Betingelser

  1. Hjem
  2. Om Sunweb
  3. Betingelser

Rejsebetingelser

Hvis du foretager en rejsebestilling, betyder det, at du accepterer Sunwebs betingelser. Det er derfor vigtigt, at du læser disse betingelser grundigt, før du foretager en rejsebestilling. Sunweb tager det for givet, at du har læst forsikringsbetingelserne grundigt, før du tegner en forsikring. Sunweb går også ud fra, at du har læst rejseinformationen, der står på hjemmesiden. Nedenfor finder du de forskellige betingelser, som Sunweb har.


Udelukkelse af fortrydelsesret
Tilbuddet fra rejseorganisatoren er uforpligtende og kan tilbagekaldes, hvis dette skulle blive nødvendigt. Det er tilladt at tilbagekalde ifm. at rette fejl i beregningen af rejsebeløbet eller andre fejl som er opstået. Tilbagetrækningen skal udføres så hurtigt som muligt, dog senest 8 (rejser til Europa og Middelhavslandene) henholdsvis 16 (rejse til andre rejsemål) kontortimer efter godkendelse og med oplysning om begrundelsen. Den rejsende er i dette tilfælde berettiget til fuld refusion af eventuelle betalte beløb.

Indlysende fejl
Indlysende fejl og mangler er ikke bindende for rejseorganisatoren. Sådanne fejl og mangler vil blive vurderet fra det overordnet synspunkt. Ved enhver tvist henvises til øvrige rejsebetingelser.

 

Vi anbefaler du læser 'Værd at vide' inden du bestiller din ferie.