Hoteller

Stort udvalg af hoteller & resorts til enhver smag

 1. Hjem
 2. Rejser
 3. Hoteller

Hoteller for enhver smag

Leder du efter det perfekte hotel til din kommende ferie? Når du planlægger din rejse med Sunweb, har du mulighed for at finde et hotel, der passer til dine behov. Skal hele børnefamilien på ferie finder du et stort udvalg af budgevenlige familiehoteller med underforholdning for både børn og voksne. Er du istedet på udkig efter romantiske hoteller for dig og din udkårne, kan du gå på opdagelse i vores eksklusive, autentiske og stilfulde voksenhoteller. Der er uden tvivl et feriehotel der passer perfekt til lige netop dig.

Badehoteller, storbyhoteller eller noget helt tredje

Når du booker en charterrejse hos Sunweb er både flyrejsen samt hotellet inkluderet i prisen. På mange af vores smukke rejsemål har du mulighed for at tilvælge en lejebil, sådan så du kan tage din badeferie til næste niveau. For selvom vores hoteller med All Inclusive kan være svære at modstå, så er det fantastisk at opleve dit rejsemål fra nye sider. Er du klar til at finde det perfekte hotel? Brug vores 'Søg & Book' funktion til at finde drømmehotellet.

 • Voksenhoteller i luksuriøse & autentiske omgivelser
 • Familiehoteller med sjov, underholdning & All Inclusive
 • Populære hotelkæder hos Sunweb
 • Koncepthoteller der matcher jeres feriebehov

Voksenhoteller

Se vores store udvalg af adult-only hoteller kun for voksne. Her har de fleste hoteller en aldersgrænse på +16 år, perfekt til jer der vil nyde en ferie uden børn.

Familie der nyder en All inclusive ferie hos Sunweb

Familehoteller

Se vores store udvalg af hoteller til børnefamilier. Her finder den perfekte familieferie hvor både aktiviteter og værelserne matcher jeres behov.

Populære hotelkæder hos Sunweb

Du har fundet det perfekt rejsemål, men har stadig ikke besluttet dig for hotellet... Uanset om du vil rejse på ferie alene, sammen med en partner eller med hele din familie, kan du med garanti finde et hotel blandt vores mest populære hotelkæder og partnere, som passer præcist til dine behov. Hos Sunweb samarbejder vi med nogle af Europas og Egyptens mest populære hotelkæder. Disse er kendt for bland andet deres høje kvalitet og uovertruffen service.

Oplev vores store udvalg af lækre hoteller & resorts. 

Vores kategorier & koncepthoteller

En fantastisk ferie kræver et hotel der matcher jeres behov.

For at gøre dit valg lettere, har vi hos Sunweb inddelt nogle af vores favorithoteller i kategorier, der gør det nemt for dig at finde dit drømmehotel. Blandt vores koncepthoteller finder du en bred vifte af hoteller, da matcher forskellige behov. Leder du for eksemple efter en ferie med aktiviteter for hele familien, så anbefaler vi Sunweb Xperience eller Sunweb Selections, tilbyder hoteller eller lejligheder med rummelige værelser samt sjov og underholdning. Er du på udkig efter unikke hoteller med kant og karakter, kan du passende gå på opdagelse i Sunweb Boutique eller Sunweb Excellent, der passer perfekt til dig med hang til autentiske hoteller eller uovertruffen luksus. 

Se alle vores koncepthoteller nedenfor.

 • Imponerende luksushoteller med høj komfort og service
 • Indbydende poolområder
 • Lækre wellnessfaciliteter
 • Fantastiske madoplevelser
Læs mere Find rejse
 • Unikke og stilfulde hoteller
 • I eller tæt på centrum
 • Indrettet med øje for detaljerne
 • Ferie i smukke omgivelser på mindre hoteller
LÆS MERE Find rejse
 • Hyggelige og charmerende hoteller og lejligheder
 • Unikt og autentisk
 • Gæstfrie værter
 • Rolig og lokal beliggenhed
LÆS MERE Find rejse

Hvordan ser dit perfekte hotel ud?

Drømmer du om et elegant hotel, hvor der er skruet op for det luksuriøse, og hvor du kan forvente dét ekstra? Er du på udkig efter rummelige værelser med plads til hele familien? Det kan også være, at du er mere interesseret i at finde de gemte perler, der byder på masser af autencitet.

Det perfekte hotel afhænger af dine præferencer, og hos Sunweb er det vores opgave at finde det hotel, der giver dig den bedste ferie. Derfor tilbyder vi også et stort udvalg af forskellige hoteller, så der både er noget til dig, der drømmer et chic boutique hotel i en hyggelig spansk landsby, og dig der er på udkig efter det ultimative All Inclusive hotel med badeland og underholdning fra morgen til aften.

Skal vi hjælpe dig med at finde dit hotel?

Er du i tvivl om, hvilket hotel du skal vælge? Hos Sunweb har vi gjort det nemt for dig at finde hotellet, der passer til dine behov. Vi har inddelt vores koncepthoteller, så du nemt kan finde dit drømmehotel til din ferie.

Du finder et stort udvalg af kategorier, så du hurtigt og nemt får et overblik over, hvor du skal kigge, når du skal finde hotellet for din næste ferie. Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning om, hvilket hotel du skal vælge, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Sådan finder du det rette hotel til din ferie

De fleste er nok enige i, at det skal være sjovt at tage på ferie – men vi synes også, at det skal være sjovt at finde det helt rigtige hotel. Før du beslutter dig for, hvilket hotel du skal bo på, så er der en række ting, som du skal tænke over.

 1. Hvor drømmer du om at rejse til?

  Selvom sydens destinationer kan virke tæt forbundet, er der stadig stor forskel på at holde ferie i Spanien, Egypten, Tyrkiet og Grækenland. Hotellerne i det enkelte lande varierer derfor også, og som en start vil vi derfor anbefale, at du finder ud af, hvilket land der matcher dine behov.

  Du får heldigvis et nemt og overskueligt overblik over de enkelte rejsemål her.

 2. Hvor er dit budget?

  Budgettet spiller selvfølgelig også en stor rolle, når du skal vælge dit hotel. Er du på udkig efter et godt hotel til til en lav pris, skal du gå på udkig i vores Sunweb Selections. Er du til luksus og forkælelse i verdensklasse, så skal du vælge Sunweb Excellent. Vi har selvfølgelig en masse prisklasser. Du skal blot finde det prisleje, der matcher dine ønsker.

 3. Hvor mange rejser i sammen?

  Antallet af gæster kan også have en afgørende effekt på dit hotel. Nogle hoteller er skræddersyet til store familier, der gerne vil have plads til at fylde. Andre hoteller er ideelle for jer, der rejser som par og søger det intime og autentiske miljø. Læs om dit hotel før du booker din rejse, så du får et indtryk af, om værelserne og miljøet passer til jeres antal og jeres ønsker.

 4. Hvad er dine ønsker til ferien?

  Har du planer om vandreture i naturskønne oplevelser, eller er der behov for en daseferie ved stranden? Uanset hvordan du ønsker at holde ferie, så spiller hotellet en afgørende rolle. Beliggenheden er selvfølgelig afgørende for, om du skal bade i 14 dage eller på sightseeing i en sydeuropæisk storby. Men det kan også være, at dit hotel udbyder spændende ture til nærtliggende kulturelle oplevelser, har en restaurant knyttet, der leverer gastronomiske oplevelser i særklasse, eller har et stort wellnessområde til rådighed.

  Uanset hvad dine ønsker til ferien måtte være, så kan de ofte indfries, når du finder det helt rigtige hotel.
 5. Hvor skal hotellet kunne tilbyde dig?

  Er autentisk design i naturskønne oplevelser afgørende, når du skal finde det perfekte hotel? Vil du gerne bo med den vildeste havudsigt fra din altan, eller er det noget helt tredje, som du er på udkig efter, når du skal finde hotellet til din ferie?

  Find ud af, hvad der får dig til at føle dig hjemme, og hvad der oftest giver dig den helt rigtige feriestemning. Når du finder hotellet, der matcher dine ønsker, så vil du langt hurtigere falde til, og du vil få langt mere ud af din ferie.