Skiferie med transport

Vælg fly, bus eller kør-selv på din næste skiferie

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Transport

Transport til din skiferie

Fly, bus eller kør-selv skiferie

Når du bestiller en skiferie gennem Sunweb inkluderer vores pakkerejser indkvartering, liftkort og transport. Du kan i den forbindelse vælge mellem fly, bus eller en kør-selv skiferie. Uanset hvilken form for transport du foretrækker, finder du et stort udvalg af skiferier til de mest populære skiområder i blandt andet Frankrig, Andorra, Schweiz og Østrig hos Sunweb.

Hvilken skiferie foretrækker du?

Transport til din næste skiferie

Det er nemt at vælge mellem forskellig transport, når du bestiller din skiferie hos Sunweb. Vi har nemlig et stort udvalg af pakkerejser, som indeholder indkvartering, liftkort og transport. Alt efter hvad du foretrækker, kan du derfor vælge mellem fly, bus eller en kør-selv skiferie til en lang række populære skiområder i Europa. På den måde kan du skræddersy præcis den skiferie, du drømmer om, uanset hvilken transportform, du foretrækker.

Skiferie med fly

Der er mange fordele ved at vælge en skiferie med fly. Når du flyver, er du hurtigt fremme på din valgte skidestination. Eftersom transporttiden er så kort, er en skiferie med fly en god løsning, hvis du vil afsted på en af vores korte skirejser. Hos Sunweb har vi desuden mange direkte flyafgange fra København, Billund og Hamborg, så du nemt kan vælge den skiferie, som passer dig bedst.

Når du vælger en skiferie med fly, bør du være opmærksom på, hvor meget bagage du må medbringe. Bestiller du din rejse hos Sunweb, kan du dog altid leje skiudstyr inden din rejse og på den måde reducere mængden af bagage.

Skiferie med bus

Når du bestiller en skiferie med bus, kan du slappe af hele vejen og ankomme udhvilet til din destination. Med bus har du desuden transport helt til din indkvartering, og du slipper dermed for øvrig transfer. Skiferie med bus kan også være en fordel, hvis I er mange afsted på en grupperejse. På den måde skal I ikke dele jer op i flere biler, og kan nyde hele skiferien i samlet flok.

Når du bestiller en skiferie med bus hos Sunweb, kører du med 4-stjernede luksusbusser, som alle har toilet, tv og rigeligt med benplads. Derudover har vi opsamlingspunkter over hele landet, ligesom busserne køres af erfarne og kvalificerede chauffører.

Kør-selv skiferie

En kør-selv skiferie er ideel til dig, som foretrækker maksimal frihed til selv at vælge din rute og besøge omkringliggende byer og skiområder på din udvalgte skidestination. Kør-selv er ofte en nem form for transport, hvis du rejser med børn. Her kan I nemlig foretage så mange stop på vejen, som I har lyst til, samtidig med at I ikke har begrænsninger på bagagen. Til gengæld er transporttiden længere end den eksempelvis er med fly, og du kan ikke slappe af på samme måde, som du kan i en bus.