hoteller

Hoteller

Stort udvalg af hoteller & resorts til enhver smag

 1. Hjem
 2. Rejser
 3. Hoteller

Hoteller for enhver smag

Leder du efter det perfekte hotel til din kommende ferie? Når du planlægger din rejse med Sunweb, har du mulighed for at finde overnatning, der passer til dine behov. Skal hele børnefamilien på ferie, finder du et stort udvalg af budgetvenlige familiehoteller med underforholdning for både børn og voksne. Er du i stedet på udkig efter et romantisk weekendophold for dig og din udkårne, kan du gå på opdagelse i vores eksklusive, autentiske og stilfulde voksenhoteller. Vi har uden tvivl et feriehotel, der passer perfekt til lige netop dig.

Badehoteller, storbyhoteller eller noget helt tredje

Når du booker en charterrejse hos Sunweb, er både flyrejse og hotel inkluderet i prisen. På mange af vores smukke rejsemål har du mulighed for at tilvælge en lejebil, så du kan tage din badeferie til næste niveau. For selvom vores hoteller med All Inclusive kan være svære at modstå, er det fantastisk at opleve dit rejsemål fra nye sider. Er du klar til at finde det perfekte overnatning? Brug vores 'Søg & Book'-funktion til at finde dit drømmehotel.

hoteller

Et hotel perfekt til dig

voksenhoteller

Voksenhoteller

Se vores store udvalg af adult-only hoteller kun for voksne. Her har de fleste hoteller en aldersgrænse på +16 år, perfekt til jer der vil nyde en ferie uden børn.

Familie der nyder en All inclusive ferie hos Sunweb

Familehoteller

Se vores store udvalg af hoteller til børnefamilier. Her finder den perfekte familieferie hvor både aktiviteter og værelserne matcher jeres behov.

Populære hotelkæder hos Sunweb

Du har fundet det perfekt rejsemål, men har stadig ikke besluttet dig for hotellet... Uanset om du vil rejse på ferie alene, sammen med en partner eller med hele din familie, kan du med garanti finde et hotel blandt vores mest populære hotelkæder og partnere, som passer præcist til dine behov. Hos Sunweb samarbejder vi med nogle af de mest populære hotelkæder i Europa og Egypten, som blandt andet er kendt for deres høje kvalitet og fantastiske service.

Oplev vores store udvalg af lækre hoteller & resorts. 

Vores kategorier & koncepthoteller

En fantastisk ferie kræver et hotel der matcher jeres behov.

For at gøre dit valg lettere, har vi hos Sunweb inddelt nogle af vores favorithoteller i kategorier, der gør det nemt for dig at finde dit drømmehotel. Blandt vores koncepthoteller finder du et stort udvalg, som matcher forskellige behov. Leder du for eksempel efter en ferie med aktiviteter for hele familien, kan vi anbefale Sunweb Selections, som tilbyder hoteller eller lejligheder med rummelige værelser samt sjov og underholdning. Er du på udkig efter unikke hoteller med kant og karakter, kan du passende gå på opdagelse i Sunweb Boutique eller Sunweb Excellent, der passer perfekt til dig med hang til autenticitet eller uovertruffen luksus.

Se alle vores koncepthoteller nedenfor.

 • Imponerende luksushoteller med høj komfort og service
 • Indbydende poolområder
 • Lækre wellnessfaciliteter
 • Fantastiske madoplevelser
Læs mere Find rejse
 • Unikke og stilfulde hoteller
 • I eller tæt på centrum
 • Indrettet med øje for detaljerne
 • Ferie i smukke omgivelser på mindre hoteller
LÆS MERE Find rejse
 • Hyggelige og charmerende hoteller og lejligheder
 • Unikt og autentisk
 • Gæstfrie værter
 • Rolig og lokal beliggenhed
LÆS MERE Find rejse

Hvordan ser dit perfekte hotel ud?

Drømmer du om et elegant hotel, hvor der er skruet op for det luksuriøse, og hvor du kan forvente en oplevelse udover det sædvanlige? Er du på udkig efter rummelige værelser med plads til hele familien? Måske vil du finde de gemte perler, der byder på masser af autentiske og charmerende oplevelser? Måske er du på udkig efter et weekendophold med All inclusive?

Det perfekte hotel afhænger af dine præferencer, og hos Sunweb er det vores opgave at finde den indkvartering, der giver dig den bedste ferie. Derfor tilbyder vi også et stort udvalg af forskellige hoteller, så der både er noget til dig, der drømmer et chic boutique hotel i en hyggelig spansk landsby, og dig der er på udkig efter det ultimative All inclusive hotel med badeland og underholdning fra morgen til aften.

Skal vi hjælpe dig med at finde dit hotel?

Er du i tvivl om, hvilket hotel du skal vælge? Hos Sunweb har vi gjort det nemt for dig at finde overnatning. Vi har inddelt vores indkvarteringer i koncepthoteller, så du nemt kan finde netop den indkvartering, der matcher dine behov. Du kan også nemt sortere i vores udvalg ud fra, om du eksempelvis leder efter et hotel med spaophold, vandland eller med kort afstand til stranden.

Du finder et stort udvalg af kategorier, så du hurtigt og nemt får et overblik over, hvor du skal kigge, når du skal finde indkvarteringen til din næste ferie. Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

4 gode råd til at finde det rette hotelophold til din ferie

De fleste er nok enige i, at det skal være sjovt at tage på ferie – men vi synes også, at det skal være sjovt at finde det helt rigtige hotel. Før du beslutter dig for, hvor du skal bo, er der en række ting, som du bør tænke over.

 1. Hvor drømmer du om at rejse til?

  Selvom sydens destinationer kan virke tæt forbundet, er der stadig stor forskel på at holde ferie i Spanien, Egypten, Tyrkiet og Grækenland. Hotellerne i de enkelte lande varierer også, og vi anbefaler derfor, at du først og fremmest finder ud af, hvilket land der matcher dine behov.

  Du kan heldigvis nemt danne dig et overskueligt overblik over de enkelte rejsemål.

  Drømmer du om vandreture i naturskønne omgivelser, en daseferie ved stranden eller at slappe af ved et af vores skønne badehoteller? Beliggenheden er afgørende for, om du skal bade i 14 dage eller på sightseeing i en sydeuropæisk storby. Men det kan også være, at dit hotel udbyder spændende ture til nærtliggende kulturelle oplevelser, leverer gastronomiske oplevelser i særklasse fra egen restaurant eller har et stort wellnessområde til rådighed. Derfor kan du med fordel overveje, hvilke forventninger du har til indkvarteringens faciliteter, inden du booker dit hotelophold.

 2. Hvad er dit feriebudget?

  Budgettet spiller selvfølgelig også en stor rolle, når du skal vælge dit hotel. Er du på udkig efter et godt hotel til til en lav pris, skal du gå på udkig i vores Sunweb Selections. Er du til luksus og forkælelse i verdensklasse, så skal du vælge Sunweb Excellent. Vi har selvfølgelig en masse prisklasser. Du skal blot vælge det prisleje, der matcher dine ønsker.

  Er dit rejsebudget begrænset, har vi et stort udvalg af afbudsrejser til skønne, solrige rejsemål. Når du vælger en afbudsrejse hos Sunweb, behøver du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller luksus. Derfor har du ofte mulighed for at vælge en afbudsrejse med All inclusive, så du kan få netop den ferieoplevelse, du drømmer om.

 3. Hvor mange rejser I sammen?

  Antallet af gæster kan også have en afgørende effekt på din hoteloplevelse. Nogle hoteller er skræddersyet til store familier, der gerne vil have plads til at fylde, mens andre indkvarteringer er ideelle for jer, der rejser som par og søger et roligt, romantisk ophold. 

  Rejser I med en stor børnefamilie, kan det være en fordel at vælge et hotel med All inclusive, så I ikke skal have hele familien med ud og finde et sted at spise. Er du derimod på udkig efter et romantisk weekendophold, kan du overveje at vælge et voksenhotel, hvor der er mere plads til ro og intimitet. Læs om dit hotel før du booker din rejse, så du får et indtryk af, om værelserne og stemningen passer til dine ønsker.

 4. Hvad skal hotellet kunne tilbyde dig?

  Er autentisk design i naturskønne omgivelser afgørende, når du skal finde det perfekte hotel? Vil du gerne bo med den vildeste havudsigt fra din altan, eller er det noget helt tredje, som du er på udkig efter? Tænk over, hvad der får dig til at føle dig hjemme, og hvad der oftest giver dig den helt rigtige feriestemning. Når du finder den overnatning, der matcher dine ønsker, vil du langt hurtigere falde til, og du vil få mere ud af din ferie.