1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Les Trois Vallées
Les Trois Vallées

Skiferie til Les Trois Vallées

Info omkring skiområdet

Skiferie til Les Trois Vallées – Verdens største skiområde

I de franske Alper, vest for L'Espace Killy, finder du det omfangsrige skiområde Les Trois Vallées, som med sit navn forklarer, at området består af tre dale. I den ene dal finder du Val Thorens, som er den højest beliggende skidestination i Frankrig. Herfra er der mange skilifter, der fører dig til endnu højere punkter. I Les Trois Vallées kan du stå på ski fra 1300 til 3209 meters højde og det er dermed det største forbundne skiområde i verden.

Med 184 skilifter og 606 kilometer velplejede pister tilbyder Les Trois Vallées fantastisk skiløb. Det veludviklede netværk af skilifter forbinder ikke kun de store skidestinationer Val Thorens, Les Menuires, Meribel og Courchevel, men også Saint Martin, La Tania, Grenoble og Brides les Bains. Du kan derved helt uhindret udforske det store skiområde uanset hvilken af de mange byer, du bor i. 

Udvalget af pister varierer, og er der noget for alle, uanset om du er nybegynder eller en garvet skiløber. For snowboardere er der en snowpark med alt hvad der dertil hører. Derudover er der næsten ubegrænsede off-piste muligheder, der kan udforskes under vejledning af certificerede piste-guider. Leder du efter langrendspister, så er der gode muligheder for det i de lavere områder i Méribel, La Tania og Les Menuires.

Stort udvalg af skidestinationer på skiferie i Les Trois Vallées

Med en skiferie i Val Thorens har du uden tvivl de bedste muligheder for godt skiløb, da dette er den højest placeret skidestination i Alperne med dens bymidte beliggende i hele 2300 meters højde. Val Thorens har derfor en høj snesikkerhed, og med et liftkort til Val Thorens' skiområde får du hele 140 km pister. Udover det gode skiløb, tilbyder byen også masser af aktiviteter uden for pisterne, et festligt byliv og restauranter med gode spiseoplevelser.

Méribel er en lidt mere eksklusiv del af Les Trois Vallées og har i alt 160 km pister. Her kan du nyde smuk traditionel arkitektur og besøge udsøgte restauranter, der serverer lokale franske specialiteter. Der er også mulighed for at gå i biografen, bowle eller køre snescooter.

Skal du på familieskitur, kan vi anbefale Les Ménuires. Dette familievenlige skisportssted har 160 km pister og tilbyder et godt udvalg af aktiviteter og børneklubber. Dertil har landsbyen en fantastisk beliggenhed, som giver dig mulighed for at nyde solen på de mange udendørs spisesteder hele dagen.

Skiferie til Les Trois Vallées med Sunweb

Sunweb har et godt udvalg af skirejser til Les Trois Vallées. Uanset om din skiferie skal være prisvenlig eller fyldt med luksus, har vi noget til enhver smag. Foretrækker du et rummeligt chalet med plads til hele familien eller et luksuriøst hotel i Les Trois Vallées?

Når du bestiller en af vores pakkerejser, er dit liftkort til Les Trois Vallées altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra. Se hele vores udvalg af skiferier til Frankrig.

Pistekilometer

73Km
210Km
254Km
73Km
Total 610Km

Antal lifte

41

59

60

Højde

3230m
1100m

Gletscher

0

Langrend

114Km

Funpark

5

Les Trois Vallées
Les Trois Vallées
Les Trois Vallées
Les Trois Vallées

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper Andre Familie med ældre børn Ældre par