1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Schweiz
Schweiz

Skiferie til Schweiz

Info omkring landet

Skiferie i Schweiz – Den nye konkurrent på markedet

Schweiz er i de senere år blevet en stor konkurrent til etablerede skisportslande, såsom Østrig og Frankrig. Dette skyldes delvist det relativt lave prisniveau, men også fordi det er et alsidigt skiparadis, som flere og flere opdager. Schweiz er ikke kun kendt for sin utrolige mælkechokolade, men også for sin høje service og fantastiske snedækkede alpine toppe.

Skiferie i Schweiz – Fantastisk skiløb i 4000 meters højde

På trods af sin lille størrelse er landet blevet en favorit destination blandt skientusiasterne. I Schweiz er der noget for alle uanset niveau og præferencer. En skiferie i dette fantastiske Alpine land byder på både gode funparker, masser af offpiste og selvfølgelig velpræparerede pister. Schweiz tilbyder i alt 74 bjergtoppe, som alle når op over en højde på 4000 meter. Dette betyder selvfølgelig, at snesikkerheden er høj, og udsigten er lige i skabet! En skiferie til Schweiz tilbyder både små, hyggelige og store, varierede skiområder, så her finder du noget for alle.

I det mest populære område, Les Quatre Vallées, har du muligheden for at stå på ski i hele fire forskellige skiområder. Skidestinationerne Verbier, La Tzourmaz, Veysonnaz og Les Masses danner tilsammen det omfangsrige skiområde ”Les Quatre Vallées”. Her finder du noget af bedste og længste skiløb i Europa med sine i alt 412 kilometer pister. La Tzoumaz er en familievenlig landsby, hvis navn antyder til ordet "tzoumer", som betyder ”tage en pause”, og det er præcis, hvad du kan gøre her. Landsbyen har en afslappende atmosfære og høje standarder.

Schweiz er også et spændende land for vandrere og bjergbestigere, da der er masser af uspoleret natur at udforske.

Skiferie i Schweiz - Masser af lækker, traditionel mad

Udover et fornuftigt prisniveau og spændende skidestinationer, så er Schweiz også kendt for sit gode, traditionelle køkken. Nyd klassikere som raclette, fondue og gode schweiziske oste. I mange restauranter kan du naturligvis også finde mange af de internationale kendinge på menukortet. Så efter en lang dag på pisten kan du læne dig tilbage og nyde godt at det schweiziske køkken.

Skiferie i Schweiz – En ferie for hele familien

De mange hyggelige og rummelige chaleter, som findes rundt omkring i det schweiziske skilandskab gør landet særligt velegnet til en ferie med hele familien eller en gruppe venner. Chaleterne har ofte mange og gode faciliteter, hyggelige fællesområder og hele herligheden er naturligvis krydret med fantastisk smukke omgivelser.

Skiferie i Schweiz - Høj kvalitet til en fornuftig pris

Kort sagt, er Schweiz et godt valg for dig, som ønsker er skiferie af høj kvalitet til en fornuftig pris. I schweiz kan du nyde en skiferie med en bred vifte af vintersportsaktiviteter. Skiområderne er generelt højt placeret, så du kan glæde dig til en skiferie med masser af sne. De schweiziske skiområder er desuden meget varierede og tilbyder pister til et hvert niveau.

Skiferie i Schweiz med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har et godt udvalg af skirejser til Schweiz. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller en skiferie til Schweiz hos Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb baseret på oplysninger fra de franske myndigheder. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra. Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

 Lokale restriktioner

Facilitet
Satus
Tiltag
Afstand på offentlige områder (i meter)
Ja
1,5 meter
Mundbind påkrævet
Ja
Mundbind er påkrævet (fra 12 år) i offentlig transport, i fly ved ankomst til/afgang fra Schweiz og ved private møder. Det anbefales at bruge mundbind så snart afstanden på 1, 5 m ikke kan overholdes.
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
Ja

Du kan rejse til Schweiz ved brug af  EU’s digitale Covid certifikat. Rejser du med fly, har du enten brug for at fremvise et bevis for fuld vaccination mod COVID-19 (gyldighed: 1 år efter sidste dosis); ELLER et bevis for tidligere smitte af COVID-19 (gyldighed: fra 11 dage efter et positivt testresultat og inden for 6 måneder fra slutningen af isolationsperioden) ELLER en negativ COVID-19 test før afgang.

 

Accepterede test:

- PCR test taget senest 72 timer før ankomst.

- Antigen test taget senest 48 timer før ankomst.

Ovenstående gælder ikke børn under 12 år ved indrejse i Schweiz (De er undtaget fra testkravet ved boarding og fra testkravet ved den schweiziske grænse).

For unge mellem 12 og 16 år gælder det samme som for børn under 12 år, så længe de ikke rejser fra et land, der er på FOPH-listen over risikolande.

COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Ja
Krydser du grænsen er det muligt, at du bliver testet for corona.
Sundhedserklæring
Nej
Karantæne
Delvis

Rejsende der kommer fra lande, hvor antallet af nye infektioner pr. 100.000 indbygger de seneste 14 dage er mindst 60% højere end antal nye infektioner pr. 100.000 indbygger i Schweiz, skal gå i karantæne i 10 dage ved ankomst til Schweiz.

Rejsende fra disse lande skal i karantæne:
Områder i nabolandene Østrig: Land Salzburg
Frankrig: Region Centre-Val de Loire Region Hauts-de-France Region Île de France Region Normandie Region Nouvelle-Aquitaine Region Occitanie (Languedo

Læs under "Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse".

Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 15 personer.
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand
Ja
Maks. 2 forskellige husstande og maks. 10 personer inkl. børn.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Nej
Pister
Lukket
Alle pisterne er lukket mellem d. 22 og 29 december med undtagelse af skiregionerne Bern og Vais.
Skilifter
Lukket
Kun åben i skiområderne Bern og Vais. Mundbind er påkrævet både når du står i kø (inde og ude). Ski maske, halstørklæde eller bandana gælder også som mundbind.
Skileje
Lukket
Skiundervisning
Lukket
Maks. 10 personer pr. gruppe
Offentlig transport/Taxi/Skibus
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Restauranter
Åben
Åben med restriktioner
Barer/Afterski
Åben
Åben med restriktioner
Klubber/Natteliv
Lukket
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Tilladt med restriktioner
Butikker
Åben
Supermarkeder og apoteker
Åben
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Nej
Wellness
Lukket
Regler for social distancering og hygiejne skal overholdes. Lukker kl. 19
Yderligere regler for fly
Nej
Transfer
Tilgængelig
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Ja

Alle med et schweizisk pas kan rejse til Schweiz.
For andre nationaliteter:
- Hvis dit land deler grænse med Schweiz kan du rejse til landet. Rejser du med fly skal du påvise en negativ PCR test, der er taget senest 72 timer før ankomst.

Bemærk at i nogle tilfælde indsamles rejsendes kontaktoplysninger ved deres ankomst til Schweiz. Indsamlingen af kontaktoplysninger påvirker alle flypassagerer såvel som buspassagerer fra lande med øget risiko for smitte.

Yderligere regionale regler
Nej
Andre udflugter
Ikke muligt indtil d. 28 februar 2021
Godt at vide
Ja

Sport med under 20 personer både inden-og udendørs er tilladt.

I nogle tilfælde indsamles rejsendes kontaktoplysninger ved deres ankomst til Schweiz. Indsamlingen af kontaktoplysninger påvirker alle flypassagerer såvel som buspassagerer fra lande med øget risiko for infektion.

Populære indkvarteringer