Tilbage

Rejser til Portugal

Destination image

Information om landet

Rejs med Sunweb til Portugal

Hos Sunweb har du mulighed for at rejse fra København til vidunderlige Portugal. Landet, som byder på behagelige temperaturer, skøn natur, spændende historie og lækker mad, ligger på den Iberiske halvø mellem Atlanterhavet og Spanien. Portugal er uden tvivl et af Sydeuropas smukkeste og mest fascinerende rejsemål, og her venter masser af skønne ferieoplevelser.

Enestående natur og dejlige ferieoplevelser

Portugal byder med sine barske klippelandskaber, sine høje bjerge og dybe dale på helt enestående naturoplevelser, som bl.a. kan opleves via de betagende vandreruter langs på Algarvekysten. Det smukke landskab veksler mellem frodige skovområder og golde klippelandskaber og ikke mindst nogle af Europas smukkeste strande. I de charmerede fiskerlandsbyer langs kysten tages du tilbage til en ellers svunden tid, mens du ved kystens feriebyer finder alt, hvad du kan ønske dig af moderne komfort og livligt forlystelsesliv. 

Gode vine og lækre egnsretter

Portugal har en lang og stolt tradition for lækker mad og gode vine, og særligt de mange egnsretter sættes der en ære i at tilberede med kærlighed, krydderier og masser af friske råvarer. Portugisernes tradition for fiskeri, gør både fisk og skaldyr til en hyppig ingrediens i det portugisiske køkken, og det er ikke usædvanligt at både fisk, kød og skaldyr spises i én og samme ret.  Under din ferie i Portugal bør du unde dig selv at prøve en rigtig portugisisk middag. Vil du smage de lækre regionsretter, kan en hovedret på Algarvekysten eksempelvis være den smagsfulde Piri Piri-kylling. Retten består af enten kyllingefileter eller hele stykker kylling med en lækker, krydret chilisauce, som serveres med en god, frisk salat og søde kartofler. Til dessert kan det anbefales at prøve en af de søde mandel- og appelsinkager. Holder du af god vin, så er du havnet det helt rigtige sted. De portugisisk producerede vine er bestemt en oplevelse, du ikke må snyde dine smagsløg for. Portugal er Europas 5. største vinproducent, og særligt de lækre rødvine er ideelle til den robuste portugisiske mad. 

Rejs med Sunweb til Portugal

Sunweb tilbyder rejser til den smukke Algarvekyst, som strækker sig fra Sagres i vest til den spanske grænse i øst. Langs kysten kan du kaste dig ud i vidunderlige naturoplevelser, dase dagen lang på de smukke strande eller opleve præcist hvorfor, Algarvekysten er kendt som alletiders paradis for golfspillere. Sunweb har et godt udvalg af hyggelige hoteller og dejlige lejligheder i Albufeira, Carvoeiro, Olhos d'Agua og Praia da Rocha, og vi har uden tvivl også den bolig, som passer til din ferie i Portugal. Når du rejser med Sunweb til Portugal i sommerhalvåret, tilbyder vi dansk guideservice, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden, flere gange i løbet af din ferie. Bemærk, der  tilbydes ikke dansk guideservice i vinterhalvåret.

Vis mere Vis mindre
Rejser til Portugal

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden i Portugal er Lissabon.

Sprog:
Det officielle sprog i Portugal er portugisisk.

Tid:
Portugal er 1 time foran Danmark.

Penge:
Den officielle møntenhed i Portugal er euro.

Drikkepenge:
Det er normalt at give ca. 5-10% i drikkepenge på de portugisiske barer og restauranter.

Strøm:
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.

Pas:
Når du rejser til Portugal, skal du medbringe et gyldigt pas. Du er selv ansvarlig for passets gyldighed i forbindelse med din ferie.

Nødstilfælde:
Ved behov for kontakt til politi, ambulance eller brandvæsen ringes 112.

Åbningstider:
Forretningerne i Portugal har som udgangspunkt åbent fra mandag til fredag fra 9.00 – 13.00 og 15.00 – 19.00 og lørdag fra 9.00 – 13.00. Åbningstiderne kan lokalt variere.

Mobiltelefon:
Din danske mobiltelefon virker også i Portugal.

Andet:
Ifølge portugisisk lov må hoteller og lejligheder afvise en booking hvis ingen af de rejsende er over 18 år. Dette kan Sunweb ikke gøres ansvarlig for.

Gennemsnitstemperaturer

Populære destinationer i Portugal
Til toppen