Korte skiferier

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. korte skirejser

Weekendski og korte skirejser

Tag en pause fra hverdagen, og snup en kort skirejse eller en omgang weekendski i Alperne

Har du allerede holdt årets skiferie i Alperne men trænger alligevel til en ekstra tur på pisterne? Eller har du bare ikke mulighed for at hive en hel uge ud af kalenderen til årets skiferie, så er Sunwebs korte skirejser og weekendski den perfekte løsning til din næste skiferie. Vi har korte skirejser og weekendski til både AndorraFrankrig, Italien, Tyskland og Østrig til din næste skiferie.

Weekendski og miniskiferie med Sunweb
En kort skirejse eller en tur på weekendski er en rigtig god måde at tage en pause fra hverdagen. Uanset om du vil nyde den fredelige atmosfære i en lille landsby, eller du er til livligt byliv og hæsblæsende afterski i Alpernes mest populære skisportsbyer, så har vi den helt rigtige miniskiferie til dig.

Vil du være sikker på at kunne slappe helt af og nyde din miniskiferie, har du mulighed for at vælge en indkvartering med halvpension eller All Inclusive. Når du rejser på weekendski eller en kort skirejse med Sunweb, kan du frit vælge, om du vil bo på et af vores stemningsfyldte alpehoteller, i en hyggelig lejlighed eller med god plads omkring dig i et af vores chaleter - vi har lige den weekendskitur eller korte skirejse, du drømmer om.

Indkvarteringentil den kort skiferie

Chaleter, lejligheder oghoteller til korte skiferier

Vi ved hvor skønt det er, at tage på en kort skiferie. Du kan tage på en forlænget weekend eller rejse midt i ugen. Vi har korte skiferier af både 3 og 4 dages varighed, både med og uden transport. Vælg mellem vores mange forskellige indkvarteringer til Andorra, Frankrig, Italien, Tyskland og Østrig.

For en skiferie på 4 eller 5 dage, skal du kun bruge 2 – 3 dages ferie, hvis du rejser over weekenden. Rejs f.eks. fra torsdag til søndag. Det er muligt at bestille skiudstyr og undervisning sammen med skiferien. Alle korte skiferier er inklusiv liftkort. 

Hoteller til familien

Hvis du skal afsted med familien, er hotel et oplagt valg. Ofte er opholdet inkl. måltider og wellness. 

Lejligheder til vennerne

Vil I afsted og spare lidt penge på skiferie, kan I vælge en lejlighed med køkken. Som oftest er de fuldudrustet. 

Direkte på pisten og spar tid

Gå direkte ud på pisten. Ski in/ski out er fantastiske til de korte skirejser, da de spare dig en masse tid.

Chalet til weekenden

Chaleter er perfekte for skiferier med vennerne og familien. Her kan I være jer selv, og med plads til alle.