1. Hjem
  2. Rejser
  3. Egypten
Egypten

Rejser til Egypten

Drømmer du om at skifte den danske vinterkulde og gråvejr ud med kilometervis af vidunderlige sandstrande og sol fra en skyfri himmel? Så vil du elske vores helårsdestination, Egypten, hvor du altid kan finde billige rejser med All Inclusive. Når du rejser til Egypten er du sikret en yderst velvalgt destination for dig, som trænger til varme og sol på din næste ferie. Med næsten 3.000 solskinstimer om året og gennemsnitstemperaturer i vinterhalvåret på mellem 21 og 30 grader, så er du sikret en ferie med masser af D-vitamin, når du rejser til Egypten. Ikke nok med, at du kan slappe af i solen på hoteller og ferieresorts af højeste klasse og nyde det eksotiske klima og livlige feriestemning, du har også mulighed for at finde billige rejser til Egypten året rundt, hvor du hos os altid er sikret både All Inclusive og direkte fly fra Danmark. Vores store udvalg af lækre 4- og 5 stjernede hoteller indbyder til både en hyggelig og solrig ferie for hele familien eller den uforglemmelige voksenferie du længe har drømt om. Så hvis du til gyldne sandstrande, skønne poolområder og mere ferie for pengene, er en billig rejse til Egypten og de uendelige solskinstimer lige noget for dig.

Rejs til Egypten – en billig ferie i en verden af oplevelser

Fra Gizas pyramider til feriebyerne ved Rødehavet – Egypten som rejsemål er et sammensurium af oplevelser og sanseindtryk, og ikke mindst et land med store kontraster. På din rejse til Egypten kan du ved indflyvningen mod Rødehavskystens frodige oaser, allerede fra luften fornemme landskabets store forskelligheder. Ørkenens endeløse dyner af gyldent sand strækker sig, så langt øjet rækker og afbrydes kun af de frodige områder, som snor sig langs Nilens breder. Langs Rødehavet ligger den ene veletablerede ferieby efter den anden og fungerer som smukke oaser mellem den golde ørken og det indbydende Rødehav. En rejse til Egypten byder på en unik verden fuld af oplevelser og mindeværdige feriestunder.

Nyd en billig rejse til Egypten og gå på eventyr under havets overflade

En rejse til Rødehavet ved Egyptens kyst er en ferie med fokus på afslapning, selvforkælelse og dejlige dage ved stranden. Uanset om du vil holde ferie i stemningsfulde El Gouna, i familievenlige Makadi Bay eller i Rødehavskystens livlige hjerte, Hurghada, så har du mulighed for at slappe af ved de mange vidunderlige sandstrande, som strækker sig langs Egyptens Rødehavskyst. Fælles for alle vores destinationer i Egypten er, at du kan finde billige rejser året rundt uden, at du skal betale ekstra for at holde ferie med All Inclusive. Det er dog ikke kun det fine, gyldne sand og de mange solskinstimer, som lokker besøgende fra hele verden til Rødehavet og indbyder til, at gæster fra nær og fjern rejser til Egypten. Området er et fantastisk sted at udforske livet under havets overflade. Her kan du snorkle rundt i havets overflade og opleve nogle af verdens mest farverige fisk på en smuk kulisse af betagende, smukke koraller. Vil du ikke nøjes med at svømme rundt i overfladen, har du også rig mulighed for at melde dig til en af de mange dykkerskoler, som tilbyder undervisning på alle niveauer.

Ferie med lidt ekstra af det hele – Egypten er rejsen, du ikke glemmer

Vi tilbyder et skønt udvalg af billige rejser til Egypten med hoteller, der passer til alle ønsker og budget. Vi har mange dejlige hoteller og lækre ferieresorts langs Rødehavet, hvor du kan slappe ved poolen og benytte dig af en række gode faciliteter. Alle vores hoteller i Egypten er med All Inclusive, så du er sikret en uforglemmelig rejse med mere af det hele og mulighed for at nyde en ferie uden ekstra regninger. Her kan du for en stund glemme alt om madlavning og indkøb og bare lade dig forkæle. Uanset om du har samlet hele familien til en skøn ferie, eller du har taget din bedre halvdel med på en romantisk rejse væk fra hverdagen, så har vi helt sikkert det hotel, som passer til din rejse til Egypten.

Guideservice:

Når du rejser til Egypten med os, tilbyder vi international guideservice, så vores guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden i løbet af din ferie.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb baseret på oplysninger fra de egyptiske myndigheder. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af ​​denne information.

 Lokale restriktioner

Facilitet
Satus
Tiltag
Afstand på offentlige områder
2 meter
Brug af godkendte ansigtsmasker er påkrævet
Offentlig transport
Tilladt, men kun mellem kl. 04 og kl. 12 middag.
Maks. 50% af kapaciteten kan benyttes. Brug af godkendte ansigtsmasker er påkrævet
Maksimalt antal personer udendørs
Ingen begrænsning
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Tilladt
Hotelgæsters temperatur måles ved entre.
Supermarkeder og apoteker
Åben
Tankstationer
Åben
Restauranter
Åben både inde- og udendørs hotellet
Menu istedet for buffet. Engangs bestik bruges så meget som muligt. 2 meter mellem bordene og max. 6 personer pr. bord. Temperatur tjek.
Barer
Åben både inde- og udendørs hotellet
Ingen vandpibe. 25% af kapaciteten kan benyttes. Lukker kl. 00
Butikker
Åben til kl.00 udenfor hotellet
Mundbind er påkrævet i butikker udenfor hotellet. Det anbefales i butikker inde på hotellet, men mange af disse er fortsat lukket.
Vandland
Åben
2 meters afstand er påkrævet
Strande
Åben
Private strande er åbne, men sikkerhedsafstand skal overholdes. (2 meters afstand mellem liggestole) Offentlige strande er lukket. Dykkercentre kan åbne hvis de overholder Covid-19 regler.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ingen
Museum
Åben
Maks. 25 perosner pr. museum/attraktion/seværdighed.
Wellness
Lukket
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Nej
Diskoteker / natteliv
Lukket
Casino
Åben
Åben på hoteller med maks kapacitet på 50%.
Lufthavn
Åben
Påkrævet ansigtsmaske og afmåling af temperatur. Sikkerhedsafstand skal overholdes. Dokumentation på hvor man har været de sidste 14 dage og at at du ikke har været i kontakt med Covid-19 de sidste 14 dage, er påkrævet.
Karantæne
Ingen
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
Ja
En Covid-19 test før afgang er ikke påkrævet, men hvis du ikke gør det før afrejse, skal du tage en covid-19 test på stedet til USD 30. Børn op til 6 år skal ikke have foretaget en test
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Ja
Børn op til 6 år skal ikke have foretaget en test
Sundhedserklæring
Ikke nødvendigt - kun Covid-19 test
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Alle hoteller skal have et sundhedscertificat før åbning. Gæster skal skrive under på, at de har en rejseforskring der dækker Egypten.
Regler for transfer
Maks. 50% af kapaciteten. Der skal være et frit sæde mellem alle rejsende.
Rejsende der allerede har fået taget en Covid-19 test kører ikke i samme transport med de, der får foretaget en test i lufthavnen.

Populære hoteller

Mest populære regioner

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
20ºC
21ºC
25ºC
28ºC
32ºC
35ºC
36ºC
36ºC
34ºC
30ºC
26ºC
21ºC
Min. temp.
11ºC
12ºC
16ºC
19ºC
22ºC
25ºC
27ºC
28ºC
25ºC
21ºC
17ºC
13ºC

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden i Egypten er Cairo.

Sprog:
Egyptens officielle sprog er arabisk. I turistområderne tales ofte engelsk, tysk og/eller fransk.

Tidsforskel:
Om vinteren er Egypten en time foran Danmark. Om sommeren er der ingen tidsforskel, da Egypten ikke har sommertid.

Valuta:
Den egyptiske valuta kaldes pund, og et pund svarer til ca. en halv dansk krone. Mange steder kan du desuden benytte euro eller amerikanske dollars. I de fleste turistområder accepteres de mest almindelige kreditkort, og der findes også hæveautomater, disse er dog jævnligt ude af drift.

Drikkepenge:
Bakshish er det egyptiske ord for drikkepenge, og det er normalt at lægge ca. 10% i drikkepenge.

Religion:
I Egypten er 95% af befolkningen muslimer, og religion spiller en stor rolle i de lokale egypters daglige liv. På feriedestinationerne ved Rødehavet vil du ikke mærke meget til dette, men tager du på udflugt til Luxor eller Cairo, anbefaler vi, at du bærer passende tøj. Sørg for at skuldre og knæ er tildækket.

Specielbagage:
Hvis du ønsker at medbringe specielbagage, kan du angive dette i 'Trin 1' din online booking. Har du angivet dette, kontakter vi dig efter din bestilling, for at arrangere nærmere. Eksempler på specielbagage kan være: kitesurfing udstyr, dykkerudstyr, golfudstyr, cykel, surfbræt, musikinstrumenter og fiskeriudstyr.

Bemærk, at din specielbagage ikke altid kan medtages i den normale transfer. I nogle tilfælde opkræves et ekstra gebyr for at medtage specialbagage i normal transfer. Dykkerudstyr kan medbringes i normal transfer, uden ekstra omkostninger. I visse tilfælde kan en specialtransfer være nødvendigt. Omkostninger forbundet ved dette, er for egen regning. Når du har angivet specielbagage i din online booking, vil vi efterfølgende gennemgå mulighederne for transfer.

Ramadan:
Ramadanen vil i 2020 ligge mellem 23. april og 24. maj. Ramadanen er en vigtig højtid i Egypten, og mange butikker og restauranter vil holde lukket i perioden. I de turistede områder langs med rødehavskysten vil mange butikker stadig holde åbent.

Strøm:
I Egypten bruger man 230 volt som i Danmark, stikhullerne er dog ofte smallere end i Danmark, og det kan derfor være nødvenligt med en adapter.

Pas og visum:
Dit pas skal være gyldigt i minimum et halvt år efter indrejse i Egypten. Der kræves visum ved indrejse i Egypten.
Bemærk! Ved rejser til Egypten til og med oktober er visum ikke nødvendigt.
Du kan købe visum hos Sunweb i bookingtrin 1 på vores hjemmeside eller over telefonen. Prisen for dette er €28, og du vil i dine rejsedokumenter finde en visum voucher, som du skal printe ud og aflevere til vores repræsentant i lufthavnen, hvorefter du får udleveret visumpapirerne. En anden mulighed er at købe visum ved ankomst til lufthavnen. Prisen for dette er €28, som skal betales kontant. Priserne kan ændres uden varsel af de egyptiske myndigheder. Du kan forvente kø ved skranken for udlevering af visumpapirer og betaling.

Priserne for visum hos lokale visumudbydere kan variere i forhold til vores priser.

På flyet vil du modtage et dokument, som du skal udfylde med dine indrejseoplysninger, og aflevere når du går gennem toldbehandling. Dette er seperat fra det normale visum og pas.

Nødstilfælde:
Hvis du får brug for politiet under din ferie, skal du ringe 122 og ved brand ringes 180. Får du brug for en ambulance, skal du ringe 123.

Åbningstider:
Forretningerne er almindeligvis åbne fra kl. 9 – 13 og fra 17-22, og i turistområderne holdes der sjældent lukket midt på dagen. Det er ikke ualmindeligt at visse forretninger holder lukket fredag og lørdag.

Mobiltelefoni:
Hvis du har udenlandstelefoni i dit abonnement, kan du bruge din telefon i Egypten. Da telefontaksterne er høje, kan det dog anbefales at begrænse brug af mobiltelefonen.