Skiferie i påsken

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Paaskeski

Skiferie i påsken

Skiferie i påsken er den perfekte kombination af sne på pisterne, solskin og rigtig gode priser

Skiferie i påsken giver dig muligheden for at nyde den unikke kombination af høj sol og snedækkede pister. Findes der noget bedre end en lækker frokost i solen på en smuk bjergtop efterfulgt af et par skønne timer på pisterne. Dét er blot en af fordelene ved at tage afsted i påsken. Når du rejser i påsken får du tilmed bedre plads på pisterne og rigtig gode priser.
 
Hold øje med DM i Freestyle 2023

Successen fra 2019 og 2022 bliver højest sandsynligt gentaget igen i 2023. Kom med når Sunweb og Dansk skiforbund samler de bedste skiløbere og snowboardere til det officielle Danmarks Mesterskab i Avoriaz i påsken. Læs mere om årets tidligere events her.

Gode tilbud i påsken

Skiferie i påsken

Påsken er en fantastisk tid at rejse på skiferie. Sæsonen nærmer sig sin ende, destinationerne er faldet til ro, og vejret viser sig som oftest fra sin bedste side. På den perfekte påskedag får du lige dele skiløb og solbadning. Måske du skulle vælge en indkvartering med jacuzzi? Eller måske endda gå All inclusive? Vi har alle mulighederne.
Stort udvalg af skiferier i påsken
 Rejser du med Sunweb på skiferie i påsken, kan du vælge blandt et stort udvalg af hotellerchaleter og lejligheder - endda til en rigtig god pris. Vores prisgaranti sikrer dig mest mulig skiferie for pengene. Vi har et bredt udvalg fra de mest populære skiområder, og hvis du vil slippe for madlavning, tilbyder mange af vores hoteller halvpension eller All Inclusive. Det den måde får med tid til at udforske pisterne og nyde de hyggelige stunder, med dem du holder af.

Skiferie til jul?

Kan du ikke vente til påsken, så kan du prøve at overtale familien til at fejre julen i alperne i december. Der findes intet så smukt, som at vågne op til nyfalden sne og ild i pejsen. Stå på ski om dagen og nyd nærvær og afslapningen og aftenen. Du kan også vælge at rejse i Januar, februar, eller marts, som alle byder på hver deres fordele. Valget er dit! 

Rejs med Sunweb på skiferie i påske

 
Påsken er mere end bare solskin og afslapning, det er også en periode på året hvor det altid er muligt at finde et godt tilbud. Der er altid tid til en skiferie mere, hvorfor ikke lægge denne til påsken. Påsken er perfekt til at rejse med familien og nyde den mere afslappede stemning og plads på pisterne. Hos Sunweb finder du et godt udvalg af lejligheder og chaleter med god plads til, at familien kan samles til dejlig skiferie i påsken. Du kan naturligvis også vælge et af de mange hoteller, som gør noget særligt ud af at forkæle gæsterne. 

Fordele ved påsken