Skiferie til nytår 2024/2025

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. vinterferie
  4. nytaar

Drøm dig væk på ski til nytår

Start det nye år på den bedste vis med en skiferie i alperne

Selvom du ikke er helt skarp til de vilde pister, er der noget ganske særligt ved en skiferie til nytår. Uanset om du blot ønsker en kort skirejse henover nytår eller en længere skiferie i decemeber måned, har vi et stort udvalg af prisvenlige skiferier til nogle af de mest populære skiområder.

Hvad siger du til at hoppe ind i det nye år fra en smuk pist i Frankrig eller at nyde en traditionel afterski i Østrig? Inden du bestiller din skiferie til nytår, skal du blot beslutte dig for, hvilken slags indkvartering du ønsker at hoppe ind i det nye år fra.

Hop ind i det nye år med en skiferie til nytår

Skal nytårsaften fejres på en anden måde, end du plejer? Hos Sunweb finder du et stort udvalg af skiferie til nytår. I vores udvalg finder du både korte skiferier over nytår og længere skiferier, som måske endda også inkluderer at holde vinterferie eller jul i alperne. Du kan derfor hoppe det nye år ind med en skiferie til nogle af de mest populære skiområder i Frankrig, Italien og Østrig.

Det eneste du skal tage stilling til, er i hvilket område du vil stå på ski og hvordan du vil bo. Uanset hvilken slags bolig du drømmer om at komme hjem til efter en dag på pisterne, har vi et stort udvalg af indkvarteringer. Vil du bo tæt på pist og lift, så du ikke spilder tid på transport? Eller foretrækker du en lokal landsby med hyggelige barer og restauranter?

Genkendelig familiehygge eller All inclusive med skiferie til nytår

Måske vil du holde nytår, ligesom du gør derhjemme. Måske skal der være plads til hele familien. I det tilfælde kan det være enormt hyggeligt at fejre det nye år i et chalet eller en ferielejlighed. Her kan du handle ind og afholde nytårsaften næsten ligesom du plejer. Skal du på familieskitur er østrigske Flachau og Wagrain nogle af de mest familievenlige skiområder i Alperne, og byder på både skiskoler, legepladser og børneområder.

Er du mere til komplet afslapning, når du ikke står på pisterne, kan et ophold med All inclusive på et skønt alpe-hotel være noget for dig. Her behøver du ikke at tænke på andet end hvilke pister, du skal suse nedad. I vores udvalg finder du også en række skiferier med wellness. Her kan du slappe af og få løsnet op i musklerne, så du er klar på endnu en dag på pisterne. 

Uanset hvilken skitur du ønsker, finder du et stort udvalg af prisvenlige skiferier til nytår her hos Sunweb.