1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Rennweg/Katschberg
Rennweg/Katschberg

Skiferie til Rennweg/Katschberg

Info omkring skiområdet

Er du på udkig efter en skiferie med endeløse kilometer af pister? Så er Rennweg/Katschberg den perfekte destination for dig! Med liftkortet Ski Lungau har du adgang til ikke mindre end 150 kilometer pister i 4 skiområder: Katschberg-Aineck (70 km), Fanningberg (32 km), Grosseck Speiereck (40 km) og Mariapfarr (8 km). Uanset om du er nybegynder eller avanceret skiløber, vil du, i Rennweg/Katschberg, finde pister, der passer perfekt til dig. De brede, kuperede pister er ideelle for børnefamilier, mens erfarne skiløbere kan more sig på de mere udfordrende pister.

Moderne lifte

Takket være den ideelle beliggenhed og de moderne snekanoner er du nærmest garanteret piste fuld af sne i Rennweg/Katschberg. Ud over skiløb og snowboarding tilbyder Rennweg/Katschberg også mange andre vintersportsaktiviteter, såsom langrend, kælkning, vintervandring og isklatring.

Hyggelig afterski

Efter en dag på pisterne kan du nyde den hyggelige afterski i Rennweg/Katschberg. Kort sagt, Rennweg/Katschberg er den perfekte destination for en uforglemmelig skiferie, med cirka 150 km pister!

Pistekilometer

10Km
50Km
10Km
0Km
Total 70Km

Antal lifte

3

5

8

Højde

2220m
1066m

Gletscher

0

Langrend

12Km

Funpark

1

Rennweg/Katschberg

Top 3