1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Tilbud
  4. Black Friday

Black Friday Weekend: Scor de bedste ferie deals

Vores Black Friday er desværre slut for i år

Hvis du ikke vil gå glip af vores Black Friday tilbud næste år, bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde er du altid opdateret med de nyeste kampagner og du vil, som en af de første, få besked om tilbud, events og rabatter. Tilmeld dig i dag - Der er mange andre gode tilbud i vente.

Book en skiferie i sidste øjeblik

Hvis du lige nu sidder og leder efter et godt tilbud på din næste skiferie, så bør du bestemt tjekke vores rejser i sidste øjeblik, hvor du kan spare op til 30% på din skiferie, inkl. liftkort. Hvis du er fleksibel med dato og destination, kan du lynhurtigt komme afsted på en billig skiferie, med alle de sædvanlige fordele, som Sunweb tilbyder. Du er tilmed garanteret de laveste priser på markedet.

Tilmeld nyhedsbrevet

Gå aldrig mere glip af en god deal! Tilmeld vores nyhedsbrev og få rejserelateret inspiration, spændende kampagner og events. På den måde kan du komme forberedt på ferie så du kan skabe uforglemmelige minder.

Tryg og sikker rejse med Sunweb

Husk, at når du booker din skiferie hos Sunweb så få du fuld fleksibilitet og garanti for refundering, i den uheldige tilfælde af at din destination skulle rammes af negative rejseanvisninger. Vi sørger for at holde dig informeret, så du trygt og sikkert kan booke en rejse. Du kan derfor roligt book din rejse i god tid.  

Book en skiferie