Korte skirejser

Korte skirejser

Mini skiferie eller weekend i Alperne

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. korte skirejser

Kort skiferie eller en weekend i Alperne

Tag på mini skiferie og nyd pisterne for en stund

Vil du bare væk fra det hele for en kort stund, nyde den frisk bjergluft og stå op til et sneklædt landskab? Forkæl dig selv med en af vores korte skiferier eller en weekend på ski ved en af vores populære destinationer såsom Frankrig, Italien, Tyskland eller Østrig.

Lille tip: for 4/5 dages skiferie, behøver du kun bede om fri i 2/3 dage fra arbejdet, hvis du rejser over weekenden. For at få så meget tid på pisterne som muligt, er liftkort altid inkluderet i vores tilbud. Hvis du har brug for det, kan skiudstyr og skiskole bestilles på forhånd. Det kan ligeledes også være en god ide at bestille din ferie med fly, så får du mest muligt tid på destinationen og slipper for den lange køretur.

Hvor vil du bo på din rejse?

Forkæl dig selv med en kort skirejse

Trænger du til en pause fra hverdagen, kan en kort skirejse være lige dét, du har brug for. Med en forlænget weekend på ski kan du nyde pisterne og den friske alpeluft uden at bruge alle dine feriedage. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af korte skiferier til populære skiområder i Italien, Frankrig, Østrig og Schweiz.

En forlænget weekend på ski med hele familien

Drømmer du om at skabe uforglemmelige ferieminder på en skiferie med familien? Hos Sunweb har vi et stort udvalg af korte skirejser og familievenlige indkvarteringer. Her er det især nærliggende at fremhæve østrigske Flachau og Wagrain, der er kendt som nogle af de mest familievenlige skiområder i Alperne. Den tyske by Winterberg byder på forholdsvis korte og flade pister, hvilket danner de perfekte rammer til den første skiferie med børn. Med en transporttid på kun 6 timer fra den dansk-tyske grænse er Winterberg ideelt til en weekendskitur og en kør-selv ferie med børn.

De fleste af vores destinationer tilbyder børneskiskole, børnebakker og store børneområder med alverdens sjove udfordringer. Du behøver heller ikke slæbe alt dit udstyr med, når du skal på weekendski. Når du bestiller din familieskitur hos Sunweb, er det nemlig nemt at leje skiudstyr!