Refunderingsgaranti

Få dine penge return hvis det uventede sker...

  1. Hjem
  2. Penge tilbage

Få pengene tilbage i tilfælde af negativ rejseanvisning

Glæder du dig til at planlægge din næste ferie, men er du bange for, at du ikke får dine penge tilbage, hvis din rejse bliver ændret? Har du allerede en voucher og ønsker ikke at modtage endnu en, hvis din rejse aflyses pga. COVID-19? For at give dig en ubekymret start på din ferie, har alle vores rejser en pengene-tilbage-garanti i tilfælde af negativ rejseanvisning fra udenrigsministeriet.

 

Få dine penge return inden for 2 uger, hvis:

  • Din rejse aflyses inden for to uger før afrejse på grund af COVID-19 (også i sidste øjeblik).
  • Der opstår karantæne påkrav.
  • Du har betalt med en voucher.
  • Bemærk at rejsen ikke kan refunderes på grund af smitte med Covid19 før afrejse

På nuværende tidspunkt vil din betaling blive refunderet inden for to uger efter, at din rejse er blevet aflyst, selv om rejsebranchen rent lovmæssigt har ret til at tilbyde alternativer som f.eks. vouchere.

 

Book en solrejse

Book en skiferie

Hvordan virker det?

1. Hvis der udstedes en negativ rejsevejledning for din feriedestination, og du rejser på ferie inden for to uger, vil du modtage en e-mail fra os.

2. Gå til "Mit Sunweb" og vælg den ferie, som er berørt af negative rejseanbefalinger, og hvor afrejsedatoen ligger inden for to uger. Klik på knappen "Annullér" for at modtage fuld refundering.

3. Følg trinene din "Mit Sunweb" konto og bekræft dine bankoplysninger.

4. Dine penge vil blive refunderet inden for to uger (efter modtagelse af dine bankoplysninger).

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at anmode om tilbagebetaling tidligere end to uger før afrejse. Hvis rejsevejledningen fx ændres 16 dage før din afrejse, skal du vente indtil 14 dage før afrejse, før du kan anmode om refunderingen. Det kan nemlig hurtigt nå at ændre sig. 

Ved ekstra spørgsmål kan du også kontakte vores danske kundeservice center via info@sunweb.dk. Husk at angive dit bookingnummer, kontonummer og registreringsnummer.

Betingelser for Sunwebs refunderingsgaranti

  • Din ferie, med afrejse inden for to uger, er omfattet af negative rejseanbefalinger eller karantænepligt. Du vil modtage en e-mail fra os, så snart dette gælder for din reservation.
  • Sunweb følger rejsevejledningen fra udenrigsministeriet. Hvis det ikke er muligt at rejse til din destination, kan du anmode om fuld refusion.
  • Kun hovedbookeren kan anmode om tilbagebetaling via "Mit Sunweb" fra to uger før den oprindelige afrejsedato.
  • Sunweb refunderer det fulde betalte beløb inden for to uger efter at have modtaget bookingens bankoplysninger.