Sunweb vinder titlen som Verdens bedste skirejsearrangør 2023

Verdens Bedste Skirejsearrangør

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. World Ski Awards

Vores skiferier vinder priser. Tag med og du vil se netop hvorfor...

Vi er stolte af at vinde titlen som Verdens Bedste Skirejsearrangør 2023!

Tusind tak til alle jer, der har stemt på os som Verden Bedste Skirejsearrangør. Hos Sunweb deler vi glæden ved at skabe unikke øjeblikke, du aldrig glemmer. Derfor kan du skræddersy din skiferie, så den passer perfekt til dig. Vi har skabt uforglemmelige ferieminder i mere end 30 år. Det giver os færdigheder, viden og ekspertise til at guide dig mod din perfekte skiferie, som inkluderer: liftkort, ski- og snowboardudstyr, skiundervisning, transfer, fly og meget mere.

Men du behøver ikke kun at tage vores ord for det... Vi vinder priser af én grund: Vi elsker din skiferie. Det er også grunden til, at vi vandt Verdens Bedste Skirejsearrangør i både 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 samt igen i 2022. Vi er dedikerede til at give dig skiferier i verdensklasse, perfekt designet til netop dig, år efter år.

Hvor skal vi hjælpe med at planlægge din skiferie i år?

Sunweb vinder titlen som Verdens bedste skirejsearrangør 2023

Design din perfekte skiferie

  • Mere end 30 års erfaring
  • Fleksibel booking til gode priser
  • Danmarks største udvalg af skiferier
  • Skræddersyede pakkerejser med kør-selv & fly

Se alle vores indkvarteringer

Verdens Bedste Skirejsearrangør 2023

Skab minder for livet med #creatingmemories

Med mere end 30 års erfaring i at arrangere skiferie for enkeltpersoner og grupper, er vi blandt verdens bedste og største skirejsearrangører. Vi vandt titlen som Verdens Bedste Skiferiearrangør både i 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2022. Hvert år gør vi alt, hvad der står i vores magt for at give dig den bedste oplevelse og sikre trygge rejsevilkår fra bookingen er foretaget, til du vender retur. At vinde World Ski Awards™ ændrer ikke på vores mission om at yde den absolut bedste service for vores gæster. Vi ser det selvfølgelig som en stor ære, at vi for 9. år i træk er blevet nomineret til prisen som Verdens Bedste Skirejsearrangør af World Ski Awards™.

Hvad er World Ski Awards™?

World Ski Awards er en del af World Travel Awards, som for rejsebranchen er, hvad Oscar uddelingen er for filmbranchen. Dette årlige møde belønner de bedste skisportssteder samt de bedste indkvarteringssteder og skiferiearrangører. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at give dig den skiferie, du drømmer om. Ved at stemme på os hjælper du os til at gøre det, vi er bedst til; at tilbyde uforglemmelige skiferier til fornuftige priser altid inkl. liftkort.