Header_familie

Skiferie i vinterferien

De bedste priser på markedet

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. vinterferie

Tag på skiferie i vinterferien

Book din skiferie i vinterhalvåret til den bedste pris

Book din skiferie i vinterferien til den bedste pris på markedet. Rejs i skolernes vinterferie eller på de mange andre populære rejsedatoer i vinterhalvåret. 

Skolernes vinterferie

For mange danskere er skolernes vinterferie i februar måned i enten uge 7 og uge 8 ensbetydende med skiferie. Hos Sunweb bestræber vi os på at have de billigste skiferier i skolernes vinterferie. Vi tilbyder både skiferier med fly, bus og i egen bil. Når du rejser på skiferie i uge 7 eller uge 8, er du sikker på at få selskab af mange andre danske skientusiaster, og du vil uden tvivl opleve den festlige feriestemning, uanset om du tager på vinterferie i AndorraFrankrig, Italien, SchweizØstrig eller Tyskland.

Andre populære rejsedatoer

Du behøver heldigvis ikke at føle dig begrænset af skolerne vinterferie. Der er nemlig mange gode rejseperioder for dig og vennerne, der kan tage afsted på mere fleksible datoer. Hos Sunweb tilbyder nu rejser i hele vinterhalvåret, og vi har svært ved at vælge hvad der er fedest. Skal med tage på skiferie til i decemberjulen eller måske henover nytår? Eller skal man vente til slutningen af året, hvor der er fede events, freestyle og fest på bjerget hen imod påsken? Med mere end +1000 destinationer, har vi et af europas største udbud. Så hvad venter du på?

Skiferie med Sunweb

Når du rejser med Sunweb, får du mange fordele samt sikkerhed på rejsen

✔ 
De bedste priser på markedet

✔ Mulighed for at booke med Skigaranti

✔ En af europas største udvalg

✔ Vælg mellem lejligheder, chalets, lodget og hoteller

✔ Rejs med Sunweb Garanti og Covid comfort

Find en skiferie i vinterferien

Book en billig skiferie med Sunweb

Vi har skiferier hele vinterhalvåret til markedets bedste priser

Hos Sunweb kan du regne med at du får den bedste pris. Vi har rejse hele sæsonen og den størstedelen af Europa. Oplev alle de mest populære områder.

Rejs med Sunweb

Når du rejser med Sunweb er dit liftkort altid inkluderet i prisen. På denne måde kan du kommer ud på dine ski lige så snart du lander! Igennem vores booking eller via vores app, har du også mulighed for at reserveret skiudstyr i flere forskellige kategorier. Vores samarbejdspartnere sikre dig at du får den bedste pris og vejledning. Vi har guider på stort set alle vores destinationer, hvilket sikre dig at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at deltage i undervisning. Download vores App for altid at være informeret med de nyeste opdateringer.

Rejser til jul og nytår

Det er meget populært at rejse på skiferie mellem jul og nytår istedet for i den normale vinterferie. I så fald anbefaler vi at du planlægger din rejse i god tid, da disse hurtigt bliver udsolgt! Du kan holde øje med vores Early booking tilbud, hvor du får rabat på udvalgte hotellet, chalets eller lejligheder, hvor I kan være hele familien. Der vil være noget for enhver smag og ofte kan du gøre en virkelig god deal, hvis du ønsker med eller uden forplejning. 

Grupperejser

Når du rejser på skiferie kan du, modsat solferier, godt regne med at turen bliver billigere, jo flere I er. Dette skyldes at mange skisportssteder designer hotellerne som lejligheder, hvor der kan bo mellem 2-8 personer. Prisen på dit værelse / lejlighed bliver derfor udregnet per person, og derfor fordelt ligeligt imellem de rejsende. Lejer I et chalet, kan man nogle steder være op til 12 personer. Er I en gruppe der rejser, kan I læse mere om grupperejser her.