Familie i vandland der har booket sin ferie tidligt hos Sunweb med børnerabat

Book tidligt med familierabat

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Familierabat

Book din familieferie nu med rabat

En ferie for hele familien er en af de største gaver, du kan give til dine børn, men ikke mindst også til dig selv. Vi kender alle følelsen af at have brug for at komme lidt væk. Hvor I for alvor kan slappe helt af. Hvor madpakkerne kan skiftes ud med All inclusive, legeaftaler og fritidsaktiviteter kan skiftes ud med vandsjov og børneklub og hvor lektielæsning og diskussioner om sengetid er et fjernt minde.

En ferie med familien er det hele værd. Men hos Sunweb forstår vi godt at en ferie sydpå, særligt i skolernes ferieuger, kan være en stor udgift i familiebudgettet. Derfor tilbyder vi nu børnerabat på udvalgte hoteller. Gå på opdagelse i vores fordelagtige børnerabatter og husk, at du er førstevælger på de mest populære rejsemål, når du booker tidligt.

Mor med to børn leger i vandkanten mens de nyder en ferie de har booket med Sunwebs familierabat

Familierabat

Vilkår og betingelser

  • Rabattens størrelse varierer alt efter valg af hotel, valgte forplejning, alder på børnene og er ikke gyldig på flyrejser.
  • Indtast de korrekte fødselsdatoer for børnene, og se børnerabatten i prisoversigten i trin 2/3 af bookingprocessen.
  • Ikke alle værelsestyper indgår i kampagnen. Tjek derfor venligst i bookingtrin 2, at den valgte værelsestype er inkluderet i kampagnen.

Få inspiration til din familieferie med børn

Vores gæsters bedste øjeblikke med #sunweb