Skiferie med halvpension

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Forplejning
  4. Halvpension

Skiferie med halvpension

Få mest mulig tid på pisterne, og bestil din skiferie med halvpension.

Drømmer du ikke om indkøb, madlavning og opvask på din næste skiferie, skal du vælge en skiferie med halvpension. Booker du en skiferie med forplejning, får du mere tid på pisterne. Du finder et stort udvalg af indkvarteringer hvor halvpension enten er inkluderet eller muligt at tilkøbe til populære skiområder i Frankrig, Andorra, Schweiz, Østrig og Italien. Måltiderne serveres i hyggelige, lokale omgivelser i hotellets restaurant eller på en nærliggende restaurant.

Nyd din skiferie med halvpension

Når du vælger en skiferie med halvpension, er morgenmad og aftensmad inkluderet i din forplejning. Du slipper dermed for at planlægge størstedelen af dagens måltider. Det betyder, at du har god mulighed for at opleve en Alpe-frokost på nogle af de hyggelige restauranter, du finder på pisterne. 

Skiferie med halvpension er også en glimrende måde at holde styr på feriebudgettet, da de fleste af skiferiens måltider er betalt hjemmefra. Hvis I er mange, der holder skiferie sammen, slipper I desuden for at skulle sidde hver aften og dele regningen. Med halvpension bliver skiferien både billigere og mere afslappende.

Hos Sunweb finder du et stort udvalg af hoteller med halvpension i populære skiområder.

Halvpension til din familieskiferie

En skiferie med halvpension er en god løsning, hvis du skal på familieskitur. Her får I nemlig god mulighed for kvalitetstid, mens I hygger jer med at udvælge dagens spisested til frokost eller smøre madpakker til dagen. Du finder flere børnevenlige indkvarteringer med halvpension hos Sunweb, blandt andet Flachau og Wagrain som er kendt som nogle af de mest familievenlige skiområder i Alperne.

Skiferie med komplet afslapning

Drømmer du om fuldkommen afslapning på din næste skiferie, kan en indkvartering med All inclusive være løsningen for dig. Her behøver du slet ikke at planlægge måltider på din skiferie, da både morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af skønne luksushoteller med spa- og wellnessfaciliteter, som sikrer dig en afslappende skiferie.

Kender du VAYA Resorts i Østrig? Her kan du bo på eksklusive hoteller placeret i nogle af de bedste østrigske skiområder, herunder Serfaus, Sölden, St. Anton, Fieberbrunn, Kaprun og Galtür.