Hov! Der skete en fejl. Siden du leder efter, findes desværre ikke længere.
Gå tilbage

Skiferie til Reischach

Pistekilometer
29 Km
32 Km
58 Km
0 Km
119 Km
Total
Antal lifte
22
4
6
Højde
2275m
935m
Gletscher
0
Langrend
117Km
Funpark
2
Pistekilometer
134 Km
513 Km
396 Km
0 Km
1043 Km
Total
Antal lifte
86
183
104
Højde
3334m
935m
Gletscher
1
Langrend
800Km
Funpark
15

Info omkring destinationen

Reischach ligger i det nordlige Italien, tæt ved grænsen til Østrig. Reischach er en historisk landsby - opkaldt efter Rischon-slottet – et af de tre slotte som byen omkranses af. I Reischach finder du hyggelige gader med et lille udvalg af forskellige butikker og restauranter. Scenen er således sat til en skiferie i Italien i hyggelige og fredelige omgivelser.

Oplev Reischachs mange muligheder

Når du er færdig med at slentre rundt i den hyggelige by og tager en pause fra Kronplatz’ lækre pister, så er Reiperting et besøg værd. Reiperting er et sportsanlæg, som byder på adskillige muligheder. Der er alt fra tennisbaner, fodboldbaner og atletikbane til en mini zoo og en hestestald til indendørs swimmingpool og sauna – Vi kan roligt sige, at der er noget for alle. Fik vi nævnt, at der også er en skøjtehal? Skøjtebanen i Reischach er meget populær blandt atleter, men en gang om ugen har du mulighed for at finde din indre skøjteprinsesse frem, for der åbner hallen op for alle til deres ugentlige disko.   

Alt i alt, er Reischach er en by, som er dedikeret til sport. Udover sport får du også en lille smule kunst, kultur og historie i form af de historiske slotte.

Kronplatz – Sydtyrols mest populære skiområde

Reischach ligger i bunden af Sydtyrols mest populære skiområde – Kronplatz. Kronplatz breder sig på i alt 120 km lækre pister og i alt 31 lifte står klar til at transportere dig rundt i området. Har du ikke fået nok ski i løbet af dagen, kan du som noget helt særligt på udvalgte pister også give den gas om aftenen – en oplevelse du bør unde dig selv i løbet af din skiferie i Italien! Kronplatz’ 120 km pister har noget for dig, uanset om du er til ski eller snowboard. Pisterne er en blanding af blå, røde og sorte og fordeles, som du kan se på skemaet og pistekortet ovenfor.

Noget for alle i bjergene

Udover det populære område Kronplatz, så byder Reischach på en fed langrendsrute på ca. 10,5 km, og tager du til Puster Valley får du hele 200 km langrendsruter! Du kan tage på vinterhiking, hvor du kan nyde de smukke omgivelser og komme helt tæt på den fantastiske italienske natur. Er du helt vild med at kælke, har de også en kælkerute på intet mindre end 3,5 km – perfekt hvis din skiferie i Italien omfatter børn. Alt dette og meget mere får du mulighed for, når du bestiller en skiferie til Reischach.         

Vis mere Vis mindre

Tips

Avatar
Avatar

Populært rejsemål blandt

Ældre par
Andre