Tilbud på skiferier

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Tilbud

Tilbud på skiferier

Sunweb har mange gode tilbud på alle de mest populære skiområder

Er du på udkig efter et godt tilbud på en prisvenlig skiferie til en af vores lækre skiområder? Så er du kommet til det rette sted! Med vores store udvalg af skiferier og mere end 220 destinationer at vælge imellem, kan du nemt finde en skiferie inden for dit budget. Vores skirejser inkluderer altid liftkort, og du kan nemt booke skiskole og skiudstyr efter behov.

Vi tilbyder både hoteller, lejligheder og chaleter i vores pakkerejser til bl.a. Frankrig, Italien og Østrig. Vi har også skiferier til Andorra, Tyskland og Schweiz, hvis du vil prøve noget nyt. Find din næste skiferie blandt alle vores gode rejsetilbud nedenfor.

Bliv garanteret den bedste pris

Tilbud på skiferier hos Sunweb

Er du en erfaren skiløber, som primært opsøger de sorte pister? Eller skal du på familieskitur og er på udkig efter et skiområde med masser af børnefaciliteter? På en skiferie med vennerne foretrækker du måske et skiområde med væsentlig afterski. Uanset hvad du er på udkig efter, finder du helt sikkert en prisvenlig skiferie i vores store udvalg.

Du kan vælge mellem lejligheder, hoteller og hyggelige chaleter. Nogle ligger lige på pisterne, mens andre nemt kan nås til fods eller med en bus. Fælles for alle vores pakkerejser er, at du altid får liftkort med!

Tilbud på skiferie inden for dit budget

Vil du stå på ski eller snowboard og stadig holde dig inden for dit budget? Det er muligt i langt de fleste skiområder. Især i Frankrig finder du indkvarteringer i forskellige skiområder, som kan bookes til en skarp pris. Hvad siger du til St. Francois Longchamp i skiområdet Le Grand Domaine? Du finder også flere prisvenlige skiferier i Les Orres, Le Corbier og Valfréjus. Så afsted til Frankrig med dig!

Vil du se mere af området end fra pisterne? I de fleste skiområder kan du også opleve smukke snevandringer eller ræse ned af bjerget på en slæde.

Når du leder efter din næste skiferie hos Sunweb, kan du være sikker på, at vi har en række særligt gode tilbud! Husk på, at du både kan rejse med fly, bus eller kør-selv, når du køber din skiferie hos Sunweb. 

Early Booking Tilbud

Der er god grund til at bestille din skiferie i god tid. Du finder nemlig det største udvalg til den bedste pris, når du bestiller et af vores Early Booking-tilbud. Og så kan du vælge lige præcis det skisportssted og den indkvartering, du drømmer om. Hos Sunweb har du maksimal fleksibilitet, når du bestiller din skiferie. Du kan derfor ændre din rejse, efter du har lagt din bestilling.

Snow Deals

Book en af vores Snow Deals og få fantastiske tilbud på alt fra luksushoteller til hyggelige lejligheder og chaleter. Med mere end 1000 indkvarteringer er vi en af de største rejsearrangører i hele Europa. Vores Snow Deals er derfor nøje udvalgte indkvarteringer i nogle af de mest populære skisportssteder i bl.a. Østrig, Frankrig og Italien. 

Afbudsrejser

Har du ikke fået planlagt din skiferie i god tid, kan du roligt tage et kig på vores udvalg af afbudsrejser. Her kan du spare op til 30 % på din skiferie inklusiv liftkort! Men vent ikke for længe, de bedste tilbud på skiferier ryger nemlig hurtigt.

Verdens bedste rejsearrangør

Sunweb er for 5. år i træk blevet kåret som Verdens Bedste Skirejsearrangør. Vi gør en ære i at give jer uforglemmelige oplevelser, som I vil huske resten af livet. Hos Sunweb synes vi nemlig, at alle fortjener en ferie væk fra hverdagen. 

Savner du varmen?

Ud over vores mange gode tilbud på skiferier, tilbyder vi også pakkerejser til store dele af Europa til utroligt gode priser. Book en billig solrejse hos Sunweb og skab minder for livet. Vores tilbud på solrejser i sommerferien er allerede åbnet, så du kan lægge planer i ro og mag. Se vores solrejser.