Find den perfekte julegave og forkæl dem du holder af med en rejse i juleferien. Lad kærligheden blomstre til lyden af havets brusen. Nyd en ferie i sydens sol.

Juleferie i varmen

Varme rejsemål i juleferien

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Juleferie

Rejs mod varmen i din juleferie 2024

Der findes intet bedre end at tage sydpå i vinterferien, hvor du for alvor kan mærke forskellen på det danske klima og sydens varmere temperaturer. Er du på udkig efter en prisvenlig juleferie i varmen med familien, mens børnene har skoleferie? Eller måske en romantisk julerejse med din partner?

Nyd en velfortjent pause med dine nærmeste med vores store udvalg af julerejser til solrige destinationer såsom Egypten og Gran Canaria.

Tag på ferie i julen med Sunweb

Snart kan du booke juleferien 2024 hos Sunweb. Hold derfor øje med det store udvalg af juleferier fra midten af februar 2024. I udvalget vil du finde en udvidet portefølje af ferier til Egypten samt smukke, naturskønne oplevelser på De Kanariske Øer. 

Populære rejsemål til en ferie i julen

Nyd din juleferie i varmen

Julen og kulden nærmer sig med hastige skridt. Foretrækker du sol og varme året rundt, kan du heldigvis forkæle dig selv med en solrig juleferie! Tag julestemningen med og nyd juleaften under palmerne på en smuk strand med dem du holder allermest af. I solrige Spanien finder du De Kanariske Øer, som alle byder på et behageligt og varmt klima - i december kan du nyde 20 grader på de fleste Kanariske Øer.

Julerejser 2024

For de fleste regioner i Danmark ligger juleferien i 2024 fra d. 20. december til d. 5. januar 2025. Vælger du imidlertid at holde jul på Gran Canaria, strækker fejringen sig helt fra d. 20. december til d. 5. januar. Foruden de skønne temperaturer og solrige vejr, har du derfor mulighed for at fejre julen endnu længere med en af vores rejser i juleferien!

Har du ikke mulighed for at planlægge din julerejse i god tid? Bare rolig, vi har et stort udvalg af afbudsrejser i juleferien, så du kan nyde solen til jul.

Rejser i juleferien med All inclusive

Drømmer du om at slippe for julestress, gaveræs og madlavning i timevis til jul? Hos Sunweb finder du et stort udvalg af hoteller med All inclusive, som især kan være en stor fordel, hvis du rejser på familieferie med børn. På en juleferie med All inclusive skal du nemlig ikke tænke på andet end at slappe af og nyde ferien. Vi har et stort udvalg af familievenlige hoteller med vandland og sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Du har derfor også tid til at slappe af for dig selv, når du rejser på juleferie i varmen.

Foretrækker du en romantisk ferie i julen, kan du nyde roen på et af vores voksenhoteller ved solrige destinationer såsom spanske Tenerife eller egyptiske El Gouna.

Hvornår er der juleferie 2024?

For de fleste regioner i Danmark ligger juleferien i 2024 fra d. 20. december til d. 5. januar 2025. I 2024 falder juleaften på en tirsdag.

Hvor rejser man hen i juleferien?

På De Kanariske Øer finder du omkring 20 grader i juleferien. I Egypten kan du nyde dagstemperaturer på over 20 grader i december. Skal du være aktiv på din ferie? Så kan vandreture på Maderia anbefales, med en gennemsnitstemperatur på +15 grader. 

Gæsternes mest anbefalede rejsemål i juleferien