Rejser fra København Lufthavn

Rejser fra København

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Rejser fra København

Prisvenlige rejser fra Københavns Lufthavn, Kastrup

Flyv direkte fra Københavns Lufthavn til et stort udvalg af populære soldestinationer

Når du booker din solferie gennem os, kan du med fordel vælge en af vores rejser fra Kastrup Lufthavn. Vi flyver nemlig direkte til en lang række solrige feriedestinationer i Sydeuropa. Hvad siger du til at nyde solen fra den charmerende spanske ø Mallorca eller en ægte badeferie med et fly til Malaga fra København? Uanset om du leder efter fly og hotel, eller kun er på udkig efter flybilletter, har vi et stort udvalg af rejser fra København, så du kan komme direkte til din solrige destination. Find din drømmeferie med afrejse fra Københavns Lufthavn.

Rejser fra Københavns Lufthavn

Du finder et stort udvalg af rejser til solrige destinationer blandt vores mange rejsemål. Vil du gerne slippe for mellemlandinger, kan du komme med et direkte fly fra Københavns Lufthavn til din udvalgte destination.

Er du kun på udkig efter flybilletter fra København, kan vi tilbyde en lang række solrige rejsedestinationer såsom Spanien, Cypern og Bulgarien. Har du brug for både fly og hotel, har vi et stort udvalg af charterrejser og skønne hoteller til enhver smag. Her kan du finde familiehoteller med faciliteter og underholdning for børn i alle aldre. Vi har også et stort udvalg af voksenhoteller, som kan danne rammerne for en romantisk parferie.

Københavns Lufthavn, Kastrup er den største lufthavn i Danmark, og kan nemt tilgås med både bil og offentlig transport. Er Kastrup Lufthavn ikke den nærmeste lufthavn for dig, har vi et stort udvalg af rejser fra Billund, Aalborg og Aarhus, så du nemt kan komme afsted på din drømmerejse!

Lufthavnsparkering når du rejser fra Københavns Lufthavn

Når du booker din ferie, kan det være rart at være ekstra forberedt. Har du eksempelvis bestilt parkering i lufthavnen hjemmefra, sparer du både tid og energi på din afrejsedag. I vores ekstra tilvalg kan du nemt bestille lufthavnsparkering hjemmefra inden din afrejse.

Københavns Lufthavn tilbyder mange muligheder for både kort- og langtidsparkering. Parkerer du langt fra din terminal, kører der regelmæssigt terminalbusser både til og fra parkeringsområderne, så du ikke misser din flyafgang.

Afbudsrejser fra København

Har du ikke bestilt din ferie i god tid, eller trænger du til en spontan tur til sydens sol, har vi et stort udvalg af afbudsrejser fra København til destinationer i Sydeuropa. Hvad siger du til at tilbringe en uge på et charmerende græsk hotel på Karpathos eller at slappe af ved en swimmingpool på Gran Canaria? Med en af vores last minute rejser fra København kan du stå med tæerne i sandet og nyde den sydeuropæiske sol på ingen tid!

Afbudsrejser fra København med All inclusive

Er du på udkig efter den perfekte afslappende afbudsrejse, finder du mange afbudsrejser med All inclusive med afrejse fra Kastrup Lufthavn, så du ikke selv skal sørge for andet end at slappe af på din solrejse.

Hvad koster det at parkere i Kastrup Lufthavn?

I de fleste parkeringsområder i Kastrup Lufthavn har du 15 minutters gratis parkering. Herefter koster det 50 kr. pr. påbegyndt time.

Hvor kan man flyve direkte til fra Københavns Lufthavn?

Vi har direkte fly fra København til Spanien, Tyrkiet, Grækenland og Bulgarien.