1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Silvretta Montafon
Silvretta Montafon

Skiferie til Silvretta Montafon

Info omkring skiområdet

Silvretta Montafon ligger i den sydlige del af den populære region Vorarlberg og er et af de største skiområder i denne region. Der er flere bjergområder, der er adskilt fra hinanden, som du alle kan benytte med ét liftkort.

Silvretta Montafon
Her finder du et bredt udvalg af smukke pister for både begyndere og avancerede skiløbere. Takket være sin høje beliggenhed (1423 m) er Gargellen et af de mest snesikre vintersportsområder i Østrig.
Gaschurn er en landsby på den sydlige side af Montafon. Dette er et fremragende rejsemål for børnefamilier. St.Gallenkirch er en stille, men hyggelig landsby, der ligger mellem flere bjergområder. Herfra kan du komme til flere skiområder.

Lifte og kilometer
Med mere end 60 lifte og næsten 220 kilometer præparerede pister kan du se frem til en fantastisk ski oplevelse her. Med brede og lette pister er du også på det rigtige sted som nybegynder. For vandreentusiaster er der over 100 kilometer langrendspiste, tre højvandringsstier og næsten 300 kilometer vandrestier. Montafon har mere end nok at byde på for alle typer vintersportsudøvere. De fleste landsbyer ligger på pisterne og har hyggelige scener med levende musik. Der er også ti skiskoler, herunder en børnehave og en skiskole for børn. Der er også flere børnepasningscentre, så hvis du ønsker en dejlig familieferie, er dette også et god mulighed!

Hoteller og lejligheder
Silvretta Montafon er i forhold til mange andre dele af Østrig, et prisvenligt område. De generelle omkostninger er lidt lavere her, hvilket naturligvis er meget fordelagtigt for store grupper eller familier. Der er masser af hoteller og lejligheder i dette område, så det er altid til at finde noget for enhver smag! Hvis du ønsker at være tæt på pisterne, skal du se nøje på, hvad du booker. Det er nemlig ikke alle overnatningssteder, der ligger tæt på pisterne. Landsbyerne i dette område er generelt rolige, men meget hyggelige landsbyer. Det er ikke her, du vil tilbringe hele natten på bar.

Afterski
Afterski i denne region er ikke så stort som andre steder i Østrig. Hvis du vil have en drink, er det bedste sted at få det i landsbyen Gaschurn. Der er en række caféer og klubber, hvor du kan hygge dig efter en lang dag på pisterne. Afterski her kan sammenlignes med afterski i Tyskland. Pistekilometer

8Km
45Km
60Km
0Km
Total 113Km

Antal lifte

10

18

7

Højde

2430m
700m

Gletscher

0

Langrend

30Km

Funpark

1

Silvretta Montafon