Nyd solen i din påskeferie

Varme rejsemål i påskeferien

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Paaskeferie

Solrejser i påskeferien

Julen varer lige til påske, og så kommer forår, hvor temperaturen stiger lige så stille. I april er temperaturen dog stadig kun er omkring 5-10 grader i Danmark. Er du også mere til de 20 grader og høj sol, som du finder i eksempelvis Portugal og Spanien?

Skolernes påskeferie i 2025 ligger i uge 16 og begynder søndag den 13. april og slutter mandag den 21. april. Udnyt påskens helligdage og børnenes skoleferie, og tag på påskeferie i sydens sol. Hvor skal du tilbringe din påskeferie henne?

Populære rejsemål til en ferie i påsken

Solrige rejser i din påskeferie 2025

Påskeferien 2025 starter søndag den 13. april og varer indtil den 21. april. Her er den gennemsnitlige temperatur i Danmark på 5 grader. Trænger du til en pause fra forårets blæst og regn? Med en solrejse i påskeferien kan du opleve Algarvekysten i Portugal eller nyde lokale spanske retter på De Kanariske Øer. Vi har nemlig et stort udvalg af rejser i marts og april til skønne, solrige destinationer! 

Nyd en solrig påskeferie

Er du på udkig efter den helt store solferie i påsken, kan du nyde solen i Egypten, hvor gennemsnitstemperaturen er omkring 25 grader i marts. Uanset om du vil holde ferie i stemningsfulde El Gouna eller ved en af vores mange andre egyptiske destination, har du rig mulighed for at slappe af i solen på en af de mange skønne sandstrande, som strækker sig langs kysten.

Foruden utallige soltimer byder Egypten også på nogle af verdens smukkeste koralrev, som du har mulighed for at opleve på en dykkerferie ved flere af vores egyptiske destinationer. Solrige Madeira er også et godt bud på en rejsedestination i påskeferien 2025. Her finder du 20 grader, hvilket er helt perfekt, når du skal udforske den utrolige natur, øen kan byde på.

Sjove aktiviteter i påsken for børn

Leder du efter en påskeferie med børn? Vi har et stort udvalg af børnevenlige familiehoteller med børnepools, vandland og et væld af sjove aktiviteter i påsken for børn i alle aldre. Skal påskeferien 2025 gå til Gran Canaria, kan I både tage på opdagelse i det smukke naturlandskab, nyde de skønne strandområder eller have det sjovt med aktiviteter på vandet. Du kan også invitere børnene med i en af de mange sjove temaparker på Gran Canaria.

Hvornår er det påskeferie i 2025?

Påskeferien 2025 starter søndag den 13. april og slutter mandag den 21. april.

Hvor længe varer påskeferien?

Påskeferien varer altid minimum 5 dage.

Hvor er der varmt i påsken?

På de spanske feriedestinationer Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife finder du i marts og april temperaturer på 20-23 grader. På flere egyptiske rejsemål finder du temperaturer i påsken på helt op til 30 grader.