Tilbage

Rejser til Kos

Destination image

Information om regionen

Den populære græske ø, Kos, er beliggende i Ægæerhavet få kilometer fra den charmerende, tyrkiske kystby, Bodrum. Kos har kun ca. 20.000 indbyggere, og øen har en meget beskeden størrelse sammenlignet med f.eks. Rhodos og Kreta. Men Kos har alligevel gjort sig bemærket – både i historiebøgerne og som eftertragtet feriedestination for mange mennesker fra det meste af verden.

Mindeværdige ferieoplevelser: udforsk spændende seværdigheder i Kos by

Øens hjerte er uden tvivl Kos by på den nordøstlige kyst. Her finder du havnen, hvorfra der afgår både til Bodrum, Rhodos, Samos, Thessaloniki og flere andre græske øer i sommersæsonen. Her ligger også en af øens største seværdigheder, Johanniterriddernes borg fra starten af det 14. århundrede, hvor du kan mærke århundreders historie, når du slentrer rundt i området.

Nyd en ferie med mange solskinstimer på en af Kos' dejlige strande

Mere end halvdelen af Kos' kyststrækning er strand, så øen er oplagt til en badeferie. De fleste strande er med småsten eller rullesten, men der findes også nogle gode sandstrande. I Kos by er der en lille strand, men Lambi Beach vest for Kos by er bedre. Her er en sandstrand, hvor du kan leje solsenge og parasoller, samt restauranter og barer langs stranden. Vi kan også anbefale Kos' mest besøgte strand, Tigaki Beach, 3 km øst for Kos by. Her er børnevenligt og en behagelig sandbund. Her tilbydes også forskellige vandsportsaktiviteter. Mange mener, at Paradise Beach, ca. 45 km fra Kos by på øens sydkyst, er Kos' bedste sandstrand. Her kan du nyde solen og havet, og når sulten melder sig, er der et par hyggelige taverner langs stranden.

Mød det ægte Grækenland, når du rejser til Kos' landsbyer

Søger du oplevelser uden for byen, bør du besøge nogle af de smukke bjerglandsbyer langs Dikeos, f.eks. Asfendiou og Zia. Udover at nyde en god, græsk frokost kan du lade dig friste af velduftende krydderier, oliven og honning, der sælges til attraktive priser, og hvis du bliver længe nok, kan du nyde en af øens flotteste solnedgange.

Mange gæster på Kos foretrækker at cykle rundt på øen pga. de korte afstande og den smukke natur, og du kan leje cykler på de fleste hoteller og i udlejningsbutikker rundt omkring på øen.

Rejs på ferie til Kos og nyd et ophold til lave priser

Vi tilbyder et stort udvalg af billige rejser og lækre lejligheder og All Inclusive hoteller på Kos, og vi anbefaler denne populære destination til både børnefamilier, unge og voksne med garanti for en uforglemmelig ferie.

Guideservice og udflugter:

Vi tilbyder dansk guideservice i hele sæsonen, når du rejser på ferie til Kos. Det er muligt at bestille udvalgte udflugter på forhånd. Hvis du ønsker at reservere din plads allerede nu, så klik her for at bestille.

Vis mere Vis mindre

Populære destinationer i Kos

Mest populære byer

Andre byer

Udflugter

Fra €0

Du kan bestille forskellige udflugter på stedet. Din rejseguide kan give dig flere oplysninger om dette under velkomstmødet. Børn (3 til 11 år) får 50% rabat, og babyer (0 til 2 år) deltager gratis. Disse rabatter gælder (normalt) ikke for indgangsgebyrer, mad og drikkevarer. De angivne priser er vejledende, og det er muligt, at udflugter afviger fra beskrivelsen eller annulleres på grund af manglende efterspørgsel.

a picture
Smag på Kos
Fra €42

Lær mere om den skønne ø, Kos, samtidig med, at din guide fortæller om de lokales hverdag på øen, deres kultur og øens historie. På udflugten vil du nyde synet fra imponerende udsigtspunkter, smag ægte, lokal honning, besøge en gammel mølle, hvor du også lærer hvordan de lokale maler mel, laver ægte moussaka samt ser, hvor olivenolie kommer fra. Dagen afsluttes med en skøn vinsmagning.

a picture
Oplev Bodrum
Fra €32

På denne udflugt har du mulighed for at få 2 destinationer i 1 i løbet af din ferie til Kis. Her vil I nemlig besøge den tyrkiske by Bodrum, hvor du vil komme helt tæt på historiske seværdigheder såsom museer og slotte samt opleve diverse shoppinggader og bazare. Du vil også få mulighed for at prøve den lokale hamam-spabehandling, som er forkælelse ud over det sædvanlige.

a picture
Nissyros
Fra €51

Har du altid drømt om at stå på toppen af en vulkan? Denne udflugt giver dig nu muligheden for at få din drøm opfyldt. Nissyros er en ø, der er berømt for sin vulkan. Faktisk er det sådan så, at vulkanen fylder hele øen! Om morgenen vil du sejle med båd til øens hovedstad, Mandraki. Derfra tager du bussen til krateret, Stefanos, hvor du får mulighed for at gå til fods op til toppen af vulkanen og stå med fødderne i krateret. Efter mødet med vulkanen, tager I tilbage til hovedstaden og oplever den lille by og al dens charme. Husk at medbring dit kamera!

a picture
Sunweb Sunset Cruise
Fra €50

Når aftenen så småt falder på og vejret er en smule køligere, så sejler vi mod den utrolige solnedgang. Her får du naturligvis mulighed for at nyde drinks undervejs. Turen betyder også på live musik på båden, hvor en sanger med guitar vil synge og spille musik samtidig med, at I sejler langs kysten. Denne udflugt er ideel for dem, som gerne vil nyde en romantisk ferie for to, men turen passer også godt til både en gruppe venner eller familier, som gerne vil nyde en skøn bådtur sammen, se solnedgangen og nyde et lækkert grillmåltid ombord på båden.

Gennemsnitstemperaturer

Fly information

Vi flyver direkte til Kos. Flyvningen tager omkring 3 timer. Ved ankomsten til lufthavnen mødes du af vores danske guider eller en lokal repræsentant for Sunweb.

FLYTIDER

I de fleste tilfælde vil du kunne se flytiderne, når du bestiller online. Hvis afgangstiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

TRANSFER

Transfer er ikke inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at tilkøbe transfer ved bestilling af rejse.

* Transfertiden til Kardamena er ca. 30 min.

* Transfertiden til Kos by/Lambi/Psalidi er ca. 45-60 min.

* Transfertiden til Mastichari er transfertiden ca. 30 min.

* Transfertiden til Tigaki er ca. 30 min.

* Transfertiden til Marmari er ca. 30 min.

* Transfertiden til Kefalos er ca. 30 min.

Vi bestræber os på at overholde oplyste transfertider, men trafik og mange hotelstop kan forlænge transfertiden.

REJSEDOKUMENTER

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Det er ikke længere nødvendigt at indtaste mellemnavne, og vi frabeder derfor, at du indtaster dit mellemnavn. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at dit fornavn og efternavn er stavet som angivet i dit pas.

Til toppen