Skiferie i påsken 2024

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Paaskeski

Tag på skiferie i påsken

En skiferie i påsken er den perfekte kombination af sne på pisterne, høj sol og lave priser.

En skiferie i påskeferien giver dig mulighed for at nyde den unikke kombination af solskin og snedækkede pister. Findes der noget bedre end en lækker frokost i solen på en smuk bjergtop efterfulgt at et par skønne timer på pisterne?

Når du rejser i påskeferien er der mere plads på pisterne, og der er gode chancer for at finde gode tilbud i de populære skiområder. 

Skiferie med snesikkerhed

Den største snesikkerhed i påsken finder du i de højtliggende områder. Du finder fantastiske skiferier inklusiv liftkort til populære områder som Val Thorens, Les Deux Alpes, Mayrhofen, St. Anton og Kaprun, der alle har høj snesikkerhed frem til slutningen af april.

Påsken i Avoriaz byder på DM i slopestyle og big air. Du kan opleve hele det danske freestyle miljø, når de mødes og konkurrerer om DM-guldet. Vi garanterer fantastisk underholdning for både familier og grupper.

Se alle skiferier i påsken 2023

Påskeferie er tid til ski

Påsken er en fantastisk tid til skiferie. Sæsonen nærmer sig sin ende, destinationerne er faldet til ro, og vejret viser sig oftest fra sin bedste side. Det tidlige forår er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil kombinere skiløb og solbadning. Der er gode muligheder for at sammensætte din skiferie, så den passer til dine behov. Drømmer du om en indkvartering med jacuzzi? Er du på udkig efter en skiferie med forplejning, så du får mere tid på pisterne? Det er helt op til dig. Vi tilbyder det hele.

Stort udvalg af skiferier i påsken

Rejser du med Sunweb på skiferie i påsken 2024, kan du vælge mellem et stort udvalg af hoteller, chaleter og lejligheder. Du finder rejser til populære skiområder til en rigtig god pris. Med Sunwebs prisgaranti sikrer vi dig mest skiferie for pengene. Vi har et bredt udvalg fra de mest populære skiområder, og hvis du vil slippe for madlavningen, tilbyder mange af vores hoteller halvpension og All inclusive. Det giver dig mere tid til at udforske pisterne og nyde de hyggelige stunder med dem, du holder af.

Rejs med Sunweb på skiferie denne påske

Påsken er fantastisk for dig, der drømmer om en skiferie med solskin og afslapning. Men den er mere end det. Påsken er perioden, hvor du finder fantastiske tilbud på skiferier i nogle af de mest populære skiområder i Østrig, Frankrig, Italien og Andorra. Hvis du kan mærke, at det kribler i benene for endnu en skiferie, inden sæsonen går på hæld, så er påskeferien oplagt.

Den afslappede stemning og den gode plads på pisterne gør påsken til det perfekte tidspunkt, hvis du vil på en familieskitur. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af lejligheder og chaleter med god plads til at samle hele familien. Du kan naturligvis også booke plads på en af vores mange hoteller, hvor der bliver gjort en ekstra indsats for at forkæle gæsterne.

Masse af fordele i april

☀️ Lange og solrige dage

⛷️ Mere plads på pisterne

❄️ Sublim sne i de høje bjerge

🍸 Fantastisk vejr til afterskiing

💰 Gode priser