Afbudsrejser

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Tilbud
  4. Afbudsrejser

Gode tilbud på afbudsrejser til Alperne

Find din skiferie til afbudsrejsepris.

*** Der er i øjeblikket ingen afbudsrejser for skisæsonen 2019-2020. ***

Vinteren har for længst indtaget Alperne, med alt hvad det indebærer; solrige dage, frisk puddersne under skiene og masser af frisk luft. Hvis du er klar på at tage af sted på skiferie indenfor kort tid, så har vi masser af gode tilbud på afbudsrejser til Alperne. 

Afbudsrejserne kan bestilles indtil 3 uger før afrejse, og jo senere du bestiller, jo mere kan du spare. Hvis du vil have flest muligheder, så skal du bestille så tidligt som muligt. Med en afbudsrejse til Alperne kan du både spare penge og glæde dig over, at de dejlige dage på pisterne venter lige om hjørnet.

 Spar op til 40% på skiferien
✔ Bestil op til 6 uger før afrejse
✔ Alle skiferier er inkl. liftkort

Vores bedste last minute-skiferier

Perfekt til dig, som ikke har behov for et bredt udvalg.

Afbudsrejser er en god måde at spare penge på skiferien, hvis du ikke har brug for meget tid til at overveje og planlægge.

Du kan finde afbudsrejser til alle vores destinationer i Østrig, Frankrig, Tyskland, Italien, Schweiz og Andorra. Alle vores afbudsrejser er naturligvis inkl. liftkort.

Skiferie til afbudsrejsepris

Den største fordel ved en afbudsrejse, når du skal bestille skiferie, er prisen. Det er svært at finde en billigere skiferie end den, du køber i sidste øjeblik. En anden væsentlig fordel er, at du, inden for et par uger, er tilbage på pisten. Det er nemmere at finde en skiferie til afbudsrejsepris, når du er fleksibel. For dig, som er fleksibel omkring, hvor skituren går til, er der flere valgmuligheder. Hvis du bestiller din afbudsrejse først på sæsonen, er der flere valgmuligheder end sidst på sæsonen, da skisportsstederne lukker på forskellige tidspunkter.

Afbudsrejser til jul og nytår

Nyd helligdagene i sneen

Det er lokkende at bruge de ekstra fridage omkring jul og nytår på en skiferie. Vi har både afbudsrejser til en uges skiferie og til korte skiferier. Perfekt til en kort pause i sneen.

Udskift slud og sjap med Alpernes hvide sne, og vær sikker på at få en hvid jul. 

Afbudsrejser til juleaften

Vil du også skifte slud og sjap ud med masser af sne, høj solskin og hyggelig afterski-stemning? Så er du ikke alene, og det kan være en god ide at være tidligt ude, hvis du har øje på et bestemt hotel eller en bestemt destination. Bestil julerejsen allerede nu – og glæd dig til at fejre jul i Alperne. 

Tag på skiferie over nytår

Mange danskere vælger at fejre nytår i Alperne. Det er også en perfekt måde at koble af på efter julens strabadser. Nyd det fantastisk smukke fyrværkeri over Alperne. Mange indkvarteringer har desuden særlige nytårsarrangementer.

Afbudsrejser til Frankrig, Østrig, Schweiz, Tyskland eller Andorra?

Vi har afbudsrejser til Alperne og Andorra