Gå tilbage

Skiferie til Val Thorens

Destination image
Pistekilometer
20 Km
55 Km
65 Km
10 Km
150 Km
Total
Antal lifte
11
17
5
Højde
3230m
2300m
Gletscher
0
Langrend
0Km
Funpark
1
Pistekilometer
73 Km
210 Km
254 Km
73 Km
610 Km
Total
Antal lifte
42
63
54
Højde
3230m
1100m
Gletscher
0
Langrend
114Km
Funpark
5

Info omkring destinationen

Enestående Val Thorens
Val Thorens er en vintersportsdestination, som uden tøven kan kaldes enestående, og byen har været populær blandt vintersportsudøvere i mange år. I Val Thorens starter skiliftene lige ved din feriebolig og efter en lang dag i sneen er det skønt at kunne stå på ski eller snowboard stort set lige til hoveddøren.

Afterski og aktiviter i Val Thorens
Ud over et perfekt skisportsområde findes der rigtig mange afterski- muligheder. Både direkte på pisten og i centrum af Val Thorens er der mange terrasser, barer og natklubber bl.a. Le Monde, Malaysia og den danske Café Snesko. Der er også to store indkøbscentre, en biograf, et sportscenter, et bowlingcenter, tennisbaner og en swimmingpool, hvor du også kan nyde en sauna eller et tyrkisk bad.

Transport i Val Thorens
Vil du have en oplevelse ud over det sædvanlige? Så bør du helt sikkert tage med på en aftentur på en snescooter. Val Thorens er en bilfri skisportsby, hvor du på ankomstdagen godt må køre hen til din lejlighed eller dit hotel, men efter at have sat bagagen af, skal du parkere bilen i et af byens parkeringshuse eller den udendørs parkeringsplads i udkanten af byen. For parkering i Val Thorens se
www.valthoparc.com. Det kan godt betale sig at reservere p-plads i god tid. I løbet af dagen og frem til kl. ca. 20:00 kører der en gratis skibus gennem hele landsbyen, så det er ingen sag at komme rundt, hvis man ikke lige vil gå. Hvis du en dag vil stå på ski i Les Trois Vallées skiområdet, kan du udvide dit liftkort på stedet.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper
Andre
Familie med ældre børn
Unge par