Smukt par på en romantisk ferie med Sunweb med udsigt over havet ved solnedgang

Voksenhoteller

Romantiske ferier for voksne

 1. Hjem
 2. Rejser
 3. voksenhoteller

Nyd en romantisk ferie for to

Hold din voksenferie på et af vores voksenhoteller og nyd en romantisk og børnefri ferie sydpå. Et voksenhotel er ideelt for jer, der drømmer om afslapning i skønne oplevelser. Du finder fantastiske voksenhoteller på populære feriedestinationer som Grækenland, Tyrkiet og Mallorca. Vores store udvalg af adult-only hoteller lader dig slappe helt af i eksklusive omgivelser. Et adult-only hotel er kun for voksne. Det står angivet ved hvert hotel, om hotellet har en aldersgrænse på 16+ eller 18+.

Lækre voksenhoteller til små priser

Drømmer du om en ferie med afslapning i skønne omgivelser eller at fejre det nye år med din partner på en af vores nytårsrejser? En voksenferie på et af vores voksenhoteller kan være perfekt for dig, hvis du rejser uden børn. Fælles for alle vores hoteller for voksne er, at de er smagfuldt indrettet, har mange gode faciliteter og en afslappende atmosfære. På vores voksenhoteller er selvforkælelse og afslapning i fokus – og der bliver gjort en dyd ud af at give dig en god oplevelse fra start til slut. Find roen når du slapper af ved den skønne pool og nyd en dejlig middag og et køligt glas vin på hotellets restaurant. 

Voksenhoteller til enhver smag

Bor du på et hotel forbeholdt voksne, bliver der gjort en dyd ud af at skabe et autentisk miljø, hvor de gæstfrie værter og det hyggelige hotel sætter rammen for en ferie med fokus på charme, ro og masser af komfort. Fælles for vores voksenhoteller er, at de alle er smagfuldt indrettet, har mange gode faciliteter og en afslappende atmosfære. Mange af vores voksenhoteller er desuden enten med All inclusive eller halvpension, således at du kan læne dig tilbage og nyde de lækre måltider, uden at skulle tænke på feriebudgettet.

Et voksenhotel er et hotel, som henvender sig til voksne. Ofte er vores voksenhoteller for enten 16+ eller 18+, så du er sikker på en ferie i ro og mag.

Afslappende ferie uden børn

Atmosfæren på et af vores voksenhoteller er ofte roligere og mere afslappet sammenlignet med andre hoteller. En ferie på et voksenhotel er ideelt for jer, der drømmer om afslapning i skønne omgivelser. Uanset om du drømmer om at slappe af på et voksenhotel med egen pool, mærke det varme sand mellem tæerne eller gå på opdagelse på en storbyferie, har vi et stort udvalg af indkvarteringer kun for voksne.

Voksenhotel med All inclusive

Mange af vores voksenhoteller er med All inclusive eller halvpension. I flere af vores hotelkoncepter finder du en lang række voksenhoteller, som henvender sig til de voksne rejsende. Blandt vores Sunweb Excellent indkvarteringer finder du skønne luksushoteller, hvor du kan nyde komplet afslapning i de dejligste omgivelser. Også vores koncept Sunweb Boutique har samlet unikke og stilfulde hoteller, hvoraf mange henvender sig til voksne par og rejsende.

Solrige afbudsrejser på voksenhotel

Booker du en voksenferie hos Sunweb, kan du se frem til en uforstyrret ferie, hvor wellness, spændende oplevelser, god mad og masser af afslapning vil være i fokus. Har du ikke planlagt din ferie længe før afgang, har vi ofte skønne afbudsrejser med voksenhotel, så du kan nyde din børnefri ferie i sidste øjeblik. Vi har et stort udvalg af voksenhoteller på solrige destinationer i blandt andet Spanien, Tyrkiet og Egypten. Drømmer du om at komme til Grækenland, kan du besøge et af vores voksenhoteller på populære græske øer som Rhodos, Kreta eller Korfu.

Uanset hvilken ferie du drømmer om, har vi helt sikkert et voksenhotel, der falder i din smag.

Fandt du ikke et hotel for dig?

Så læs mere om vores andre hotelkoncepter herunder.

 • Unikke og stilfulde hoteller
 • I eller tæt på centrum
 • Indrettet med øje for detaljerne
 • Ferie i smukke omgivelser på mindre hoteller
LÆS MERE Find rejse
 • Imponerende luksushoteller med høj komfort og service
 • Indbydende poolområder
 • Lækre wellnessfaciliteter
 • Fantastiske madoplevelser
Læs mere Find rejse
 • Hyggelige og charmerende hoteller og lejligheder
 • Unikt og autentisk
 • Gæstfrie værter
 • Rolig og lokal beliggenhed
LÆS MERE Find rejse
 • Din ferieekspert i rejser til Egypten
 • Kvalitetshoteller med højt serviceniveau
 • Stort udvalg af dykkerferier & aktive rejser
 • Erfarne lokale & danske rejseguider
Læs mere FIND REJSE