1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Italien
  4. Monterosa
Monterosa

Skiferie til Monterosa

Info omkring skiområdet

Monterosa er et smukt skisportssted, der er kendt for dyb sne, mange offpiste-pister, smukke udsigter og fantastiske nedkørsler. Skiområdet ligger i Valle d'Aosta-regionen og er fordelt på 3 smukke dale. Her finder du Europas højeste bjergtoppe, herunder det berømte Monte Rosa-massiv.

Nyd den unikke udsigt 

På grund af sin beliggenhed mellem de høje tinder i Valais og Mont Blanc-bjergkæden er Monte Rosa skisportsstedet altid garant for en smuk udsigt. Og takket være de avancerede pister er dette et perfekt sted for erfarne skiløbere! Monterosa-skipasset dækker 132 kilometer varierede pister. Ud over stejle skråninger finder du her også lange og brede skråninger. Fordi der ofte er meget stille her, er det et ideelt sted at stå på ski! Du kan også finde hyggelige bjerghytter, hvor du kan nyde de lækreste italienske specialiteter og gode vine.

Champoluc & Gressoney

Landsbyerne Champoluc og Gressoney er dejlige, stille og autentiske. Og selv i det moderne skisportssted behøver du sjældent at stå i kø. Især de avancerede skiløbere vil have det sjovt på de hovedsageligt medium tunge sorte og røde pister, der i høj grad løber gennem skoven.

Pistekilometer

11Km
67Km
29Km
0Km
Total 107Km

Antal lifte

3

17

18

Højde

3275m
1212m

Gletscher

0

Langrend

97Km

Funpark

2

Monterosa
Monterosa
Monterosa
Monterosa
Monterosa
Monterosa

Populært rejsemål blandt

Andre