ForårsferieForårsferie fra 1999,-

Oplev det lune og solrige forår ved Middelhavet

Den danske forårssol har det med at lade vente på sig, og selv om kalenderen stædigt holder fast i, at det rent faktisk er forår, så er vejrguderne ikke altid enige. Vil du være sikker på at opleve ægte forår med lune dage, friskudsprungne blomster og lyse aftener, så skal du tage en forårsferie til Middelhavets solrige destinationer.

Efter en lang, kold vinter findes der intet bedre, end at nyde det lyse sand på stranden mellem tæerne, tage den første slurk at en frisk mojito eller spise en lækker, friskfanget fisk på en hyggelig restaurant - Alt dette og meget mere venter lige om hjørnet, når du har valgt din forårsferie og trykket "bestil".Udvalgte destinationer

Rhodos

Mallorca

Algarvekysten

Kreta

Tyrkiets SydkystHvordan vil du rejse?

Find din forårsferie i 2019 hos Sunweb

Afslut vinteren med manér, og tyvstart sommeren med masser af sol og varme. En forårsferie er den perfekte måde at forkæle dig selv, og dem du holder af. Vi har den helt rigtige forårsferie til dig, uanset om du rejser med hele familien, om du trænger til afslappende voksentid, eller du bare vil en kort tur til sydens sol.   

 

Familieferie

Kun for voksne

Par nyder stranden på voksenferie med Sunweb

Korte tureAlle lande

Bulgarien

Bulgarien er kendt for sine lange, gyldne sandstrande og sine behagelige temperaturer - perfekt til en afslappende forårsferie.

Cypern

Forår på Cypern byder på afslapning i solen, spændende ferieoplevelser og hyggelige stunder med dem, du holder af.

Egypten

 Med næsten 3.000 solskinstimer om året og en gennemsnitstemp. på 29 grader, er du sikret en ferie med masser af D-vitamin, når du rejser til Egypten. 

Grækenland

At nyde ferien på en græsk taverna med udsigt over havet og duften af farverige bougainvilleaer - Findes der noget bedre?

Portugal

Drømmer du om at nyde foråret ved en kilometerlang, karamel-farvet sandstrand, så skal du tage en forårsferie til Portugal. 

Spanien

Forestil dig at nyde den første forårssol med et køligt glas sangria i hånden og en skøn udsigt over havet - I Spanien bliver drømmen til virkelighed.

Tyrkiet

God mad, lækre strande og masser af sol! Alt dette og meget mere venter, når du bestiller en forårsferie til Tyrkiet.