Skiferie med liftkort

Skiferie med liftkort

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Liftkort

Find din perfekte skiferie: Altid inklusiv liftkort

Alle vores skiferier er med liftkort

Vi vil gerne gøre din skiferie så bekymringsfri som muligt. Hos Sunweb finder du derfor et stort udvalg af pakkerejser med fly, indkvartering og liftkort til populære skiområder i Europa. Foretrækker du en kør-selv skiferie, er det også en mulighed. En skiferie inkl. liftkort sparer både tid og giver dig ekstra fordele. Når du bestiller din skiferie med liftkort, kan du vælge, om du vil udvide liftkortet til et større skiområde eller forlænge det med flere dage. På mange af vores destinationer er der børnerabat på liftkortet, som fratrækkes automatisk i bookingprocessen.

Bestil din skiferie med liftkort hos Sunweb

Når du rejser med Sunweb, er liftkort altid inkluderet i din skiferie. For rejser hvor det lokale liftkort er inkluderet, kan du vælge at opgradere liftkortet, så du har adgang til det fulde skiområde. Bestiller du eksempelvis en rejse til Avoriaz, kan du opgradere liftkortet, så du har adgang til hele skiområdet Les Portes du Soleil. For nogle af vores skiferier er liftkortet til det fulde skiområde allerede inkluderet. Dette gælder for bl.a. Le Grand Massif.

Du kan altid se, hvilket liftkort der følger med rejsen under ”Liftkort/Skileje/Undervisning” på indkvarteringssiden.

Indkvarteringer til din skiferie med liftkort

Skræddersy din skiferie ved at finde den perfekte indkvartering, forplejning og ekstra services. Vi har en bred vifte af skønne hoteller, du kan vælge imellem. Har du brug for mere plads, kan du vælge en rummelig lejlighed eller et chalet med plads til hele familien. Flere af vores indkvarteringer tilbyder forplejning såsom All Inclusive, morgenmad og halvpension. Foretrækker du selv at stå for maden, når du er på skiferie, kan du vælge overnatning uden forplejning.

På mange af vores skidestinationer er det også muligt at leje skiudstyr og skiundervisning. Dette kan du nemt bestille hjemmefra, når du booker din skiferie hos Sunweb.

Hvilket liftkort er inkluderet i din skiferie?

I trin 1 i bookingprocessen kan du se, hvilket liftkort der er inkluderet i din pakkerejse, og hvor mange dage dit liftkort er gyldigt.

Bemærk, at dit liftkort er inkluderet for følgende antal dage:

  • En 3-dages ferie inkluderer et 2-dages liftkort
  • En 4-dages ferie inkluderer et 2-dages liftkort
  • En 5-dages ferie inkluderer et 3-dages liftkort
  • En 6-dages ferie inkluderer et 4-dages liftkort
  • En 7-dages ferie inkluderer et 5-dages liftkort
  • En 8-dages ferie inkluderer et 6-dages liftkort

Udvid liftkortet på din skiferie

I trin 1 i bookingprocessen kan du også udvide gyldigheden af liftkortet samt leje skiudstyr og bestille skiundervisning. Du kan nemt udvide dit liftkort til at gælde et større område på din destination. Vil du eksempelvis bestille en skiferie inkl. liftkort til Val Thorens, kan du få adgang til et større område ved at tilvælge liftkort til Les Trois Vallées.

Rabat på liftkort

På nogle destinationer er der specielle rabatter for børn og ældre. Disse rabatter fratrækkes automatisk i trin 2 i bookingprocessen. I trin 2 kan du se en prisoversigt for hver rejsende, inden du bestiller din skiferie. Hvis du som senior er kvalificeret til et gratis liftkort, skal du fravælge liftkortet for den rejsende, så du opnår rabatten. På destinationen skal du fremvise gyldig legitimation for at få det gratis liftkort udleveret.

Hvad er et liftkort?

Et liftkort er det kort, der giver adgang til forskellige områder og pister på din skidestination.

Hvad er et pistekort?

Et pistekort er et kort, som viser pister og lifter i et skiområde. Et pistekort er en god måde at finde rundt, når du besøger nye skiområder.

Hvad koster et liftkort?

Prisen for et liftkort varierer meget fra skiområde til skiområde. Priser for liftkort er højest på de store destinationer i Frankrig og Schweiz. Når du bestiller en skiferie hos Sunweb, er liftkort dog altid inkluderet i rejsen.