fra området på ski.

Val Thorens er også indehaver af de højst beliggende pister i hele Les Trois Vallées med skiløb i helt op til 2300 meters højde. Dette forklarer også den lange skisæson. Vejret i Val Thorens egner sig ofte til skiferie helt frem til slutningen af skisæsonen i maj. Du finder derfor et stort udvalg af skirejser til Val Thorens, hvis du drømmer om en skiferie til påske eller om at opleve de mange gode grunde til at fejre jul i Alperne.

Udover godt skiløb, så byder området også på mange andre aktiviteter, som f.eks. mountainbike i sneen, faldskærmsudspring, kabelbane karrusel og kælkning. Læs mere om alle områdets aktiviteter og tilbud.

På ski i Val Thorens

Det moderne liftsystem bringer dig let til toppen af de mange pister. Som om det ikke var nok, så er mange af indkvarteringerne placeret i udkanten af byen, så du har gode muligheder for at stå på ski direkte fra og til din bolig med ski in / ski out. Du kan desuden stå på ski igennem byen, hvor du passerer byens centrum med flere gode restauranter og barer. Derfra kan du fortsætte videre af pisten til den anden del af skiområdet, hvor skiskolen er placeret.

Val Thorens er en skidestination for alle, og der bliver kontinuerligt arbejdet på at gøre en skiferie i Val Thorens endnu bedre år for år. Et helt nyt sports- og wellnesscenter ved navn Le Board åbnede i Val Thorens i slutningen af 2022. Dette er til ære for Val Thorens' 50-års jubilæum og har rigtig meget at byde på. Du finder bl.a. flere swimmingpools, sportsfaciliteter, en forlystelsespark, wellness og fitnesscenter. Der afholdes også forskellige arrangementer, så tjek gerne på forhånd, hvilke spændende ting der er på programmet.

På en skiferie til Val Thorens, vil du have mulighed for at bo i den højest beliggende skisportsby i Europa. I Val Thorens by bliver du mødt med hyggelig afterski på byens mange dejlige barer. Val Thorens centrum har også et stort udvalg af udendørs restauranter, pubber og restauranter med mad, der vil blive værdsat af både børn og dem, som foretrækker en mere fornem menu. Udover de mange kilometer pister, så findes der i byen også en bredt udvalg af aktiviteter. I byen er der et stort indkøbscenter, biograf, bowling, tennisbaner og en swimmingpool, hvor du også kan nyde godt af stedets sauna og dampbad.

Indkvartering til enhver skiferie i Val Thorens

Når du bestiller en skirejse til Val Thorens hos Sunweb, kan du vælge mellem et stort udvalg af indkvarteringer til enhver smag. Er du på familieskitur, kan du nemt finde et stort chalet eller en rummelig lejlighed i Val Thorens med god plads til hele familien. Foretrækker du en skiferie fyldt og luksus og fuld forplejning, kan du vælge et skønt hotel i Val Thorens.

Val Thorens er en bilfri by, hvor du på ankomstdagen godt må køre hen til din lejlighed eller dit hotel, men efter at have sat bagagen af, er du henvist til at parkere bilen i et af byens parkeringshuse eller på den udendørs parkeringsplads i udkanten af byen. Du kan læse mere om parkering i Val Thorens her. Det kan godt betale sig at reservere en p-plads i god tid. I løbet af dagen og frem til omkring klokken 20.00 kører der en gratis skibus gennem hele landsbyen, så det er ingen sag at komme rundt, hvis man ikke lige vil gå.

Bestiller du en af vores pakkerejser, er dit liftkort i Val Thorens altid inkluderet i rejsens pris. Når du bestiller din skiferie, kan du nemt udvide dit liftkort, ligesom du kan bestille skiundervisning og skileje i Val Thorens.

Se alle vores skiferier i Frankrig.

Pistekilometer

20Km
55Km
65Km
10Km
Total 150Km

Antal lifte

10

13

7

Højde

3230m
1825m

Gletscher

0

Langrend

0Km

Funpark

1

Val Thorens

Pistekilometer

73Km
210Km
254Km
73Km
Total 610Km

Antal lifte

41

59

60

Højde

3230m
1100m

Gletscher

0

Langrend

114Km

Funpark

5

Les Trois Vallées
Les Trois Vallées
Les Trois Vallées
Les Trois Vallées