Korte skiferier

Korte skirejser eller weekend i Alperne

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. korte skirejser

Korte- og weekendrejser

Den lille ferie mellem ferierne

Vil du bare væk fra det hele for en kort stund, nyde den frisk bjergluft og stå op til et sneklædt landskab? Forkæl dig selv med en kort skitur eller en weekend i alperne.

Lille tip: for 4/5 dages skiferie, behøver du kun bede om fri i 2/3 dage fra arbejdet, hvis du rejser over weekenden. For at du skal have så meget tid på pisterne som muligt er liftkort altid inkluderet i vores tilbud. Hvis du har brug for det kan skiudstyr og skiskole bestilles på forhånd. Det kan ligeledes også være en god ide at bestille din ferie med fly, så får du mest muligt tid på destinationen og slipper for den lange køretur. Så pak tasken og tag på en hurtig ferie til AndorraFrankrigItalienTyskland og Østrig, disse er perfekte til en hurtig afslappende tur!

Hvor vil du bo på din rejse?

Indkvarteringentil den kort skiferie

Chaleter, lejligheder oghoteller til korte skiferier

Vi ved hvor skønt det er, at tage på en kort skiferie. Du kan tage på en forlænget weekend eller rejse midt i ugen. Vi har korte skiferier af både 3 og 4 dages varighed, både med og uden transport. Vælg mellem vores mange forskellige indkvarteringer til Andorra, Frankrig, Italien, Tyskland og Østrig.

For en skiferie på 4 eller 5 dage, skal du kun bruge 2 – 3 dages ferie, hvis du rejser over weekenden. Rejs f.eks. fra torsdag til søndag. Det er muligt at bestille skiudstyr og undervisning sammen med skiferien. Alle korte skiferier er inklusiv liftkort. 

Når du rejser med Sunweb

✔ En passion for skirejser

✔ Et stort udvalg af indkvarteringer og destinationer

✔ Billige rejser og prisgaranti

✔Alle rejser inkluderer liftkort

✔ Guide på destinationen