Tilbage

Rejser til Hurghada

Destination image

Information om byen

Børnefamilier, par, snorklere & dykkere, surfere, strandelskere og festaber – Hurghada er for alle, som vil nyde godt af Egyptens mange solskinstimer og den vidunderlige sandstrand, som slanger sig langs Rødehavet.

Oplev Hurghada

Hurghada var tidligere et lille, roligt fiskerleje beliggende med den uendelige ørken mod vest og Rødehavet mod øst, ca. 6 timers kørsel syd for Cairo. I dag er byen en af Egyptens mest populære turistdestinationer med flere hundrede hoteller langs den næsten 40 km lange kyststrækning, et livligt handels- og natteliv og udsøgte dykkersteder. Hurghada er en farverig blanding af velordnet ferieby og spraglet lokalkolorit.

Hurghada – en blanding af det moderne og det traditionelle

I Hurghadas gamle bydel, Ad-Dahar, bor en stor del af byens 50.000 fastboende indbyggere, og det er også her du kan opleve et strejf af den lokale egyptiske kultur. Her er basarer i lange baner med alverdens souvenirs, tøj, hjemmelavede ”mærkevarer” og lokalt kunsthåndværk, og det er også her du finder de lokale markeder med frugt og grønt og andre dagligvarer.  Ca. 7 km syd for Ad-Dahar ligger den opblomstrende nye bydel, Sigala, der primært består af hotelbebyggelse samt restauranter, barer, butikker og diskoteker. Her ligger også byens smukke marina, hvorfra der går færger til bl.a. Sharm El Sheikh på Sinai- halvøen.

Dejlige strandedage i Hurghada

Hurghadas strande er indbydende og børnevenlige og består af sand eller fint grus, og de fleste strækninger er privatejet af hotellerne. De fleste hoteller har privat strand med gratis solstole, parasoller og håndklædeservice. På strandene tilbydes ofte dykkerskole, windsurfing, andre vandsportsaktiviteter. Det kan endvidere anbefales at sejle ud til en af de ubeboede øer ud for Hurghadas kyst, hvor endnu smukkere strande venter.

En verden af oplevelser ved Rødehavet

Udover det væld af oplevelser der venter i selve Hurghada, så kan det også varmt anbefales at udforske området omkring Hurghada, både over og under havets overflade. Ca. 30 km nord for Hurghada ligger det smukke resortområde, El Gouna. Området er anlagt med laguner, golfbane og en smuk luksusmarina med eksklusive restauranter, barer og butikker.  Du kan også tage på udflugt under havets overflade og opleve de skjulte skatte, som gemmer sig i Rødehavet. Dykning i Hurghada er et kapitel for sig. De mange koralrev gør vandet klart og meget attraktivt for dykkere og snorklere, og her lever utallige, farverige fiskearter.

Hold din ferie i Hurghada med Sunweb

Når du rejser til Hurghada med Sunweb, kan du vælge mellem flere dejlige All Inclusive hoteller, hvor du kan nyde godt af de mange faciliteter, byens mange oplevelser og et All Inclusive program, som giver dig mulighed for at læne dig tilbage og lade dig forkæle.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Ældre familie
Ung familie
Andre

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen