Gå tilbage

Skiferie til Tignes

Destination image
Pistekilometer
46 Km
90 Km
124 Km
42 Km
302 Km
Total
Antal lifte
10
43
28
Højde
3456m
1550m
Gletscher
1
Langrend
49Km
Funpark
3

Info omkring destinationen

Tignes - moderne skisportsby
Tignes er den næststørste skisportsby i Europa og ligger i det snesikre skiområde Espace Killy. Espace Killy er et af de fineste skiområder i verden, ikke mindst fordi man kan stå på ski hele året. Tignes er bygget på et sted, hvor der ikke har været bebyggelse før. Den gamle landsby er forsvundet i søen og man har nu i stedet bygget en moderne skisportsby med mange høje bygninger.


De fire bydele i Tignes
Tignes består af fire bydele: Val Claret (2100 m), det solrige Le Lac (2100 m), det hyggelige Les Brévières (1550 m) og Les Boisses (1850 m). I kan frit benytte den gratis skibus fra den ene bydel til den anden til langt ud på natten. Selvfølgelig er det også muligt at tage turen på ski. Fra alle fire bydele er der flere slæbe- og stolelifte. Fra Val Claret kører der en kabellift direkte til La Grande Motte-gletscheren.

For snowboardere er der i Le Lac en Funpark og en halfpipe på ca. 70 meter. Der bliver ofte organiseret en boardercross, hvor alle kan deltage. Langrend kan udøves på den frosne sø.

Nyd solen i Tignes
Efter en dag på pisten er det oplagt at nyde eftermiddagen i en solstol på en af Tignes mange udendørs serveringssteder.Kan du slet ikke få nok sport tilbydes der i Tignes et stort udvalg fx squash, svømning, tennis og fitness. Der er også mange fremragende restauranter. Prøv raclette, fondue og andre specialiteter fra denne region. Vi anbefaler også at I prøver et af de mange after-skisteder, hvor der er fest til langt ud på natten, og som alternativt kan afløses af et af de to diskoteker, som er klar til at tage over når barerne lukker for natten. I Tignes findes der desuden to biografer: En i Val Claret og en i Le Lac.

Bemærk: I Tignes Val Claret er det forbudt for busser at køre længere end til parkeringspladsen. Så her skal I selv gå de sidste ca. 500 meter.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Andre
Unge par
Vennegrupper
Familie med ældre børn