1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Italien
  4. Bardonecchia
Bardonecchia

Skiferie til Bardonecchia

Info omkring skiområdet

Skiferie til Bardonecchia – Spændende, men forholdsvis ukendt område

Bardonecchia er et forholdsvis ukendt italiensk skiområde beliggende i den nordvestlige del af Italien, på grænsen til Frankrig. Dette er til trods for dens værtsrolle til flere World Cup løb og til snowboard-konkurrencen ved vinter OL i 2006.

Området ligger i 1300-2800 meters højde, og byder på i alt 100 kilometer pister, som er fordelt over 16 blå, 18 røde og 5 sorte pister. På baggrund af dens gode variation af pister, er området velegnet for både nybegyndere såvel som for de mere øvede skiløbere samt snowboardere.

Skiferie til Bardonecchia – Forskellige delområder

Bardonecchia består af hele fire delområder; Campo Smith, Les Arnauds, Melezet og Bardonecchia Jaffreau, hvor særligt Bardonecchia Jaffreau er perfekt til den mere erfarne skiløber.

Det første område er kendt under navnet ”Colomion-Les Arnauds”. Dette er forbundet med et andet skiområde ved navn ”Melezet” - her finder du et væld af brede pister, der slanger sig ned gennem skoven. Fra Campo Smith, beliggende i 1300 meters højde og i hjertet af byen, kan du med skilift komme til det højeste punkt, hvorfra du kan stå på ski over trægrænsen.

Blot 5 minutter fra centrum ligger det tredje skiområde, Jafferau. Her går der en gratis skibus, der kører fra centrum til Jafferau, hvor skiløbet hovedsagelig består af åbne pister med en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge. Her finder du også områdets højeste punkt på hele 2800 meter.

Skiferie til Bardonecchia – Spændende fun-park og langrend i 2000 meters højde

Udover de mange spændende pister, så har Bardonecchia en fantastisk fun-park, hvor du finder masser af spændende aktiviteter og udfordringer for alle, uanset alder, niveau og præferencer. Hvis du er lidt mere til de vandrette vinteraktiviteter, så kan du også her nyde godt af de både langrend og snesko-vandring i Pian del Colle og Valle Strettas smukke omgivelser. Langrendsområdet er ikke så omfangsrigt, men derimod får du den unikke mulighed for at stå på langrend i hele 2000 meters højde, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt udover det smukke skiområde.

Skiferie til Bardonecchia – God tilgang til hele skiområdet

Bardonecchia er en fredelig by omringet af et imponerende bjerglandskab med bjerge, som har en højde på helt op til 3000 meter over havet overflade. Byen har en hyggelig historisk bymidte med god afterski samt en godt udvalg af hyggelige barer og restauranter. Ønsker du lidt andre aktiviteter end dem, som du finder på pisterne, så huser byen både en svømmehal, en skøjtebane og en tennishal.

Skiferie til Bardonecchia med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har et fint udvalg af skirejser til Bardonecchia. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb noget at tilbyde dig. I Bardonecchia findes der primært et udvalg af hoteller og lejligheder. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien