1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Skiferie til Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Info omkring skiområdet

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Med 109 kilometer pister og 47 lifte tilbyder Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau muligheder for alle vintersportsudøvere. Siden 2012 har Schatzberg været forbundet med Alpbachtal med en 8-sæders lift, hvilket giver et omfattende skisportsområde. Med opførslen af denne forbindelse, blev Ski Juwel et af de ti største skiområder i Tyrol. Udvalget af pister strækker sig fra en øvelsespiste for begyndere til smukke brede pister for øvede skiløbere og helt op til pister på verdensmesterskabsniveau for de rigtige professionelle. Du kan ikke kun glide roligt ned ad pisterne, området har også fantastiske dybe snebakker, en speedbakke og flere snowboardparker for de eventyrlystne snowboardere. Skisportsområdet er især populært blandt nybegyndere og børnefamilier på grund af de klare pister, børnefaciliteterne og den gode børnepasning.


Alpbachtal

Det hyggelige Alpachtal-skisportssted består af 2 dele: Wiedersberger Horn og Reither Kogel. Wiedersberger Horn er det største område og kan nås fra Alpbach eller Inneralpbach. Her finder du pister til alle niveauer, og udsigten fra Wiedersberger Horn Hütte er virkelig betagende. Reither Kogel derimod er meget velegnet til børn og begyndere og kan nås fra Reith im Alpbachtal. Du bør også prøve den 8 km lange kælkebane fra Reither Kogel.


Wildschönau

Det solrige Wildschönau-område ligger i udkanten af Kitzbühel-alperne og består af landsbyerne Niederau, Oberau, Reith og Auffach. Fra hovedbyen Niederau går Markbachjoch-liften til en højde på 1500 meter, og fra Auffach kan du nå en højde på 1900 meter på Schatzberg. Wildschönau har også en 7 kilometer lang nedkørsel, som er den længste nedkørsel i Kitzbühel-alperne. Er du en langrendsløber? I Wildschönau er der ikke mindre end 50 kilometer stier, der alle er forbundet, og undervejs er der masser af muligheder for at holde pause i landsbyerne. Selv efter skiløb er der masser at lave i Wildschönau. Du kan tage på afterski i den populære Bobo-Heustadl-bar lige ved siden af Markjochbahns dalstation. De, der er på udkig efter museer, kan besøge Erste Tiroler Holzmuseum, hvor alt om forholdet mellem menneske og træ forklares, eller museet om bjergbøndernes arbejde.

Pistekilometer

13Km
54Km
30Km
0Km
Total 97Km

Antal lifte

9

7

29

Højde

2025m
816m

Gletscher

0

Langrend

100Km

Funpark

3

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau