1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Schweiz
Schweiz

Skiferie til Schweiz

Info omkring landet

Skiferie i Schweiz – Den nye konkurrent på markedet

Schweiz er i de senere år blevet en stor konkurrent til etablerede skisportslande, såsom Østrig og Frankrig. Dette skyldes delvist det relativt lave prisniveau, men også fordi det er et alsidigt skiparadis, som flere og flere opdager. Schweiz er ikke kun kendt for sin utrolige mælkechokolade, men også for sin høje service og fantastiske snedækkede alpine toppe.

Skiferie i Schweiz – Fantastisk skiløb i 4000 meters højde

På trods af sin lille størrelse er landet blevet en favorit destination blandt skientusiasterne. I Schweiz er der noget for alle uanset niveau og præferencer. En skiferie i dette fantastiske Alpine land byder på både gode funparker, masser af offpiste og selvfølgelig velpræparerede pister. Schweiz tilbyder i alt 74 bjergtoppe, som alle når op over en højde på 4000 meter. Dette betyder selvfølgelig, at snesikkerheden er høj, og udsigten er lige i skabet! En skiferie til Schweiz tilbyder både små, hyggelige og store, varierede skiområder, så her finder du noget for alle.

I det mest populære område, Les Quatre Vallées, har du muligheden for at stå på ski i hele fire forskellige skiområder. Skidestinationerne Verbier, La Tzourmaz, Veysonnaz og Les Masses danner tilsammen det omfangsrige skiområde ”Les Quatre Vallées”. Her finder du noget af bedste og længste skiløb i Europa med sine i alt 412 kilometer pister. La Tzoumaz er en familievenlig landsby, hvis navn antyder til ordet "tzoumer", som betyder ”tage en pause”, og det er præcis, hvad du kan gøre her. Landsbyen har en afslappende atmosfære og høje standarder.

Schweiz er også et spændende land for vandrere og bjergbestigere, da der er masser af uspoleret natur at udforske.

Skiferie i Schweiz - Masser af lækker, traditionel mad

Udover et fornuftigt prisniveau og spændende skidestinationer, så er Schweiz også kendt for sit gode, traditionelle køkken. Nyd klassikere som raclette, fondue og gode schweiziske oste. I mange restauranter kan du naturligvis også finde mange af de internationale kendinge på menukortet. Så efter en lang dag på pisten kan du læne dig tilbage og nyde godt at det schweiziske køkken.

Skiferie i Schweiz – En ferie for hele familien

De mange hyggelige og rummelige chaleter, som findes rundt omkring i det schweiziske skilandskab gør landet særligt velegnet til en ferie med hele familien eller en gruppe venner. Chaleterne har ofte mange og gode faciliteter, hyggelige fællesområder og hele herligheden er naturligvis krydret med fantastisk smukke omgivelser.

Skiferie i Schweiz - Høj kvalitet til en fornuftig pris

Kort sagt, er Schweiz et godt valg for dig, som ønsker er skiferie af høj kvalitet til en fornuftig pris. I schweiz kan du nyde en skiferie med en bred vifte af vintersportsaktiviteter. Skiområderne er generelt højt placeret, så du kan glæde dig til en skiferie med masser af sne. De schweiziske skiområder er desuden meget varierede og tilbyder pister til et hvert niveau.

Skiferie i Schweiz med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har et godt udvalg af skirejser til Schweiz. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller en skiferie til Schweiz hos Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb baseret på oplysninger fra de franske myndigheder. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra. Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

 Lokale restriktioner

Facilitet
Satus
Tiltag
Afstand på offentlige områder (i meter)
Ja
1,5 meter
Mundbind påkrævet
Ja
Mundbind er påkrævet (fra 12 år) i offentlig transport, i fly ved ankomst til/afgang fra Schweiz og ved private møder. Det anbefales at bruge mundbind så snart afstanden på 1, 5 m ikke kan overholdes.
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
Nej
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Delvis
Krydser du grænsen er det muligt, at du bliver testet for corona.
Sundhedserklæring
Nej
Karantæne
Delvis
Rejsende der kommer fra lande, hvor antallet af nye smittede pr. 100.000 indbyggere i de sidste 14 dage er mindst 60 % højere end antal smittede i Schweiz, skal i 10-dages karantæne ved ankomsten til Schweiz.

Fra d. 15 januar 2021 skal rejsende fra disse lande i karantæne:
Andorra, Kroatien, Danmark, Georgien, Ungarn, Jordan, Litauen, Luxembourg, Montenegro, Holland, Nordmakedonien, Panama, Polen, Portugal, San Marino, Serbien, Slovenien, Sverige, Sydafrika, Storbritannien, USA, Tjekkiet, Tyskland (området Land Sachsen og Italien (regionen Veneto).
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 5 personer.
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand
Ja
Maks. 2 forskellige husstande.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Nej
Pister
Delvis åben
Alle pisterne er lukket mellem d. 22 og 29 december med undtagelse af skiregionerne Bern og Vais.
Skilifter
Delvis Åben
Kun åben i skiområderne Bern og Vais. Mundbind er påkrævet både når du står i kø (inde og ude). Ski maske, halstørklæde eller bandana gælder også som mundbind.
Skileje
Ja
Mundbind er påkrævet
Skiundervisning
Ja
Maks. 10 personer pr. gruppe
Offentlig transport/Taxi/Skibus
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Restauranter
Lukket indtil d. 22 januar 2021
Regler for social distancering og hygiejne skal overholdes. Ikke mere end grupper på 4 er tilladt. Restauranten skal have navn+nummer på minimum 1 person i gruppen. Åben til kl. 19.00. Mundbind er påkrævet. Du er først tilladt inde i restauranten når et bord er frit. Maks. 2 forskellige husstande sammen.
Barer/Afterski
Lukket indtil d. 22 januar 2021
Regler for social distancering og hygiejne skal overholdes. Åben til kl. 19.00. Ingen larm eller sang på gaden mellem kl. 23.00 og 06.00. Mundbind er påkrævet.
Klubber/Natteliv
Lukket
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ja
Offentlige og private begivenheder på op til 1.000 personer er nu tilladt på betingelse af, at kontaktsporing er garanteret, og at gæster kan opdeles i grupper på højst 300 personer
Butikker
Delvis åben
Mundbind er påkrævet. Butikker i Geneve er lukket - kun supermarkeder og apoteker har åbent. Lukker kl.19
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet. Lukker kl. 19
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Nej
Wellness
Lukket indtil d. 22 januar 2021
Regler for social distancering og hygiejne skal overholdes. Lukker kl. 19
Yderligere regler for fly
Nej
Transfer
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Tankstationer
Åben
Mundbind er påkrævet
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Ja
Bemærk at i nogle tilfælde indsamles rejsendes kontaktoplysninger ved deres ankomst til Schweiz. Indsamlingen af kontaktoplysninger påvirker alle flypassagerer såvel som buspassagerer fra lande med øget risiko for smitte.
Yderligere regionale regler
Nej
Andre udflugter
Ikke muligt indtil d. 22 januar 2021
Godt at vide
Alt lukker kl. 19.

Restauranterne i skiregionerne byder kun gæster velkommen, hvis der er borde tilbage.

Museum, fitness og alt offentligt er lukket.

Mest populære skiområder

Populære indkvarteringer