1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Sverige
Sverige

Skiferie til Sverige

Info omkring landet

Skiferie i Sverige

Mange danskere elsker at tage på skiferie i vores smukke naboland Sverige, og det er der mange gode grunde til. Her får du flot natur, kolde, snesikre vintre, fantastiske udflugter og selvfølgelig ski- og snowboardløb i alle niveauer. Nyd de frodige fyrreskove på dine ture ned ad pisterne og skab minder for livet på en magisk udflugt som en hundeslædetur under stjernerne eller snescootersafari. Er du heldig, ser du måske rensdyr!

Hvid jul - og julen varer lige til påske

Sverige er et vidunderligt valg, hvis du leder efter et sted at holde juleferie. Der er nærmest garanti for en hvid jul, og selvom dagene er korte om vinteren, går du ikke glip af tid på pisterne, da mange af dem er oplyste! I Skandinavien fortsætter de kolde nætter, og dermed snedækket, ind i foråret og henover påsken, hvor dagene samtidig bliver længere og mere solrige. Netop derfor er mange også vilde med at tage på skiferie her i februar og marts.

Begynder? Ekspert? Måske snowboard? Hvad med lagrend?

Med utallige, smukke langrendsspor og kilometervis af pister til alle niveauer, er mulighederne for timevis af sjov i sneen uendelige. Begyndere får masser for pengene på de grønne og blå ruter, mens de øvede skiløbere og snowboardere helt sikkert vil more sig på de røde og sorte pister. Der er også masser af gode faciliteter, der gør det til et ideelt sted at tage børn med på skiferie. De oplyste pister giver endda mulighed for skiløb under stjernerne – så bliver det ikke meget bedre, vel?

Mest populære skiområder