Weekendski og korte skirejser

Tag en pause fra hverdagen, og snup en kort skirejse eller en omgang weekendski i Alperne

Har du allerede holdt årets skiferie i Alperne men trænger alligevel til en ekstra tur på pisterne? Eller har du bare ikke mulighed for at hive en hel uge ud af kalenderen til årets skiferie, så er Sunwebs korte skirejser og weekendski den perfekte løsning til din næste skiferie. Vi har korte skirejser og weekendski til både Frankrig, Østrig og Italien til din næste skiferie.

Weekendski og miniskiferie med Sunweb
En kort skirejse eller en tur på weekendski er en rigtig god måde at tage en pause fra hverdagen. Uanset om du vil nyde den fredelige atmosfære i en lille landsby, eller du er til livligt byliv og hæsblæsende afterski i Alpernes mest populære skisportsbyer, så har vi den helt rigtige miniskiferie til dig.

Vil du være sikker på at kunne slappe helt af og nyde din miniskiferie, har du mulighed for at vælge en indkvartering med halvpension eller All Inclusive. Når du rejser på weekendski eller en kort skirejse med Sunweb, kan du frit vælge, om du vil bo på et af vores stemningsfyldte alpehoteller, i en hyggelig lejlighed eller med god plads omkring dig i et af vores chaleter - vi har lige den weekendskitur eller korte skirejse, du drømmer om.