Skiferier med liftkort

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Liftkort

Bestil skiferie med liftkort

Alle vores skiferier er inklusiv liftkort

Vi vil gerne gøre din skiferie så bekymringsfri som muligt, og derfor består vores skiferier af en indkvartering og tilhørende liftkort. Dette sparer ikke alene tid på destinationen, men giver dig ekstra sikkerhed og fordele. Vi har mange destinationer i Alperne at vælge imellem, og helt sikkert også en til dig. Når du bestiller din skiferie, kan du vælge, om du vil udvide liftkortet. Her kan du vælge om det skal omfatte et større skiområde eller om det skal være gyldigt i flere dage. På mange af vores destinationer er der børnerabat på liftkortet (rabatten trækkes automatisk i bookingprocessen). Læs mere om liftkort her.

 

Fordele ved at bestille liftkortet hjemmefra:

✔ Liftkortet kan udvides eller fravælges
✔ Børn og ældre får ofte rabat på liftkortet
Opnå rabat på liftkortet ved at du bestille det sammen med indkvarteringen

 

Derfor skal du rejse med Sunweb

✓ Priser inkl. liftkort

✓ Danmarks største udvalg

✓ Kåret til verdens bedste skirejsebureau

✓ Prisgaranti

Læs mere om hvilke liftkort, der er inkluderet i din rejse

Bestil din skiferie hos Sunweb

Alle skiferier er inklusiv liftkort, når du rejser med Sunweb. For rejser hvor det lokale liftkort er inkluderet, for eksempel Avoriaz, her kan du vælge at opgradere til at gælde det fulde skiområde, Les Portes du Soleil. For nogle af vores rejser er liftkortet til det fulde skiområde allerede inkluderet. Dette gælder for bl.a. Le Grand Massif.

Du kan altid se hvilket liftkort, der er inklusiv i rejsen under ”Liftkort/Skileje/Undervisning” på indkvarteringssiden.

Skræddersy din skiferie ved at finde den perfekte indkvartering, forplejning og ekstra services. Vi har en bred vifte af indkvarteringer at vælge imellem; hoteller, lejligheder og chaleter. Vi har også et bredt udvalg af forplejningsformer som f.eks. All Inclusive, halvpension eller helt uden forplejning. Det er også muligt for mange af vores destinationer at leje skiudstyr og skiundervisning. Dette kan bestilles i hjemmefra og sammen med rejsen hos Sunweb.

 

Hvilket liftkort er inklusiv?

I trin 1 i bookingprocessen kan du se, hvilket liftkort der er inkluderet i din pakke, og hvor mange dage dit liftkort er gyldigt.

Bemærk, at dit liftkort er inkluderet for følgende antal dage:
En 3-dages ferie inkluderer et 2-dages liftkort
En 4-dages ferie inkluderer et 2-dages liftkort
En 5-dages ferie inkluderer et 3-dages liftkort
En 6-dages ferie inkluderer et 4-dages liftkort
En 7-dages ferie inkluderer et 5-dages liftkort
En 8-dages ferie inkluderer et 6-dages liftkort

I trin 1 i bookingprocessen kan du også udvide gyldigheden af liftkortet samt leje skiudstyr og bestille skiundervisning.

Rabat på liftkort

På nogle destinationer er der specielle rabatter for børn og ældre. Disse rabatter fratrækkes automatisk i trin 2 i bookingprocessen. I trin 2 kan du se en prisoversigt for hver rejsende inden du bestiller rejsen.
Hvis du som senior er kvalificeret til et gratis liftkort, skal du fravælge liftkortet for den rejsende, så du opnår rabatten. På destinationen skal du fremvise gyldig legitimation for at få det gratis liftkort udleveret.