1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Schweiz
Schweiz

Skiferie til Schweiz

Info omkring landet

Skiferie i Schweiz – Den nye konkurrent på markedet

Schweiz er i de senere år blevet en stor konkurrent til etablerede skisportslande, såsom Østrig og Frankrig. Dette skyldes delvist det relativt lave prisniveau, men også fordi det er et alsidigt skiparadis, som flere og flere opdager. Schweiz er ikke kun kendt for sin utrolige mælkechokolade, men også for sin høje service og fantastiske snedækkede alpine toppe.

Skiferie i Schweiz – Fantastisk skiløb i 4000 meters højde

På trods af sin lille størrelse er landet blevet en favorit destination blandt skientusiasterne. I Schweiz er der noget for alle uanset niveau og præferencer. En skiferie i dette fantastiske Alpine land byder på både gode funparker, masser af offpiste og selvfølgelig velpræparerede pister. Schweiz tilbyder i alt 74 bjergtoppe, som alle når op over en højde på 4000 meter. Dette betyder selvfølgelig, at snesikkerheden er høj, og udsigten er lige i skabet! En skiferie til Schweiz tilbyder både små, hyggelige og store, varierede skiområder, så her finder du noget for alle.

I det mest populære område, Les Quatre Vallées, har du muligheden for at stå på ski i hele fire forskellige skiområder. Skidestinationerne Verbier, La Tzourmaz, Veysonnaz og Les Masses danner tilsammen det omfangsrige skiområde ”Les Quatre Vallées”. Her finder du noget af bedste og længste skiløb i Europa med sine i alt 412 kilometer pister. La Tzoumaz er en familievenlig landsby, hvis navn antyder til ordet "tzoumer", som betyder ”tage en pause”, og det er præcis, hvad du kan gøre her. Landsbyen har en afslappende atmosfære og høje standarder.

Schweiz er også et spændende land for vandrere og bjergbestigere, da der er masser af uspoleret natur at udforske.

Skiferie i Schweiz - Masser af lækker, traditionel mad

Udover et fornuftigt prisniveau og spændende skidestinationer, så er Schweiz også kendt for sit gode, traditionelle køkken. Nyd klassikere som raclette, fondue og gode schweiziske oste. I mange restauranter kan du naturligvis også finde mange af de internationale kendinge på menukortet. Så efter en lang dag på pisten kan du læne dig tilbage og nyde godt at det schweiziske køkken.

Skiferie i Schweiz – En ferie for hele familien

De mange hyggelige og rummelige chaleter, som findes rundt omkring i det schweiziske skilandskab gør landet særligt velegnet til en ferie med hele familien eller en gruppe venner. Chaleterne har ofte mange og gode faciliteter, hyggelige fællesområder og hele herligheden er naturligvis krydret med fantastisk smukke omgivelser.

Skiferie i Schweiz - Høj kvalitet til en fornuftig pris

Kort sagt, er Schweiz et godt valg for dig, som ønsker er skiferie af høj kvalitet til en fornuftig pris. I schweiz kan du nyde en skiferie med en bred vifte af vintersportsaktiviteter. Skiområderne er generelt højt placeret, så du kan glæde dig til en skiferie med masser af sne. De schweiziske skiområder er desuden meget varierede og tilbyder pister til et hvert niveau.

Skiferie i Schweiz med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har et godt udvalg af skirejser til Schweiz. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller en skiferie til Schweiz hos Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.