Vinder af World's Best Ski Tour Operator 2022

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. World Ski Awards

Verdens Bedste Skirejsearrangør 2022!

Sunweb vinder prisen som Verdens Bedste Skirejsearrangør 2022

Vi er stolte over at have vundet titlen som Verdens Bedste Skiferiearrangør 2022! Hos Sunweb har vi en fælles mission om at skabe unikke øjeblikke, og ferier du aldrig glemmer. Hvorfor? Fordi vi elsker skiferier, og fordi vi elsker, det vi gør. Takket være vores kære gæster, guider og kollegaer har vi skabt uforglemmelige minder i trygge og sikre rammer. Og netop dette har gjort os populær blandt de Europæiske skiløbere. Vi ser frem til at sende endnu flere glade gæster ubekymret på skiferie, og vi vil fortsætte med at give dig skræddersyede skiferier i verdensklasse år efter år.

Skab minder for livet med #creatingmemories

Med mere end 30 års erfaring i at arrangere skiferie for enkeltpersoner og grupper, er vi blandt verdens bedste og største skiferiearrangørere. Vi vandt titlen som Verdens Bedste Skiferiearrangør både i 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og nu igen i 2022. Hvert år gør vi alt, hvad der står i vores magt for at give vores kunder den bedste oplevelse, samt sikre og trygge rejsevilkår lige fra bookingen er foretaget, til de vender retur. At vinde World Ski Awards™ ændrer ikke på vores mission om at yde den absolut bedste service for vores gæster. Men vi ser det selvfølgelig som en stor ære, at vi for 8. år i træk er blevet nomineret til prisen som Verdens Bedste Skiferiearrangør af World Ski Awards™.

Hvad er World Ski Awards?

World Ski Awards er en del af World Travel Awards, som for rejsebranchen er, hvad Oscar uddelingen er for filmbranchen. Dette årlige møde belønner de bedste skisportssteder samt de bedste indkvarteringssteder og skiferiearrangører. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at give dig den skiferie, du drømmer om, og ved at stemme på os hjælper du os til at gøre det, vi er bedst til; at tilbyde uforglemmelige skiferier til fornuftige priser altid inkl. liftkort.

Design din perfekte skiferie

✔ Mere end 30 års erfaring

✔ Danmarks største udvalg til attraktive priser

✔ Europas største skirejsearrangør 

✔ Skræddersyede skiferier med kør-selv & fly

Se alle vores indkvarteringer