Skiferie i vinterferien

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. vinterferie

Tag på skiferie i vinterferien

Book din skiferie i vinterhalvåret til den bedste pris

For mange danskere er skolernes vinterferie i februar måned i enten uge 7 og uge 8 lig med med skiferie. Hos Sunweb bestræber vi os på at have det bedste udvalg af skiferier i skolernes vinterferie. Her kan du være sikker på at få selskab af mange andre danske skientusiaster, og du vil uden tvivl opleve den festlige feriestemning, uanset om du tager på vinterferie i Østrig, Frankrig, Italien eller Schweiz. Med mere end +200 destinationer har vi et af Europas største udbud af skirejser. Så hvad venter du på? Book din skiferie i vinterferien til den bedste pris på markedet.

Stort udvalg af skiferier i vinterferien

Vi har skiferier hele vinterhalvåret til markedets bedste priser

Glæder du dig til at stå på ski i vinterferien? Hos Sunweb får du det bedste udvalg af prisvenlige skiferier i vinterhalvåret. Vi tilbyder pakkerejser med indkvartering, liftkort og transport, hvor du kan vælge mellem skiferier med fly, bus og i egen bil.

Eftersom dit liftkort altid er inkluderet i rejsen, kan du komme ud på pisten, lige så snart du lander! Igennem vores booking eller via vores app, har du også mulighed for at reserveret skiudstyr i flere forskellige kategorier. Vores samarbejdspartnere sikrer, at du får den bedste pris og vejledning. Med guider på næsten alle vores destinationer, kan du altid komme i kontakt med os, hvis du har spørgsmål eller ønsker skiundervisning. Download vores App for holde dig informeret med de nyeste opdateringer.

Skiferie udenom vinterferien

Vi har skirejser hele sæsonen, hvor du kan opleve de mest populære skiområder i Europa. Du behøver derfor ikke at føle dig begrænset af skolerne vinterferie. Der er nemlig mange gode rejseperioder for dig og vennerne, der kan tage afsted på mere fleksible datoer. Skal med tage på skiferie til i december til jul eller måske henover nytår? Eller skal man vente til slutningen af sæsonen, hvor der er fede events, freestyle og fest på bjerget til påske?

Rejser til jul og nytår

Det er meget populært at rejse på skiferie mellem jul og nytår i stedet for i den normale vinterferie. I så fald anbefaler vi, at du planlægger din rejse i god tid, da disse hurtigt bliver udsolgt! Du kan holde øje med vores Early booking tilbud, hvor du får rabat på udvalgte hoteller, chalets og lejligheder med plads til hele familien. Her finder du noget for enhver smag, og ofte kan du finde et godt tilbud, uanset om du ønsker en skiferie med eller uden forplejning

På ski i vinterferien med en grupperejse

Skal du på ski i vinterferien, kan du godt regne med, at turen bliver billigere, jo flere I er. Dette skyldes, at mange skisportssteder designer hotellerne som lejligheder, hvor der kan bo mellem 2-8 personer. Prisen på din indkvartering bliver derfor udregnet per person og fordelt ligeligt i mellem de rejsende. Lejer I et chalet, kan man nogle steder være op til 12 personer. Er I en gruppe der rejser, kan I læse mere om grupperejser her.