Familieferie

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Familieferie

Den bedste familieferie til en konkurrencedygtig pris

Skal jeres familieferie være med All inclusive? Drømmer I om en prisvenlig børneferie? Eller er I på udkig efter en familierejse, hvor I sammen får oplevelser for livet? En familieferie til sydens sol er den perfekte mulighed for uforglemmelige oplevelser med hele familien. Vores store udvalg af familierejser byder på alt fra strandferier i skønne omgivelser til familieferier med All inclusive, hvor der er tænkt på alt ned til mindste detalje.

Prisvenlige familierejser med børn

Uanset om I drømmer om en hyggelig familieferie ved stranden eller en ferie, hvor oplevelserne er i fokus, så har vi et stort udbud af rejser til hele familien til konkurrencedygtige priser. Gå på opdagelse i vores store udbud af ferier til familier og find den ferie, der passer til jer.

Hvordan ser din næste familieferie ud?

Her finder du nogle af vores mest populære familievenlige hoteller. Find det der passer til dit behov. 

Få inspiration til din familieferie

Vores gæsters bedste øjeblikke med #sunweb

 

Familieferie med mere for pengene

Vi er eksperter i ferier for hele familien og prisvenlige rejser med All inclusive. En familieferie skal være en, I husker! Sunweb har et stort udvalg af familierejser, hvor der er underholdning for både børn og voksne. Her er der tid til leg og afslapning i solen. Byg et sandslot med børnene på en af de smukke sandstrande eller nyd en god bog ved poolen, mens børnene hygger sig i bassinet.

Familieferie er tiden, hvor I kommer endnu tættere på hinanden – og hos os er I i gode hænder. Vi er eksperter, når det kommer til ferier for hele familien, og hos os finder I ferier, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed.

Det skal være sjovt at være på ferie, og på vores familievenlige hoteller findes der noget for enhver smag. Ferier kan sagtens være gode og prisvenlige på samme tid, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af familieferier, hvor prisen er i den lave ende. Hvad siger I til kilometervis af gyldne sandstrande i Bulgarien? Eller små, charmerende kystbyer i Grækenlands ø-hav? I kan også gå på opdagelse i fantastiske ferieoplevelser på Tenerife.

Er I på udkig efter en familieferie med sjove og unikke muligheder for børnene? Med Sparky Kids Club finder I masser af sjove ferier i selskab med vores maskot, Sparky.

Ferie med børn: Underholdning for store og små

Familieferier er rejser med fokus på både børn og forældre. Her kan børn få lov til at være børn, og forældre lov til at nyde en afslappende ferie uden at skulle tænke på dagligdagens udfordringer. Er jeres ideelle familieferie en ferie med All inclusive og vandland? Drømmer I om en prisvenlig familieferie, hvor I kan nyde hinandens selskab under sydens sol? Uanset hvad, har vi ferien til jeres behov.

Rejser I på ferie med små børn, har flere af vores indkvarteringer underholdning til de mindste, hvilket sikrer en børnevenlig ferie.

All inclusive rejser med børn

All inclusive familieferier er en populær ferieform blandt familier, der gerne vil holde ferie uden at skulle bekymre sig om noget. Her er der tænkt på det hele, og du skal hverken bekymre dig om uforudsete udfordringer eller underholdningen til børnene. Alle dagens måltider, snacks og drikkevarer er inkluderet, og I kan glæde jer til en familieferie, hvor I kan nyde hinandens selskab og slappe af, uden at skulle tænke på hverdagens travlhed.

Rejser du med børn, som stadig går i skole, er det oplagt at rejse, når børnene har fri fra skole. Vi har et stort udvalg af rejser i børnenes skoleferie, så uanset om I drømmer om en sommerferie på et luksuriøst familievenligt hotel eller en rejse til sydens sol i jeres vinterferie, har vi helt sikkert drømmeferien til netop jeres familie! Foretrækker I at køre på ferie? Find jeres næste bilferie til en række skønne destinationer velegnet til jeres familieferie såsom Østrig, Italien og Frankrig.

Kort fortalt: Vi har den familieferie, som passer til jeres familie.