Rejs i foråret med en forårsferie

Tyvstart sommeren med en ferie i foråret

Varme rejsemål til forår

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. foraarsferie

Bliv solbrun med en forårsferie i 2024

Oplev det lune og solrige forår ved Middelhavet på en af vores forårsrejser

Kalenderen skriver nu forår, og solen burde være ved at indfinde sig i det danske vejr. Men vejret i Danmark er stadig noget utilregneligt, og der er altså ingen garantier for sol. Foretrækker du også sydens sikre sol i Spanien eller Grækenland fremfor det danske forårs omskiftelige vejr? Dét kan vi godt forstå! Tag med os på en velfortjent ferie i foråret til Middelhavets solrige destinationer og tank op på d-vitamin. Foråret byder på en masse helligdage, som du kan udnytte til at få mere ferie for pengene.

Tag forskud på sommeren med en forårsferie

Find din forårsferie hos Sunweb. Afslut vinteren med manér, og tyvstart sommeren med masser af sol og varme. En forårsferie er den perfekte måde at forkæle dig selv, og dem du holder af. Vi har den helt rigtige forårsferie til dig, uanset om du rejser på familieferie med hele familien i jeres skoleferie, om du trænger til en afslappende voksenferie, eller du bare vil en kort tur til sydens sol.

Skiferie til foråret?

Hos Sunweb har vi ikke kun rejser til sydens sol. Vi er også en af de Europas største skiarrangører. Vi elsker solen lige så meget som skiferie. Vil du på skiferie, hvor du også er garanteret en flot, solrig, skyfri himmel? Vi har mere end +1000 destinationer til nogle af Europas mest populære skiområder. Vil du til Frankrig, Østrig, Italien, Andorra, Tyskland eller Schweiz? Så har vi helt sikkert også en god, prisvenlig skiferie til dig!

Kan du ikke vente med at rejse til foråret?

Rejs allerede i vinterhalvåret! Du kan sagtens find prisvenlige rejser i din vinterferie til solrige og varme destinationer. Vi har et stor udvalg af smukke, indbydende hoteller på De Kanariske Øer, hvor særligt Gran CanariaTenerife og Lanzarote er meget populære.