1. Hjem
 2. Forsikringer

Rejs sikkert på ferie med en rejse- og afbestillingsforsikring gennem Sunweb

Hos Sunweb kan du straks tegne rejse- og afbestillingsforsikring, når du bestiller din rejse. Dette giver tryghed og beskytter dig mod uventede omkostninger. Sunweb har nøje valgt AXA som forsikringspartner da vi er overbeviste om, at de tilbyder dig den bedst mulige dækning.

Det kan være at du er interesseret i at vide, om din rejse er dækket i tilfælde af aflysning på grund af sygdom? Eller om du kan afbryde rejsen, fordi en i din nærmeste familie er syg? Eller hvor meget du kan kræve for mistet bagage?

Alle ofte stillede spørgsmål kan du finde her:

Hvis du ikke er forsikret gennem Sunweb og ønsker at få mere at vide nærmere om din dækning, skal du kontakte dit eget forsikringsselskab.

Anmeld skade

Hvis der er sket en skade, kan du indsende et erstatningskrav direkte til AXA via deres hjemmeside. I det øverste hjørne til højre kan du ændre sproget til dansk. Når du anmelder en skade, skal du have dine fakturaer, garantier, erklæringer og andet bevismateriale klar. Jo mere detaljeret du beskriver din skade og vedlægger beviser, jo hurtigere kan AXA behandle din anmodning.

Har du spørgsmål til din forsikring hos AXA, eller ønsker du mere information? Kontakt AXA på tlf.: +45 89 88 80 40

Sunweb Årsrejseforsikring

Med en rejseforsikring gennem Sunweb er du dækket af en Årsrejseforsikring PLUS hos AXA, med deres forsikringsbetingelser (link til forsikringsbetingelserne). 
Forsikringen starter på datoen på din afrejse med Sunweb og gælder et år herefter. Det ville sige at dine fremtidige rejser i det næste år også vil være dækket af denne forsikring, også selvom rejsen ikke er med Sunweb. 


Årsrejseforsikring PLUS
Gyldig i et år - bliver ikke automatisk fornyetHvad dækker en Årsrejseforsikring PLUS over?
Forsikringen dækker:

 • Sygdom og tilskadekomst
 • Bagageforsinkelse
 • Forsinket fremmøde (forsinkelse på vej til afrejsestedet)
 • Evakuering
 • Eftersøgning og redning
 • Krisehjælp
 • Forsinket ankomst – Udrejse og hjemrejse
 • Ansvar og global juridisk assistance
 • Hjemkald (nødsituation i hjemlandet)
 • Ødelagt ferie
 • Ferieboligsikring

Årsrejseforsikring PLUS + Bagage
Gyldig i et år – bliver ikke automatisk fornyet

Ønsker du en forsikring der også dækker din bagage (personlige ejendele), så kan du tilkøbe dette. Dækning af bagage er ikke inkluderet i den almindelige Årsrejseforsikring PLUS, men du kan vælge i stedet at købe en Årsrejseforsikring PLUS + Bagage.
Hvis du vælger Årsrejseforsikring PLUS + Bagage, er du forsikret for op til 25.000 DKK.


Vintersport
Køber du Årsrejseforsikring PLUS, når du bestiller en skiferie gennem Sunweb? Så er vintersportsdækningen automatisk inkluderet i forsikringen.

Ønsker du mere information om Årsrejseforsikringen? 
Læs mere om rejseforsikring hos IPA i vores informationsdokument eller i betingelserne.

 
TIP: Skiløb uden for pisterne er ikke dækket af alle forsikringsselskaber, men med AXA behøver du ikke at bekymre dig! Med vores AXA rejseforsikringer er du dækket til offpiste-skiløb, så længe pisten ikke er lukket pga. fare, eller hvis du står på ski i et område, hvor der er udstedt lavinekode 3 eller højere.

Præmien er et fast beløb pr. person pr. dag.  

Flere oplysninger om dækningen? De generelle forsikringsbetingelser for denne rejseforsikring kan findes her. Vil du gerne se forsikringskortet? Så klik her.

Vigtigt: Dette er AXA's forsikringsbetingelser. Sunweb har nøje udvalgt AXA som forsikringspartner og er overbevist om, at de tilbyder den bedst mulige dækning. Hvis du ikke er forsikret gennem Sunweb og ønsker at vide mere om betingelserne, bedes du kontakte dit eget forsikringsselskab. 

Sunweb Afbestillingsforsikring

Hvis du er nødt til at aflyse din rejse på grund af en dækket situation kort før afrejse, skal du ikke betale omkostningerne med afbestillingsforsikringen. Ud over rejseforsikring anbefaler vi kraftigt at man også køber en afbestillingsforsikring, når man bestiller en ferie.


Situationer som afbestillingsforsikringen dækker:

 • Alvorlig akut sygdom, tilskadekomst eller dødsfald os dig, rejseledsager eller nærmeste familie
 • Uventet opsigelse og nyt job
 • Overenskomststridig arbejdsnedlæggelse 
 • Skade på eget hjem eller virksomhed
 • Skilsmisse og ophør af samliv
 • Skade på egen bil i forbindelse med kør-selv-ferie

Ønsker du mere information om Afbestillingsforsikringen? 
Læs mere om afbestillingsforsikringen hos IPA i vores informationsdokument eller i betingelserne.

 

Præmien er en procentdel af hele rejsesummen plus forsikringsskatter og forsikringsgebyrer. 

Vigtigt: Dette er AXA's forsikringsbetingelser. Sunweb har nøje udvalgt AXA som forsikringspartner og er overbevist om, at de tilbyder den bedst mulige dækning. Hvis du ikke er forsikret gennem Sunweb og ønsker at vide mere om betingelserne, bedes du kontakte dit eget forsikringsselskab.


FAQ om Afbestillingsforsikring

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil bruge min afbestillingsforsikring?
Det er vigtigt at kontakte AXA Assistance, så snart det bliver klart, at du skal afbestille din rejse. De opretter derefter en sag til dig og fortæller dig, hvilken dokumentation der er behov for for at vurdere dit krav. Bemærk at en sagsoprettelse foretages pr telefon og tager 15-20min at gennemføre.

Husk at opbevare følgende dokumentation et sikkert sted. I tilfælde af et krav har vi brug for disse:

 • Den originale reservationsbekræftelse for din rejse
 • Afbestillingsfakturaen for rejsen. (Du skal selv aflyse rejsen ved at kontakte rejseudbyderen)
 • Bevis for (eventuelle) tilbagebetalinger fra rejseleverandøren
 • Skriftligt bevis for årsagen til annulleringen (lægeerklæring, dødsattest, bevis for skader på ejendom osv.).
 • Dine internationale bankkontoopslyninger for udbetaling til dig: IBAN og SWIFT-nummer (Kan findes gennem netbank eller ved kontakt med din bank)


Er alle afbestillingsomkostninger dækket af forsikringen?
Forsikringen har ingen selvrisiko. Bemærk at der ikke udbetales erstatning for summer, som andre parter er ansvarlige for at tilbagebetale (herunder Sunweb) eller tilbagebetaling af tilkøbte forsikringer. Årsrejseforsikringen vil fortsat være gyldig selvom om Sunweb-rejsen afbestilles