Sunweb som Verdens Bedste Skirejsearrangør!

Stem på os

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. World Ski Awards

Sunweb - Din betroede skirejsearrangør

Vi er stolte af, at vi igen i 2021 er nomineret til prisen som Verdens Bedste Skirejsearrangør

Med mere end 30 års erfaring i at arrangere skiferie for enkeltpersoner og grupper, er vi stolte af at være blandt verdens bedste skirejsearrangører. Vi vandt titlen som verdens bedste skirejsearrangør både i 2015, 2016, 2017, 2018 samt 2019. I 2020 var der tæt løb med vores konkollegaer hos TUI, mens vi i år mener, at vi har gjort alt, for at give vores kære gæster de bedste og sikreste rejsevilkår i en ellers usikker tid. At vinde World Ski Awards-prisen ændre ikke på vores mission om yde den absolut bedste service for vores gæster. Men vi ser det som en stor ære, at vi for nu 7. år i træk er blevet nomineret som én af verdens bedste. 

Hvad er World Ski Awards?

World Ski Awards er en del af World Travel Awards, som for rejsebranchen er, hvad Oscar-uddelingen er for filmbranchen. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at give dig den skiferie, du drømmer om, og ved at stemme på os hjælper du os til at gøre det, vi er bedst til; at tilbyde uforglemmelige skiferier til fornuftige priser, altid inkl. Liftkort og Sunwebs unikke rejsegarantier.

Vores gæsters favoritter

Se alle vores indkvarteringer

Rejs sikker og trygt til trods for Covid-19

Vi gennemfører kun rejser til feriedestinationer, med rimelige conorakrav og restriktioner. Vi overvåger dagligt udviklingen, følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger og de lokale myndigheder. På den måde sikre vi, at I altid får de nødvendige informationer om nødvendige tests, obligatoriske formularer eller krav for indrejse. Alle med det digitale EU coronapas kan umiddelbart stadig rejse frit i EU. Der stilles dog krav for længen af dens gyldighed og om hvorvidt det er nødvendigt med en tredje vaccine (booster). Derfor er det vigtigt at alle gæster undersøger oplysningerne om de enkelte destinationer. 

Vi sørger for din sikkerhed

Vi hjælper dig med at få en bekymringsfri ferie. Vi sørger for en sikker og tryg rejse lige fra du bestiller din rejse, til du kommer sikkert hjem igen. Hvad gør vi det? Læs alt om vores garantier under vores corona oversigt.