Refunderingsgaranti på solrejser og skiferier

  1. Hjem
  2. Refunderingsgaranti

Rejs bekymringsfrit med vores refunderingsgaranti

Glæder du dig til at planlægge din næste ferie, men er du bange for, at du ikke får dine penge tilbage i tilfælde af en negativ rejsevejledning? Har du allerede en voucher og ønsker ikke at modtage endnu en, hvis din rejse bliver aflyst? For at give dig en ubekymret start på din ferie, har alle vores rejser en pengene-tilbage-garanti i tilfælde af en negativ rejseanvisning fra udenrigsministeriet. 

Vores refunderingsgaranti sikre dig at du vil blive refunderet inden for 14 hverdage efter aflysningen, selv om rejsebranchen rent lovmæssigt har ret til at tilbyde alternativer som for eksempel vouchere. Dette gælder også hvis din ferie aflyses inden for to uger før afrejse, for eksempel i tilfælde af at du har booket en af vores afbudsrejser. Du bliver også refunderet, hvis du har betalt med en voucher. 

Book din sommerferie hos Sunweb med et early booking tilbud. Med så mange ferier at elske, ved vi, at du kan finde den perfekte ferie til dig.

Book den perfekte solrejse

Book den perfekte skiferie

Hvordan virker det?

1. Hvis der udstedes en negativ rejsevejledning for din feriedestination, og du rejser på ferie inden for to uger, vil du modtage en e-mail fra os.

2. Gå til "Mit Sunweb" og vælg den ferie, som er berørt af negative rejseanbefalinger, og hvor afrejsedatoen ligger inden for to uger. Klik på knappen "Annullér" for at modtage fuld refundering.

3. Følg trinene din "Mit Sunweb" konto og bekræft dine bankoplysninger.

4. Dine penge vil blive refunderet inden for 14 hverdage (efter modtagelse af dine bankoplysninger).

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at anmode om tilbagebetaling tidligere end to uger før afrejse. Hvis rejsevejledningen fx ændres 16 dage før din afrejse, skal du vente indtil 14 dage før afrejse, før du kan anmode om refunderingen. Det kan nemlig hurtigt nå at ændre sig. 

Betingelser for Sunwebs refunderingsgaranti

  • Din ferie, med afrejse inden for to uger, er omfattet af negative rejseanbefalinger eller karantænepligt. Du vil modtage en e-mail fra os, så snart dette gælder for din reservation.
  • Sunweb følger rejsevejledningen fra udenrigsministeriet. Hvis det ikke er muligt at rejse til din destination, kan du anmode om fuld refusion.
  • Kun hovedbookeren kan anmode om tilbagebetaling via "Mit Sunweb" fra to uger før den oprindelige afrejsedato.
  • Sunweb refunderer det fulde beløb inden for 14 hverdage efter at have modtaget bookingens bankoplysninger.
  • Refunderingsgarantien er ikke gyldig for grupperejser for mere end 15 personer.