Tyvstart sommeren med en ferie i foråret

Varme rejsemål til forår

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. foraarsferie

Rejs mod sydens sol på en forårsferie

Oplev det lune og solrige forår ved Middelhavet på en af vores forårsrejser

Kalenderen skriver nu forår, og solen burde derfor for alvor være ved at indfinde sig i det danske vejr. Men vejret i Danmark er stadig noget utilregneligt, og der er altså ingen garantier for sol. Foretrækker du også sydens sikre sol fremfor det danske forårs utilregnelige vejr? Dét kan vi godt forstå! Tag med os på en velfortjent forårsferie til Middelhavets solrige destinationer og tank op på d-vitamin. Det er helt sikkert tiltrængt!

Der er så meget at elske ved et ferie i forået!

Efter en lang, kold vinter findes der intet bedre, end at mærke det varme sand på stranden mellem tæerne, tage den første slurk af en frisk mojito eller spise en lækker, friskfanget fisk på en hyggelig restaurant. Alt dette og meget mere venter lige om hjørnet, når du har valgt din forårsrejse. I foråret er der også en masse helligdage, som du med fordel kan udnytte til at få mere ferie for pengene. Tag på ferie i foråret til påske og nyd Middelhavets varme temperaturer i april måned. Eller tag på forlænget weekend i Pinsen eller henover Store Bededag.

Mulighederne er mange, og de venter kun på dig!

Find din ferie i foråret her

Rejser i foråret

Find din forårsferie hos Sunweb. Afslut vinteren med manér, og tyvstart sommeren med masser af sol og varme. En forårsferie er den perfekte måde at forkæle dig selv, og dem du holder af. Vi har den helt rigtige forårsferie til dig, uanset om du rejser på familieferie med hele familien i jeres skoleferie, om du trænger til en afslappende voksenferie, eller du bare vil en kort tur til sydens sol.

Skiferie til foråret?

Hos Sunweb har vi ikke kun rejser til sydens sol. Vi er også en af de Europas største skiarrangører. Vi elsker solen lige så meget som skiferie. Vil du på skiferie, hvor du også er garanteret en flot, solrig, skyfri himmel? Vi har mere end +1000 destinationer til nogle af Europas mest populære skiområder. Vil du til Frankrig, Østrig, Italien, Andorra, Tyskland eller Schweiz? Så har vi helt sikkert også en god, prisvenlig skiferie til dig!

Kan du ikke vente med at rejse til foråret?

Rejs allerede i vinterhalvåret! Du kan sagtens find prisvenlige rejser i din vinterferie til solrige og varme destinationer. Vi har et stor udvalg af smukke, indbydende hoteller på De Kanariske Øer, hvor særligt Gran CanariaTenerife og Lanzarote er meget populære.