Vores betingelser

  1. Hjem
  2. Om Sunweb
  3. Betingelser

Læs vores betingelser grundigt inden, at du booker

De er der for at beskytte os begge

Hvis du foretager en reservation hos Sunweb, betyder det, at du accepterer betingelserne for Sunweb. Det er derfor vigtigt, at du har læst disse betingelser grundigt, inden du foretager reservationen. Sunweb går ud fra, at du, udover vores Vilkår og Betingelser, også er opmærksom på andre betingelser (f.eks. Partnerorganisationer), hvis det er relevant. Her i bland transportselskabets betingelser, forsikringsselskabets betingelser, biludlejningsselskabets betingelser, generelle vilkår for krydstogter og andre tilkøbte tjenester, hvis de indgår i din reservation. Derudover forudsætter Sunweb, at du har læst alle oplysninger, der er relevante for din rejse på vores websted.

Fortrydelsesret
Rejsetilbud fra Sunweb er uforpligtende og kan tilbagekaldes, hvis dette skulle blive nødvendigt. Det er tilladt at tilbagekalde en booking i forbindelse med fejl i beregningen af pris eller andre tekniske fejl, der kan være opstået. Tilbagekaldelse skal udføres hurtigst som muligt, dog senest 8 timer efter bookingen ved rejser til Europa og Middelhavslandene, og senest 16 timer efter booking ved rejse til andre rejsemål. Husk altid at informere om begrundelsen. De(n) rejsende er i dette tilfælde berettiget til fuld refusion af eventuelle indbetalte beløb.

Tastefejl
Indlysende tastefejl og mangler er ikke bindende for Sunweb. Sådanne fejl og mangler vil blive vurderet fra et overordnet synspunkt. For øvrige rejsebetingelser find link nedenfor.