Tilbage

Rejser til Antalya

Destination image

Information om byen

Sydkystens charmerende regionshovedstad, Antalya, er et yndet rejsemål hele året rundt. I sommerhalvåret er rejser til Antalya især populære blandt børnefamilier og par, som vil kombinere daseferie med storbyferie. Antalya har en lang række lækre luksusresorts med et væld af faciliteter. Disse ligger langs kyststrækningen på begge sider af centrum, især i områderne Lara og Kundu. Her er store poolområder med vandrutsjebaner, gode restauranter, lækre værelser, helsecentre, sportsbaner, børneklubber, butikker osv. De fleste hoteller ligger ned til egen strand. Her behøver ingen bekymre sig om noget, og den ene dag tager den anden med ren afslapning i dejlige omgivelser.

Oplev Antalyas romantik og charme

Når du rejser til Antalya har du også mulighed for at få en masse spændende oplevelser. Antalya byder på meget mere end de fleste feriebyer i Tyrkiet. Byens smukke og romantiske gamle bydel, Kaleiçi, er fredet og restaureres og moderniseres efter strenge regler. Her kan du bruge en dag på at slentre rundt i de smalle gader og beundre de gamle huse, spise frokost med udsigt til den gamle havn og måske købe lokalt kunsthåndværk i de små butikker.

Shopping til du segner i Antalya

Du kan handle, til du segner i Antalyas mange basarer – her faldbydes krydderier, nødder, te, grøntsager, vandpiber og souvenirs i lange baner. I centrum finder du desuden flere shopping centre og mærkevarebutikker, hvor udvalget er stort.

Guideservice

Vi har engelsktalende guideservice i Antalya, og vores guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Bemærk, i perioden fra november til marts kan guiden kun kontaktes telefonisk.

Transfer fra Antalya Lufthavn til Antalya by tager ca. 20-40 minutter, alt afhængigt af hotel og antal stop undervejs. Når du køber en pakkerejse hos Sunweb med fly og hotel, er transfer inklusiv i prisen.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
single rejsende

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen