1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Obergurgl-Hochgurgl
Obergurgl-Hochgurgl

Skiferie til Obergurgl-Hochgurgl

Info omkring skiområdet

Obergurgl og Hochgurgl udgør tilsammen det højeste skiområde i Østrig. Både Obergurgl og Hochgurgl har omkring 57 kilometer pister. Den smukke nedkørsel fra Hochgurgl til Obergurgl er 6 kilometer lang og går 1220 meter ned ad bakke!

Lige uden for Obergurgl ligger Festkogelbahn, en seks-sæders lift, og i selve landsbyen ligger Rosskar-stoleliften. Den forbindende Plattachbahn fører dig over den magiske 3000-meter-mærkning til Festkogel-toppen i 3035 meters højde. Fra Hochgurgl kører stoleliften til den højeste destination, Wurmkogl, hvor den nye udsigtsplatform "Top Mountain Star" med panoramabar i 3080 meters højde byder på en fantastisk udsigt over Ötztaler Alperne.

Et fantastisk, snesikkert skisportsområde, som egner sig til både begyndere og avancerede skiløbere og er ideelt for familier. De alsidige, brede pister med masser af sol og liftene uden ventetider sikrer en uforglemmelig vintersportsferie. For snowboardere er der blevet bygget flere funparker, og for de virkelige vovehalse er der Hohe Mut, Østrigs vildeste pukkelpiste. Til langrend er skiområdet mindre velegnet, men begge steder er der et let spor. Vandrere er godt hjulpet på vej, da du kan tage en dejlig tur gennem den smukke birkeskov fra Obergurgl til Hochgurgl (og tilbage igen, selvfølgelig!).

Pistekilometer

19Km
33Km
60Km
0Km
Total 112Km

Antal lifte

11

7

7

Højde

3082m
1793m

Gletscher

0

Langrend

11Km

Funpark

2

Obergurgl-Hochgurgl

Populært rejsemål blandt

Ældre par Andre Vennegrupper Unge par