Skiferie til Schweiz

Destination image

Info omkring landet

Alsidige Schweiz
Schweiz er kendt som et alsidigt skiparadis og er i de senere år blevet en stor konkurrent til etablerede skisportslande, såsom Østrig og Frankrig. Dette skyldes dels det fornuftige prisniveau, som findes i Schweiz.

Schweiz byder både på små, hyggelige skiområder, samt store, varierede resorts. I det berømte område, Les Quatre Vallées tilbyder Sunweb en række gode chaleter. I Les Quatre Vallée i Schweiz finder du nogle af de bedste skifaciliteter i Europa kombinereret med en dejlig atmosfære.

Lækker, traditionel mad i Schweiz
Udover et fornuftigt prisniveau og gode skisportssteder, så er Schweiz også kendt for sit gode, traditionelle køkken. Glæd dig til klassikere som raclette, fondue og gode schweiziske oste. I mange restauranter kan du naturligvis også finde mange af de internationale kendinge på menukortet.  Schweiz er også et spændende land for vandrere og bjergbestigere, da der er masser af uspoleret natur at udforske.

Skiferie af høj kvalitet - og til en fornuftig pris
Kort sagt, er Schweiz et godt valg for dig, som ønsker er skiferie af høj kvalitet til en fornuftig pris. I schweiz kan du nyde en skiferie med en bred vifte af vintersportsaktiviteter. Skiområderne er generelt højt placeret, så du kan glæde dig til en skiferie med masser af sne. De schweiziske skiområder er desuden meget varierede og tilbyder pister til et hvert niveau.

Vis mere Vis mindre

Populære skiområder i Schweiz

Mest populære skiområder