Fleksibel og gratis ændring af rejse

 1. Hjem
 2. Fleksibel og gratis aendring af rejse

Bekymringsfri ferie med ombookingsgaranti

Det er vigtigt for os, at du kan bestille din ferie uden bekymringer. Derfor tilbyder vi en standard ombookingsgaranti, når du booker hos os. Dette giver dig mulighed for at ændre din ferie op til 6 uger før afrejsedatoen helt uden omkostninger.

Du har også mulighed for at tilkøbe premium ombookingsgaranti for 222,- kr. per person, som giver dig mulighed for at ændre din reservation op til 2 uger før afrejsedatoen.

Overblik over vores ombookingsgarantier

Standard ombookingsgaranti - Ombooking indtil 6 uger før afrejse

✔ Gratis. Denne garanti er inkluderet som standard, når du booker en ferie med Sunweb.

✔ Op til 6 uger før afrejse gratis ombooking via My Sunweb. Gratis ændring af rejser kan ske frem til 6 uger før afrejse.

✔ Det er muligt at ombooke til ferier, der er tilgængelige på hjemmesiden på tidspunktet for ombooking.

✔ Standard ombooking kan benyttes én gang.

Premium ombookingsgaranti: Ombooking indtil 2 uger før afrejse

✔ Tilkøb premium ombooking fra 222 kr pr. person i booking trin 1 eller tilføj garantien senest 14 dage efter booking.

✔ Indtil 2 uger før afrejse er ombooking via "Mit Sunweb" gratis*

✔ Det er kun muligt at ombooke til ferier, der er tilgængelige på hjemmesiden på tidspunktet for ombooking.

✔ Premium ombooking kan anvendes to gange.

✔ Det er også muligt at ombooke til en rejse hos et af vores andre brands (Eliza Was Here).

 * Rundrejse kan ikke ombookes.

Hvordan ombooker jeg min rejse?

1. Log ind på 'Mit Sunweb', gå til din booking

2. Klik på "Ombook rejse til en ny"

3. Følg bookingtrinnene, og afslut din nye booking.

Book din solrejse

Book din skiferie

Betingelser for fleksibel og gratis ændring af rejse

Overholder dit ønske om rejseændring vores betingelser?

Betingelser:

 • Fleksibel ombooking betyder, at du uden forklaring kan ændre din rejse uden omkostninger. Du kan ændre din rejse til en anden indkvartering på samme destination eller en helt anden destination og/eller en ny afrejsedato. Det er kun muligt at ændre til rejser, som vi udbyder på vores hjemmeside.
 • Du kan kun gøre brug af (fleksibel) ombooking af din rejse én gang gratis. (2 gange i tilfælde af, at du har tilkøb vores premium ombookingsgaranti).
 • Premium ombookingsgaranti kan tilkøbes til skirejser og solrejser for 222,- kr. per person. 
 • Det er vores almindelige betingelser der er gældende, hvor du kan ændre din rejse frem til 6 uger inden afrejse. Det gælder kun for pakkerejser med fly på www.sunweb.dk/rejser og www.sunweb.dk/skiferie
 • Det er ikke muligt at ombooke et krydstogt.
 • Prisen for den nye rejse bliver fastsat på dagen for ombookingen. Hvis den nye rejse er dyrere end den oprindelige rejse, betaler du differencen. Hvis den nye rejse er billigere end den oprindelige rejse, vil du modtage en voucher med differencen som er gældende i 12 måneder. Denne voucher kan bruges til at tilkøbe services som f.eks. bagage, billeje og forsikringer eller nye rejser. Hvis du har betalt din rejse med en coronavoucher, vil differencen blive tilbagebetalt på denne.  
 • Det er kun den rejseansvarlige, der kan gøre brug af tilbuddet om (fleksibel) ombooking, og det kan kun ske ved at vælge en ny pakkerejse og allerede i bookingtrin 1 indikerer, at du ønsker at ændre din rejsebestilling. I tilfælde af flere aktive rejsebestillinger, kan du vælge hvilken en, du ønsker at ændre. 
 • Det er ikke muligt at benytte sig af (fleksibel) ombooking på rejser, som allerede er blev annulleret eller aflyst af os. 
 • Har du booket et tilbud, gør dette sig ikke gældende, hvis du ændrer din rejse til efter tilbudsperioden er udløbet. Dette gælder alle vores rabatter, tilbud og kampagner. 
 • Ved ombooking af rejse mister du fortrydelsesretten på 3 dage. 
 • Hvis du selv annullerer din rejse, gælder vores normale afbestillingsbetingelser. 
 • Hvis du gør brug af vores tilbud om fleksibel ombooking, accepterer du at modtage en voucher og du frasiger dig retten til at søge refusion af en eventuel difference fra Sunweb. Du kan dog ansøge om refundering, hvis du efter 12 måneder fra ændringsdatoen, endnu ikke har kunnet finde en ønsket rejse.
 • Sunweb forbeholder sig retten til at stoppe tilbuddet samt at ændre i betingelserne om fleksibel ombooking af rejser uden advisering herom. 
 • Du kan senest tilkøbe/tilvælge vores ombookingsgaranti 2 uger efter din rejse er booket.

Ombookingsvoucher – Betingelser

Du vil modtage en Sunweb ombookingsvoucher, hvis du har gjort brug af vores tilbud om fleksibel ombooking af rejse og din nye rejse har været billigere end din oprindelige rejse. 

Gyldighed 
Udstedelsesdatoen for denne voucher er datoen for din nye rejsebestilling. Du kan benytte voucheren til at bestille en ny rejse eller tilkøbe services som f.eks. bagage, billeje og forsikringer. Hvis du ikke kan finde en ny rejse, kan du anmode om at få beløbet refunderet med det samme. 

Voucherkode
Din Sunweb exchange voucher vil blive sendt via e-mail til bookingansvarlige og vil have en unik voucherkode. Den bookingansvarlige er den person, som bestilte den originale rejse. Koden er personlig og det er kun den bookingansvarlige som kan indløse voucheren. Den bookingansvarlige har til ansvar at beskytte voucherkoden mod uautoriseret brug. Hvis den bookingansvarlige oplever at koden bliver brugt af andre, skal vi have besked herom.

Indløs din Sunweb ombookingsvoucher
Sunweb voucheren kan bruges som betaling for alle rejser som udbydes på en af Sunwebs hjemmesider herunder Sunweb rejser, Sunweb skiferier og Eliza Was Here. Bemærk venligst at voucheren ikke kan benyttes til at bestille udflugter eller andet på destinationen.

Det er de generelle betingelser som gælder for rejsebestillinger betalt med en Sunweb voucher. Dette godkendes ved bestilling af en ny rejse, hvor du benytter voucheren som betalingsmiddel.

Værdien af din Sunweb ombookingsvoucher 
Værdien af din voucher er lig med differencen på din nye og gamle booking.