Tilbage

Rejser til Mallorca

Destination image

Information om regionen

Mallorca var et af de første populære ferierejsemål i Spanien. Rejser til Mallorca blev i sin tid populære hos danskerne, der ville smage sangria, og opleve flamenco og datidens grisefester. Men Mallorca har meget mere at byde på: En fantastisk historie, en betagende natur, et dejligt klima og spændende seværdigheder.

Oplev Mallorcas spændende historie

Mallorca har gennem tiderne været præget af forskellige kulturer, og det er stadig muligt at se levn fra svundne tider rundt omkring på øen. Besøg bl.a. den smukke katedral, ”La Seo”, som er bygget på ruinerne af en arabisk moské i hovedstaden, Palma de Mallorca. Eller slå vejen forbi klostret i Luc, hvor en arabisk hyrde og en cisterciensemunk fandt en statue af den hellige Madonna og anbragte hende i et kapel. ”La Morenta” kan stadig ses i kapellet. Faktisk er der meget få steder på Mallorca, der ikke har en lang historie bag sig, og denne historie har været med til at forme Mallorca til det imponerende ferierejsemål, øen er i dag.

Mallorca har 150 forskellige strande – det er bare at vælge

Langs Mallorcas kyststrækning findes der strande, så langt øjet rækker. Der er ca. 150 forskellige strande, så her behøver du ikke se på den samme udsigt to gange. Strandene er omgivet af en betagende natur, så næsten uanset dine forventninger og behov til en uforglemmelig badeferie, kan de blive indfriet på Mallorca.

Bestil din ferie til Mallorca hos Sunweb

Sunweb har et stort udvalg af spændende rejser til Mallorca. Vi har gode og billige hoteller med All Inclusive eller uden pension og store luksusresorts for hele familien i Alcudia, Cala d’Or, El Arenal, Playa de Palma, Ca’n Pastilla, Cala Vinas, Ca’n Picafort, Calas de Mallorca, Illetas og Santa Ponsa – med andre ord kan vi finder det helt rigtige tilbud til dig på Mallorca, uanset hvad du søger på din ferie.

På Costa Brava betales turistskat. Skatten varierer afhængig af hotelstandard og beregnes pr. person pr. overnatning for personer over 16 år. Der betales højst for 7 overnatninger og skatten afregnes direkte med hotellet.

Priserne er:

* 1-3 stjernede hoteller: € 1,00
* 4-stjernede hoteller: € 1,00
* 5-stjernede hoteller: € 2,50

Vis mere Vis mindre
Rejser til Mallorca

Fly information

Fra maj til oktober kan du flyve direkte fra København og Billund til Mallorca hver mandag, onsdag og lørdag. Foretrækker du at flyve fra Aalborg til Mallorca kan du flyve direkte hver lørdag. Vi flyver med Norwegian og SAS, og flyvningen tager ca. 3 timer. 

Ved ankomst til Palma de Mallorca Lufthavn mødes du af vores danske guider eller en lokal, engelsktalende repræsentant for Sunweb. Her vil du også modtage vores spændende udflugtsprogram.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afgange ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Transfer

* Transfertiden til Alcudia, Porto Petro, Cala D’Or, Palma Nova og Ca’n Picafort er ca. 60-150 min.* Transfertiden til Ca’n Pastilla er ca. 10-20 min.* Transfertiden til Cala Mesquida og Cala Ratjada er ca. 75-120 min.* Transfertiden til Cala Viñas og Magaluf er ca. 30-50 min.* Transfertiden til Calas de Mallorca, Porto Colom og Porto Cristo er ca. 90-180 min.* Transfertiden til Costa d’en Blanes og Portals Nous er ca. 20-30 min.* Transfertiden til El Arenal er ca. 20-55 min.* Transfertiden til Illetas er ca.25 min.* Transfertiden til Playa de Muro er ca. 60-95 min.* Transfertiden til Playa de Palma er ca. 15-40 min.* Transfertiden til Santa Ponsa er ca. 35-60 min.Transfertiden kan varierer og afhænger af både trafikken og antallet af hotelstop undervejs.

Har du bestilt indkvartering gennem Sunweb, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur.

RejsedokumenterDu vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.

Udflugter

Når du rejser med Sunweb til Mallorca, har du mulighed for at deltage i en række spændende og sjove udflugter. Disse gennemføres enten med dansk eller engelsktalende guide. Nedenstående er eksempler på de udflugter, der tilbydes på destinationen. Det fulde udflugtsprogram udleveres ved ankomst til destinationen og varierer, alt efter om du bor på Vest-, Syd- eller Østkysten af Mallorca. Vi tager forbehold for ændringer.

Jeep safari

Oplev Mallorcas smukke natur i åbne jeeps. Vi kører over bakker, på små veje og off-road gennem skoven, og undervejs kan du nyde en fantastisk udsigt over Mallorca og øens smukke bugter. På denne tur får du set sider af Mallorca, hvor du ellers aldrig ville være kommet forbi. Glæd dig til at køre gennem bjergene på Mallorcas sydkyst. Efter at have nydt naturen og adrenalinen i kroppen om formiddagen, spiser vi en "back to nature" picnic frokost. Herefter kører vi langs kysten og kan undervejs beundre flere bjerglandsbyer. Glæd dig til en uforglemmelig dag.

Cuevas del Drach

Tag med på et spændende besøg i Mallorcas største og mest imponerende grotte. Vi starter med et besøg i den nærliggende by, Porto Cristo på Mallorcas østkyst. Herfra tager vi til den imponerende grotte, hvor 2 km underjordisk stisystem fører dig rundt blandt flotte, spøjse og imponerende stalakitter. I dybet af grotten kommer vi frem til Europas største undergrundssø, hvor der venter dig et lysshow og en lille klassisk koncert udført på gondoler, der sejler frem og tilbage mellem stalakitter og publikum. En spændende oplevelse, der er unik for Mallorca.

Ørundtur

På denne dag kan du opleve Mallorcas alsidige natur spændende seværdigheder. Vi starter med at køre i bus til Inca, som er kendt produktion af læder og skindprodukter. Vi besøger en læderfabrik og kører herefter videre til bjergkæden, Sierra de Tramuntana. Her kan vi nyde den storslåede udsigt, indtil vi standser ved det berømte kloster i Luc, der huser den berømte statue af den hellige Madonna, "La Morenta". Vi kører til Mallorcas højeste punkt, Puig Major, der ligger 1445 m over havoverfladen. Efter dette fotostop går turen videre til La Calobra, hvor du har tid på egen hånd. Herefter sejler vi ad floden, Torrente de Pareis, til den naturlige havn i Puerto de Soller. Herfra går turen videre med sporvogn og jernbane gennem den smukke natur. Vi fotsætter i bus langs kysten gennem kunstnerkolonien Deia og den maleriske bjerglandsby, Valdemossa. Find ud af, hvilken amerikansk stjerneskuespiller, der har sit eget museum her.

Katamaran cruise

Nyd en dejlig dag på vandet hvor du sejler langs den sydvestlige kyst af Mallorca. Fra katamaranen kan du svømme, solbade og nyde en lille buffet.

Vejr & klima

Til toppen