Fly til Egypten

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Flybilletter
  4. Egypten

Billige flybilletter til Egypten 

Hos Sunweb har vi ikke kun et stort udvalg af solrige pakkerejser. Vi har også billige flybilletter til Egypten, Grækenland, Spanien, Tyrkiet og Bulgarien til dig, der kun ønsker en flyrejse uden hotel. Så skal du ned og besøge venner eller familie, og har du allerede styr på indkvarteringen, så kan du trygt kigge med her!

Går rejsen til eksotiske Egypten, så har vi nemlig gode nyheder. Her kan du i højsæsonen finde direkte fly til Egypten fra både København og Aarhus, så du nemt og sikkert kan komme ned til de majestiske pyramidder og det krystal blå hav i Hurghada.

Flyrejser til Egypten

Når du flyver med Sunweb, kan du finde flyrejser til Egypten fra både Københavns lufthavn og Aarhus lufthavn. Du kan finde flyrejser fra en uge og op til fire uger, alt efter, hvad dine ønsker måtte være. Husk at du altid har mulighed for at benytte dig af vores fleksible ombooking og er sikret økonomisk tryghed, også selvom du blot vælger en flyrejse.

Flyvetid til Egypten fra Danmark

Når du flyver direkte til Egypten fra København og Aarhus tager det ca. 4,5 time. Flyver du udenfor højsæsonen, kan du opleve, at flyvetiden til Egypten er en smule længere. Dette skyldes, at der er en kort mellemlanding i enten København eller Aarhus.