Hos Sunweb kan du nyde blot et øjebliks ingenting på en voksenferie

Voksenferie

 1. Hjem
 2. Rejser
 3. Voksenferie

Nyd en uforglemmelig voksenferie i solen

En voksenferie til sydens sol og lune badestrande er den perfekte mulighed for at komme væk fra hverdagens stress, lade batterierne op og nyde en rejse, du sent vil glemme. Vi sørger for, at du får en prisvenlig voksenferie i de smukkeste omgivelser, hvor du kan nyde en god middag, slappe af ved poolen eller udforske det omkringliggende område. Med et stort udvalg af voksenhoteller kan du finde netop den voksenferie, du drømmer om.

Hvilken voksenferie drømmer du om?

Vores store udvalg af lækre hoteller gør, at du kan finde præcis den ferie for voksne, som passer til dig

Rejs på voksenferie med os, og få mere ud af din charterrejse

Vi er eksperter i ferier med All inclusive, så du kan nyde en afslappende ferie kun for voksne

Drømmer du om at nyde Middelhavet på en charmerende græsk ø, udforske Spaniens smukke natur på en skræddersyet grupperejse eller tage på en romantisk rejse for to på et luksuriøst All inclusive hotel? Måske er du på udkig efter at fejre nytåret med din bedre halvdel på en af vores nytårsrejser? Med vores store udvalg af voksenhoteller på de skønneste soldestinationer, har vi helt sikkert også den voksenferie, som passer til dig.

Leder du efter en aktiv ferie for voksne, kan du holde din ferie på en lang række populære destinationer såsom Spanien og Grækenland, hvorfra du kan gå på opdagelse i skønne naturomgivelser. Foretrækker du en afslappende ferie for voksne med tid og plads til fordybelse, har vi små, charmerende hoteller eller ferieboliger, hvor du kan koble helt fra og nyde et feriemål væk fra de større turistområder.

Ferie for voksne til enhver smag

En ferie for voksne kan være mange ting, og din næste solferie kan skræddersyes ud fra, hvad du ønsker, den skal indeholde. Det kan være at du trænger til et afbræk fra hverdagen med en lækker parferie, og gerne bare vil nyde tosomheden på et romantisk hotel kun for voksne. I vores hotelkoncept Sunweb Boutique har vi udvalgt hoteller med en særlig unik atmosfære og charmerende indretning. Flere af vores Boutique-indkvarteringer er voksenhoteller, som især egner sig til par, venner, singler eller en mor-og-datter tur.

 

Måske er I en gruppe af voksne, som rejser sammen, og drømmer om at nyde en lækker solferie på et hotel lige ved stranden. På vores grupperejser kan I vælge både All inclusive og voksenhoteller med faciliteter som er skræddersyede til rejser for voksne.

 

Voksenferie til alle ønsker og behov - rejs sydpå året rundt

Vi har altid et stort udvalg af unikke charterrejser, hvor du kan finde præcis dét voksenhotel, som passer til dit behov. Måske skal det være en skøn ferie for ægte livsnydere, hvor voksenferien byder på skøn afslapning på stranden, efterfulgt af et par timer med luksuriøs wellness? Eller hvad med en tiltrængt ferie, hvor du her kan forkæle dig selv, koble fra med en god bog, og nyde tiden alene uden børn ved din helt egen pool? Hos os får du mere ferie for pengene, når du rejser på charterferie til sydens sol.

 

Med vores store udvalg af lækre lejligheder- og hoteller for voksne, tilbyder vi alt fra hoteller med mange sportsaktiviteter, til en ferie med autentisk atmosfære, charmerende beliggenhed, og en placering væk fra de mest travle turistområder. Drømmer du om at dufte havbrisen på en middelhavsø i Grækenland eller at nyde poolen ved et hotel i et af de solrige områder i Spanien såsom Mallorca, Tenerife eller Gran Canaria? Så har vi helt sikkert voksenferien til dig!

 

Voksenferie med All inclusive

 

Drømmer du om en ferie med ekstra luksus, har vi naturligvis også et stort udvalg af 5-stjernede luksushoteller med overdådig service, komfort og eksklusivitet. Her har du alt inkluderet med lækker All inclusive, en placering få meter ned til stranden og spafaciliteter i absolut topklasse.

 

I vores hotelkoncept Sunweb Excellent finder du de skønneste luksushoteller med wellnessfaciliteter for både krop og sjæl. Mange af vores udvalgte Sunweb Excellent-indkvarteringer er voksenhoteller, som henvender sig til par- og voksenferier, hvor tosomheden er i fokus.

 

Ligegyldig hvad du drømmer om, så har vi voksenferien for dig!

Vores hoteltyper - perfekt til en solferie for voksne

 Unikke voksenhoteller og lejligheder, skræddersyet til dine behov

 • Unikke og stilfulde hoteller
 • I eller tæt på centrum
 • Indrettet med øje for detaljerne
 • Ferie i smukke omgivelser på mindre hoteller
LÆS MERE Find rejse
 • Hyggelige og charmerende hoteller og lejligheder
 • Unikt og autentisk
 • Gæstfrie værter
 • Rolig og lokal beliggenhed
LÆS MERE Find rejse
 • Imponerende luksushoteller med høj komfort og service
 • Indbydende poolområder
 • Lækre wellnessfaciliteter
 • Fantastiske madoplevelser
Læs mere Find rejse
 • Renoverede og moderne ferielejligheder
 • Gæstfri og idyllisk atmosfære
 • Hyggelig landsbystemning
 • I nærheden af byliv og strand
LÆS MERE Find rejse