Afbudsrejser

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Tilbud
  4. Afbudsrejser

Gode tilbud på afbudsrejser til Alperne

Find din skiferie til den bedste pris i sidste øjeblik

Sæsonen i 21/22 nærmer sig! Snart vil du kunne finde gode tilbud på afbudsrejser i sidste øjeblik! Spar op til 40% på skiferien, hvis du kan vente!

Nu er der ikke længe til, at vintersæsonen igen indtager de smukke alper og bjerge på vores destinationer i Frankrig, Østig, Schweiz, Tyskland, Italien og Andorra. Intet er så smukt, som når sæsonen begynder, hvad det indebærer; Solrige dage, frisk puddersne under skiene og masse af frisk luft. Vores skiferier til den nye sæson 21/22 har for alvor fået ben at gå på, da vi tydeligvis er mange, der har savnet et mærke suset i maven, ved en tur ned af pisterne. Hvis du er klar på at tage af sted på skiferie indenfor kort tid, så har vi heldigvis også mange bud på fantastiske rejser til alperne i sidste øjeblik! 

Afbudsrejserne kan bestilles indtil 6 uger før afrejse, men jo senere du bestiller, jo mere kan du spare! Hvis du vil have flest muligheder, så skal du bestille så tidligt som muligt. Med en afbudsrejse til alperne kan du dog både spare penge og glæde dig over, at de dejlige dage på pisterne venter lige om hjørnet.

Book en afbudsrejse

Når vi nærmer os sæsonen, kan du booke vores afbudsrejser med mange fordele

 Spar op til 40% på skiferien
✔ Bestil op til 6 uger før afrejse
✔ Alle skiferier er inkl. liftkort

Vi skal tættere på sæsonen før, at der er afbudsrejser

Book en skiferie i sidste øjeblik og få mange fordele

Perfekt til dig, som ikke har behov for et bredt udvalg

Afbudsrejser er en god måde at spare penge på skiferien, hvis du ikke har brug for meget tid til at overveje og planlægge. Du kan finde afbudsrejser til alle vores destinationer i Østrig, Frankrig, Tyskland, Italien, Schweiz og Andorra. Alle vores afbudsrejser er naturligvis inkl. liftkort.

Skiferie til gode priser

Den største fordel ved en afbudsrejse, når du skal bestille skiferie, er prisen. Det er svært at finde en billigere skiferie end den, du køber i sidste øjeblik. En anden væsentlig fordel er, at du inden for et par uger er tilbage på pisten. Det er nemmere at finde en afbudsrejseskiferie, når du er fleksibel. For dig som er fleksibel omkring, hvor skituren går til, er der flere valgmuligheder. Hvis du bestiller din afbudsrejse først på sæsonen, er der flere valgmuligheder end sidst på sæsonen, da skisportsstederne lukker på forskellige tidspunkter.

Afbudsrejser til jul og nytår

Det er virkeligt lokkende at bruge de ekstra fridage omkring jul og nytår på en skiferie. Vi har både afbudsrejser til en uges skiferie samt til korte skiferier. Perfekt til en kort pause fra hverdagen. Udskift slud og sjap med alpernes hvide sne, og vær sikker på at få en hvid jul. 

Afbudsrejser op til juleaften

Vil du også skifte slud og sjap ud med masse af sne, høj solskin og hyggelig afterski-stemning? Så er du ikke alene, og det kan være en god ide at være tidligt ude, hvis du har øje på et bestemt hotel eller en bestemt destination. Bestil juleferien allerede nu – og glæd dig til at fejre jul i alperne. Læs mere om jul i alperne her.

Tag på skiferie over nytår

Mange danskere vælger at fejre nytår i alperne. Det er også en perfekt måde at koble af på efter julens strabadser. Nyd det fantastisk smukke fyrværkeri over Alperne. Mange indkvarteringer har desuden særlige nytårsarrangementer. Læs mere om nytår i alperne her.

Afbudsrejser til Frankrig, Østrig, Schweiz, Tyskland eller Andorra?

Vi har afbudsrejser til det meste af Europa

Afbudsrejser til Frankrig
Afbudsrejser til Østrig
Afbudsrejser til Andorra
Afbudsrejser til Italien
Afbudsrejser til Schweiz
Afbudsrejser til Tyskland